Jump to content

Tuomo Lehmikangas

Members
 • Posts

  1600
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu

Recent Profile Visitors

3559 profile views

Tuomo Lehmikangas's Achievements

 1. Onko siinä hintapyyntö ollut jossain vaiheessa esillä?
 2. Kun kaikkea pitää ihmetellä ja olla jotain mieltä, niin tässä eniten mietityttää että mikä hirmuinen työmäärä on tehty ja sitten nuo matkustamon ikkunat on tuollaiset puhkotut. Mutta hieno auto kaikkinensa.
 3. Olen hämmästynyt jos tuo oikeasti on museorekisterissä.
 4. Onko koskaan edes jännittänyt leimalle meno? Vaikuttaa että auto on niin hyvässä tikissä ja kaikki viimeisen päälle huollettu että taitaa olla katsastus ihan läpihuutojuttu.
 5. Mulla jää reissu myös väliin, jopa hieman samoista syistä. Jalat ja vähän koko kroppa kränkkää liiallisesta futaamisesta. SM-pronssi lohduttaa vaikka käveleminen on vielä vaikeaa.
 6. Oli kyllä mukavia heppuja keitä Ruotsista kävi Rovaniemellä Päättäjäisissä. Että sikäli kiinnostaa vielä enemmän lähteä, mutta ei tiedä vielä varmaksi.
 7. Geronimo ei ollut palkintoa ottamassa vastaan, mutta Raahen Autohuollon lahjoittama työkalusarja on annettu RrrrälläkäRanen haltuun. Tavoittanee Geronimon joskus.
 8. Se on keskimittainen ja sopusuhtainen. https://youtu.be/JG3SwKMurAw
 9. Tokmanni muistaakseni ilmoitti että vanhat varastot myydään pois, mutta eivät ota uusia.
 10. Bureå Camping, onhan siellä mökkejä, 10 kpl 4 hengen mökkejä jos oikein tulkitsin. Sivuilta bongattu myös tieto että alueella ruotsin suurin legomuseo ja siellä päässee myös rakentelemaan. En hest som springar, en springande hest.
 11. Onko tuolla mökkimajoitusta miten tarjolla vai onko pelkästään telttailua jos ei voi autossa yöpyä? Ne ei vissiin suomalaisia ainakaan katso kieroon jos vesijäähyllä osallistuu?
 12. Eli tämä kuva. Tuon yläpuolelle ei tullut enää kamaa?
 13. Mahtava esimerkki ja kiitos dokumentoinnista. Sehän se monia varmasti kiinnostaa että mitä muutos sähkölle suunnilleen kustantaa jos itse pystyy tekemään tämän verran mitä nyt teit. Lisäksi jäikö moottorin päälle suunnilleen tuon verran tilaa mitä eka sivulla on?
 14. Muodoissa on eroja ainakin siellä missä liittyy astinlautaan. Isot vilkut tuli -64 ja siinä muuttui siis hieman se sijainti. Kertokoot muut lisää tarkemmin ken tietää.
×
×
 • Create New...