Jump to content

Tuomo Lehmikangas

Members
 • Content Count

  1391
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En ole ylläpitäjä, mutta kerron mielipiteeni. Omaan makuun toimii paremmin niin että yksi kuljetus(apupyyntö) on yhden otsikon alla. Siten ne on mahdollista huomata helpommin ja tunnistaa otsikosta että tuota reittiä saattaisin joskus ajaa. Millään osastolla ei tunnu ketjujen/viestien määrä olevan liiallinen, joten siksikään en näe syytä niputtaa näitä. Mutta ehkä se kuljetusapu on eräänlainen ostotapahtuma, jolloin topicit menisi tuonne muut ilmoitukset osastoon.
 2. Ei ole minun vallassa päättää KKP2020 aikataulua. Mutta mielellään näkisin että perinteisestä aikataulusta pidetään kiinni, eli elokuun toiseksi viimeinen kokonainen viikonloppu. Joten se olisi ens kesänä 21.-23.8.2020. Eli ei olisi päällekkäin SCC kanssa.
 3. Tästä näkisin ja lukisin mielelläni jotain vaikka tuolla projektiosiossakin.
 4. Tuskin tulee huutoja kun lähtöhinta 8000e. Ennenkin olen ihmetellyt että miksi laittaa huutokauppaan tolkuton lähtöhinta. Onhan siellä muutenkin maininta että "Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.". Ei haluta edes selvittää mitä joku olisi valmis maksamaan tai sitten ei olla ylipäätään myymässä? Vaiko vaimon käskystä myynnissä?
 5. Ekaa postausta päivitetty. Asiaa kyselty nimittäin niin nosto samalla.
 6. Eikö kukaan laita muita kuvalinkkeä palkittujen autojen lisäksi? Mielellään lainattaisiin niitä sitten myös Volkkarilehteen tapahtumajutun yhteyteen.
 7. Tapahtumaa ovat tukeneet ainakin seuraavat tahot: Accountor Rovaniemi Oy Autokorjaamo KaMa Kajaani Autopalvelu Ojanperä Oy FVWA Jim&Jill EL & AN Jeans Oy Kajaani Kainuun Pultti Oy Kajaanin Lvi-Tekniikka Korpi-Auto Oy Kajaani LähiTapiola meguiars.fi Motonet Oy Kajaani Naapurivaaran Lomakeskus Oy Onninen Oy Kajaani Prisma Kajaani Puuilo Oy Kajaani RoVi Finland Ky Seppo Mäntykivi Urbantoy
 8. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille. Palkitut: Väen Valinta I : KR-769 Väen Valinta II : ZBX-28 Väen Valinta III : OOP-85 Väen Valinta IV : XNN-156 Raadin Valinnat EVV-23 XNN-156 EKJ-83 KR-769 Vuoden Tulokas : LM-208 Erityispalkinto : LSI-30 Harrastajan Valinta : KR-769 KR-769. Ruskea Junis. ZBX-28. Sinivalkea Sonderi. OOP-85. Vihreärvalkea Sonderi. XNN-156. Sininen Tölkki. EVV-23. Valkoinen Kupla. EKJ-83. Vaalea Junis. LM-208. Sininen Kupla. LSI-30. Valkoinen Kupla. Bussimiesten pokaali kiertopalkinto: Jari "Pihlis" Pihlainen.
 9. Käsittääkseni telttapaikkoja sähköllä on mahdollista lunastaa. Ainakin autopaikkoja sähköllä. Leirintäalue kertoo tarkemmin jos haluaa varmistaa tai jopa varata etukäteen. Toinen mahdollisuus ehkä myös 2h mökit joita muutama vielä jäljellä.
 10. Pidetäänpä se kaupankäynti tuolla muilla osastoilla. Tänne juttuja jotka liippaa enemmän tapahtumaa.
 11. Tässä cruisingin reittisuunnitelma ja vähän kiinnostavia kohteita merkitty (POI). https://goo.gl/maps/aNauXg5ReJV3J5Gr5 Onhan tuo vaan näppärä noin. Kiitoksia Laurille kartan teosta, Kajaanin poppoo on reitin suunnitellut.
 12. Jos me saadaan keisari ja karavaanari äänestämään heti kärkeen, niin te sitten pidätte melua molemmat siitä niin paljon että "miten ihmiset on laiskoja kun eivät viitti äänestää ja sitten valitetaan". Klo 18 jälkeen ei tartte enää kuitenkaan jatkaa.
 13. Alustava ohjelma on lisätty topicin ekaan postaukseen. Tässä vaiheessa muistutan sitten jo äänestämisen tärkeydestä. Lappuja saa infosta ja sinne ne myös palautetaan. Järjestäjien epäilys on että äänestysprosentti on viime vuosina ollut liian alhainen. Nyt pyritään siihen että Väen Valinnoista tulee oikea mittelö!
 14. Kyllä meillä nyt pittäisi tästä kuva nähdä.
×
×
 • Create New...