Jump to content

Tuomo Lehmikangas

Members
 • Content Count

  1405
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Varmaan tiesitkin että uusia ainakin on tarjolla: https://www.csp-shop.com/en/rear-axle/torsion-bars-511-111-111a-30730a.html
 2. Paljon pystyy hyödyntämään muista. Toisaalta myös juniksen osia on kohtuudella saatavilla. Suosittelisin touhuamaan ensin peltitöiden kimpussa ja tuumailemaan/selvittelemään kaikkea tekniikkapuolta siinä sivussa.
 3. Täysin off-topiccina, väittäisin vastaan. Kahdesta syystä: 1. olet erittäin todennäköisesti ostanut jotain neuvostoaikaista kamaa joskus. 2. Jos et olekaan ostanut, niin tuokaan ei olisi ensimäinen koska se ei ole sitä (purkissa lukee St. Petersburg, joten ei ole CCCP-aikaista mönjää). Nämä olen oppinut kuuntelemalla Leningrad Cowboysia. https://www.youtube.com/watch?v=CXP7ZeuW_T4
 4. Edellisessä kuvasa siis ne liimat millä teit toisella kerralla? Mikä oli se millä ei onnistunut?
 5. Tähän liittyen, varsin hyvä Lynyrd Skynyrd dokumentti Areenassa: https://areena.yle.fi/1-4656225
 6. Vuosia mietin että "pitää se joku roti (rodi) olla". Ajatus kytee vielä, mutta on kirkastunut sen verran että jos sen joskus teen, niin en edes haaveile sitä tieliikennekelpoiseksi jos ei lainsäädännössä tule jotain uutta. Eli ihan vain harrastamisen takia.
 7. https://open.spotify.com/track/7yGG79pk3bnNMquvyHQEaX?si=Savx-gCIRumopGJ4cdww4A
 8. Teet tietenkin niin että kutsut ensin paikalliset harrastajat saunomaan, syömään ja juomaan ja tekemään osakauppaa. Tai jos se on liikaa niin kahville. Jos jotain jää niin laitat palstalle ilmoituksen vaikka niin että eri nippeleitä seuraavissa ilmotuksissa: - Juniksen lisävarusteet - Kuplan lisävarusteet - Juniksen tekniikan osat - Kuplan tekniikan osat - Juniksen pellit - Kuplan pellit - Vanteet - Työkalut, tallisomisteet ja muut koristeet
 9. Mutta jos asiaa ajattelee niin että jotkut maksaa siitä, että menee katsomaan kun toiset harrastaa, niin asia alkaa kääntyä jo vähän järkevämmäksi. Edellä mainituksi lasken vaikka liput urheilumatsiin tai jollekkin musakeikalle. Sieltä lähdettyäsi ei sulla ole mitään, mutta jos harrasteautoon laitat jotain, niin se sulla vielä on. Tarkoitus ei ole väheksyä niitä pelaajia tai soittajia, mutta onhan se toisinaan hullua maksaa lippuja selkeästi amatööripuuhasteluun. Mutta harrastus on harrastus ja sillä se. Mun mielestä Volkkariharrastuksen viehätystä vähentää ne jotka laskee ja kalkuloi maksimaalista voittoa autoista ja nippeleistä. Jos itselle tekee niin pääasia että tekee.
 10. JuniksIen ostajat on tuhlannut kaikki rahat ettei jää värifilmiin enää?
 11. Vanteen leveyden ja ET:n kanssa ongelma voi tietenkin tulla joko niin että tila loppuu A) akselin/sisälokarin puolelta B) ulkopuolelta/lokarin puolelta. Tehtävät toimenpiteet riippuu siitä mistä tila loppuu? Oli kumpi vaan, niin itse näkisin että spacereiden lisääminen tai akselin _leventäminen_ korjaa asiaa samalla tavalla.
 12. En ole ylläpitäjä, mutta kerron mielipiteeni. Omaan makuun toimii paremmin niin että yksi kuljetus(apupyyntö) on yhden otsikon alla. Siten ne on mahdollista huomata helpommin ja tunnistaa otsikosta että tuota reittiä saattaisin joskus ajaa. Millään osastolla ei tunnu ketjujen/viestien määrä olevan liiallinen, joten siksikään en näe syytä niputtaa näitä. Mutta ehkä se kuljetusapu on eräänlainen ostotapahtuma, jolloin topicit menisi tuonne muut ilmoitukset osastoon.
×
×
 • Create New...