Jump to content

Tuomo Lehmikangas

Members
 • Content Count

  1511
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onkohan se -59? Miten nuo ovenkahvat, eikö pitäisi olla vielä lihakoukut mutta näkyy tuo reikä painonappimalliselle kahvalle. Eikä ole tarkoitus kettuilla tai mitään.
 2. Tai heittää ne päädyt pois ja rakentaa sisälokariin paikan iskarin kiinnitystä varten.
 3. Toisaalta, joskus myyntipalstallakin on projektikertomuksia tai sitten siitä itse myymisestä tulee se projekti. Mutta hyvä että otettu talteen. Kyllä siitä joku jotain peltiosaa joskus tarvitsee, ei kannata summassa pilkkoa pienemmäksi. Mutta jos on paperit kunnossa niin kyllä se auto siitä vielä joskus muotoutuu.
 4. https://www.nettiauto.com/volkswagen/1500/11853919 Volkswagen 1500 SP 2
 5. Ei nyt ainakaan itsellä tarvetta, mutta ainahan nämä vähän kiinnostaa. Kerrotko mitat, joku muukin vois olla kiinnostunut.
 6. Kyllä se ilmeisesti on VW-pohjainen. Konekansasta kommentti:
 7. Ilmainen uppaus ja kysymys että mitä tarkoittaa tuo "Goldie" tässä yhteydessä? Vai onko kaikki tuon ikäiset kuplan haitarikatot Goldie?
 8. https://www.tori.fi/vi/77759159.htm?ca=14&w=2&xtatc=INT-12080 Ähtärissä kunnon ähtäri myynnissä. EI käynyt ilmoituksesta selväksi onko tuossa mitään VW-pohjaista, mutta jostain syystä oletin.
 9. Hyvältä kuulosta. Olis mukava nähdä kuvia ja seurata projektia vaikka tuolla projektikertomukset osiossa. Aiotko ihan kilpiin saada vaiko rakentamisen ilosta?
 10. Teillä on pojat siellä tosiaan ihan kadehdittavan hyvä meininki. Ei tarvi jokaisen tehdä vaan omassa tallissaan ja vitttuntua kun voi tolskata porukalla. Lisäksi projektit etenee mukavasti ja tulee näkösää.
 11. Ainakin Kesäkauden Päättäjäisiin on Kari ja kuka tahansa tervetullut millä tahansa kulkineella tai ilman kulkinetta. Lisäksi minua ainakin henkilökohtaisesti kiinnostaisi nähdä tuo tuore hankinta.
 12. Ei se poika enää siinä vaiheessa lähe mukaan ku projekti on valmis.
 13. Kotiutettu oma vanha kuplan kori vuokratallilta. Heti ekana kotona intona hitsaushommiin kun ne on niin kivoja. Nimittäin väliaikainen korin tuki irtosi nostettaessa... Jospa tuo pysyisi taas seuraavat 10 vuotta kun ei vaan mennä koskemaan.
×
×
 • Create New...