Jump to content

Tuomo Lehmikangas

Members
 • Content Count

  1367
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olishan niitä projekteja kun sais tehtyä. 1. Retkeilytölkkiin moottoriswappi ja vähän muuta fiksailua. 2. Rottaovaali kymmenen(?) vuoden jälkeen takaisin liikkeelle ja leimalle. X. Junis kapealla luukulla loput hitsaukset ja maali päälle (jäis odottamaan varmaan) X. Kupla, ihan full-custom rakentelu missä choppausta ja mitä vaan. X. Syncro tölkistä retkeilyversio.
 2. Ja tuo torissa oleva ilmoitus oli muuten se sama mitä sulle jo muutenkin tarjottiin.
 3. Mainoksessa oli aiemmin majoitusvarauksia varten puhelinnumero joka ei ole enää käytössä. Sama numero on esim Volkkarilehdessä. Majoitusvarausten oikea numero on: 040 549 7357.
 4. Edellisen sivun peukkua selventääkseni, se tuli Helloweenille. Onhan tuo mahtava biisi I want out. Ja siitä tuli mieleen sopivasti tämä vasta julkaistu Oululainen levy: Tietäjät tietää yhteyden.
 5. Eikös Kempeleessä ollut joskus sellainen kyltti "Olet Kempeleessä, Etelä-Suomessa."? Jos näin, niin miten se sitten suhtautuu tähän topicin otsikkoon?
 6. Kai se pitää jonkun luovarinipun kanssa käydä konttorilla mutka kokeeksi. Yks kupla olis esimerkiksi ja komeahko läpileikkaus kotimaisiin harrastajiin luovareissa (n. 20 kpl), eli varsinainen kiertopalkinto.
 7. Jos löytyy harrastajia joilla on ajointoa ja -kuntoa moiseen niin laittakaa toki kommenttia. Vaikka yyvelläkin. Järjestelyä homma tosiaan vaatii ja luvatkin hivenen maksaa, joten tässä pitää punnita mihin kaikkeen rahkeet riittää. Mutta pidetään porukkaa jännityksessä ja selvitellään/järjestellään mahdolliset mäkiajot kesemmällä.
 8. Tässä odotellaan että paremmin paikallistuntemusta omaavat harrastajat alkaa laittamaan sopivan tarkkaa speksiä että homma alkaa lutviutumaan. Cruising tullee, kilpa-ajot yleisillä teillä on isohko kysymysmerkki.
 9. Tämä oli yllättävä. Siis nykyisinkö onnistuu saada rekisteröimätön auto omiin nimiin, vaikkei auto olisi vielä katsastuskunnossa.
 10. Ja sitten veikkauksia, että mikä se on se koira mikä tähän touhuun on haudattuna? Jotenkin tämä vielä kääntyy vanhempia harrasteautoja vastaan myöhemmin.
 11. Jos se autoja laskee niin minun lähteminen tuskin siihen lukuun vaikuttaa. Ei ole ilmajäähyjä liikenteessä näillä näkymin.
 12. Muista Urbo että sulla piti alkaa pullottamaan ja myymääm sitä tuotostasi Kompostiherätteenä vai mikä se oli. Nyt Milkwhaleen harmaa vesisäiliö alle ja letku siihen vaihekepin juureen. Käyttääköhän ruotsinpojat google translatea ja ihmettelee tätäkin tapahtumaketjua. Niin ja nyt ei ole päällekkäistä menoa tälle tapahtumalle. Jos lopultain pääsis mukaan.
 13. Vuosia sitten ehkä tälläkin palstalla moinen kuva oli. Yritin etsiä mutta en löytänyt. Etulokarin ritilän paikan löysin niin laitetaan se edes...
 14. Mikä siinä takalasissa meni vielä vaihtoon? Menikö lasi vaihtoon vai pitikö vain kromilistaa asetella paremmaksi? Edit: Anteeksi nyt näin projektiluontoinen kysymys... Joten lisätään että oliko kellään kankkunen?
×
×
 • Create New...