Jump to content

Tuomo Lehmikangas

Members
 • Content Count

  1434
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Paljon kehuvat siipiveikkojen wingsejä ja sooseja. Kerran kävin ja totesin etten ymmärrä hehkutusta asian ympärillä. Joillakin foorumeilla (ja vähän täälläkin) on nimimerkkejä tyyliin Urbantoyn_friidu jne. Mitähän te yhdessä saisitte aikaan kun kirjoittaisitte (ja lukisitte) toistenne setit.
 2. Ihan validi tarjous mielestäni tuo 4.5 ke. Jos myyjällä on mahdollisuus "koettaa kepillä jäätä", niin tottakai ostajaehdokaskin voi niin menetellä suhtessa pyyntihintaan.
 3. Onkohan BugInFinn -keskustelu karannut käsistä...
 4. Tuli ajatus että Emeraldiin vois passata puskuri missä liikaa käpyjä, semmonen kultahammasrivistö.
 5. Kauhea valitus korkeasta _pyyntihinnasta_ vaikka kaveri kirjoitti "enään".
 6. Kävin kaupassa ja ostin 2 litraa piimää. Yks ois varmaan riittänyt mutta ajattelin hamstrata varalta. Lisäksi ostin muovikassin kun maailmanloppu tulee muutenkin.
 7. Mitähän tarkoittaa tässä tapauksessa tuo lähikuvassakin oleva merkintä 65?
 8. Profiilikuvan sentään jo päivitit.
 9. Jos olisin itse tilanteessa että en alkaisi rimoja irrottamaan, niin antaisin mielummin olla. Toisena vaihtoehtona vetäisin pikaisen hionnan päälle ja pellavaöljylakka. Mutta silti jos aikoo tehdä ja nykyiset puuosat säilyttää, niin irti ja tekee hyvin. Helppohan ne on tosin uusia myöhemminkin.
 10. Jos ne maalais ne "listat"? Tai piirtäis tussilla. Pidät tussista kiinni vakaalla kädellä ja joku ajaa siitä ohi. Sitten 42 mm ylemmäs ja ajaa uudestaan.
 11. Itse olen ihmetellyt että miten käräjillä on osapuolena myös hän kenelle auto päätyi ostaessaan sen palstan huutokaupan ohi. Asianajajien palkkiot on kovia, mutta toisaalta pakkohan sellaista ei ole ottaa. Olisi mielenkiintoista nähdä äänestys mikä tässä on palstalaisten käsitys että mikä olisi ollut oikea ratkaisu.
 12. Eilen pienellä poikaporukalla (siis itsekseni kaljan kera) keksittiin laittaa foorumin 'Myynti autot (VW aircooled) -osastolle uusi ilmotus jonka otsikko oli heti alusta pitäen myyty eikä siinä ollut mitään sisältöä. Lukijoita ja ihmettelijöitä riitti, yllättävän moni otti minuun henkilökohtaisesti yhteyttä ja tiedusteli mitä olin myynyt. Vuorokaudessa mittariin tuli lähes 500 katsojaa, vaikka kenelläkään ei ollut syytä olettaa että olisivat vielä ostamassa jotain. Tosiasia on että mitään en tässä yhteydessä myynyt. Tämä oli mielestäni sellainen harmiton pieni pila ja epätieteellinen koe. Ts. "Hullulla halvat huvit, idiootilla ilmaset". Kyllä tästä olenkin monet pienet hykertelyt ottanut, enkä pelkästään minä. Sain hauskaa palautetta myös. Erityiskiitos tietenkin kaikille topicciin kommentoineille. Tästä voi tulla monia ajatuksia, itse otan pari päällimäistä huomiota mitkä osaltaan oli myös koko jutun ydin. Tiedoksi kaikille käyttäjille että Palstalla on ominaisuus jolla voi seurata haluttuja osioita ja saada esim välittömästi sähköposti-ilmoituksen ja kopion uudesta topicista. Tällöin on hyvä seurata aktiivisesti mitä ilmoituksia tulee ja menee. Jos olet joskus ihmetellyt miten sinusta tuntuu että olet aina myöhässä niin tämä voi auttaa. Löytyy oikealta ylhäältä Follow ja eri vaihtoehtoja: Sieltä näkee myös ketkä osastoa seuraa, paitsi jos käyttäjä on nähnyt tarpeelliseksi estää tämän tiedon näkyvyyden omalta osaltaan. Toinen asia on että palstan sääntöihin kuuluu mm. se, että kun tuote on myyty niin merkitään otsikko myydyksi. Tämä topicci löytyy tuolta palaute -puolelta ja sai hiljattain uusia kommentteja. Sieltä itsekin eilen ajatuksen sain että jos tällainen underground-markkinointi säännön osalta saisi sopivasti huomiota.
 13. Onko joku periaate että ne kamat on kuplalla vietävä? Kai sitä helpommin kertaluontoiseen tavaran kuskaukseen saisi toisen auton käyttöön?
 14. Artsin kanssa vähän samoilla linjoilla, mutta ymmärrän toisaalta niitäkin jotka ostaa valmiin tai mahdollisimman valmiin kun ei itse halua/pysty/osaa. Sitten vielä on (meitä) jotka ei osaa itse korjatakaan ja vuosihuollotkin pitää teettää muilla. Mutta edellisen lisäksi voi olla tilanne ettei mieleistä löydy valmiina tai että haluaa vaan oikeasti rakentaa. Rakentaminen voi olla alkuperäiskuntoisen tekemistä mikä varmasti on myös hauskaa, mutta oman vision toteuttaminen se vasta monelle onkin mielekästä. Ja jos kovin rankkaa customia tekee, niin onhan se vähän haaskausta aloittaa valmiista ja arvokkaasta. Mitä tulee hinta-arvioihin, niin ei kannata ajatella että kalliimpi on aina parempi. Parhaat kaupat varmaankin tulee autoista joista ei koskaan myynti-ilmoituksia edes laadita.
×
×
 • Create New...