Jump to content

Tuomo Lehmikangas

Members
 • Content Count

  1530
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu

Recent Profile Visitors

2652 profile views
 1. Kertosit sentään vähän että miten täällä arviot osui niin päästään jännityksestä.
 2. Itse pidän tuota 3000 jo vähän korkeana hintana kun vertaa paksutolppiin (eli siis noin 58-64 kuplat) mitä tällä palstalla on myynnissä ja eivät ole kaupaksi vielä menneet. Mutta jos näistä tuota luokkaa saa niin hyvähän se vaan on (Itse olen ainakin lähiaikoina enemmän myyntihousut kuin ostohousut jalassa).
 3. Mutta kun ne rantakirputkin kuitenkin on kuplan pohjalevylle tehtyjä luomuksia niin en ihan ymmärrä. Minun makuun on vaan hyvä että on rakennettu sitä ja tätä. Toki se että valmis korisarja on istutettu pohjalevyn päälle ei ihan ole sitä customointia mitä vielä mielummin näkisin. Varmaan noillakin hauskaan ajofiilikseen pääsee. Varmaan joku joka tuollaisen kuplan pohjalevyllä olevan "bugatin" tai "mersun" hankkisi, ei ensisijaiseti ole merkin perässä. Eihän nuo linkitetyt ole lainkaan sellaista tyyliä, eli huomattavasti vanhempaa lookkia ja avo.
 4. Kuulostaa oudolta yhtälöltä BugRuniksi...
 5. Eri mieltä. Jos menee tunneissa niin alihinta. Oikein hinnoiteltu niin viikko pari.
 6. Vähänlaisesti on ollut tähän topikkiin itsellä kerrottavaa. Ei tässä vielä autoa, mutta levyjä seinään.
 7. Voitko kertoa värikoodin? Lähinnä kiinnostaa että onko käytetty muissa Volkkareissa aikoinaan. Hieno projekti.
 8. Kuvan junikset näkyy Vintage-valtakunnan 4 tuotantokauden toisessa jaksossa alkupuolella: https://areena.yle.fi/1-50571005?seek=177 Meniköhän nuo kaupaksi. Rennon oloinen kaveri myyjänä.
 9. Ei malta olla laittamatta kuvaa painetusta kirjasta. Opelilla saa kuulemma Kuplaa paremmin naisia. Ote kirjasta 'Kun Pudasjärvi Ruotsiin lähti'.
 10. En tiedä kuka näitä kehuu ruosteettomiksi, mutta ainakaan ilmoituksessa ei sellaisia viitteitä ole. Aika selkeästi siellä lukee esim:
 11. En ole asiasta päättämässä tai mitenkään vaikuttamassa, mutta mitäpä se yhdistys voisi nyt tai edes piakkoin asiasta infota?
 12. Niinhän se on että jos tapahtuman aikoo pitää niin joutuu toimimaan niin kuin se olisi tulossa. Sitten jos joutuu perumaan niin perutaan. Mutta jos ei valmisteluja ole niin paha se on sitten viikko ennen repäistä jotain kasaan. Kyllä mulla on vahva tunne että loppukesästä VW-tapahtumia on.
 13. Kymmenen vuotta tulee että olis omalla ilmajäähyllä ajanut. Eikä niitä ole tullut sitten rakenneltuakaan mitään. Mutta vähintään yksi tölkki on pidetty ajokunnossa ja onhan tuota tullut tapahtumissa käytyä jonkin verran.
 14. Ei vissiin ollut 3800 sopiva hinta niin on myyjä joutunut päivittämään. Nyt 5000e. https://m.nettiauto.com/volkswagen/412/11762568
×
×
 • Create New...