Jump to content

Tuomo Lehmikangas

Members
 • Content Count

  1490
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onko tästä enempää tietoa? Kuvia taikka peräti projektikertomusta.
 2. Kyllä se on niin että jos matkaa on alle 50 km, niin pitää hakea vauhtia jostain kauempaa että pääsee edes vähän reissaamisen makuun. Joku lupaa järjestää nyt iltamat keskiviikolle tai torstaille, niin Oulun letka pyörähtää sitten sitä kautta.
 3. Usein kuulee että ruostevaurioiden korjaamisesta ei kukaan pidä. No ei varmaan pidäkään jos on jo käytössä oleva auto, mutta ei kai se projektin alussa haittaa? Itse ainakin ihan mielellään touhuilen niidenkin hommien parissa, aikaahan se ottaa mutta kai ne kaikki harrastukset ottaa aikaa. Useimmat myös rahaa.
 4. Isot saunat on käytettävissä tänään. Ovat jo lämpimät.
 5. Pelaajayhdistyksen aloitteesta Lentopallo aikaistettu alkamaan jo klo 15:00.
 6. Huom. Saunat on pienessä rantasaunarakennuksessa ihan järven rannalla.
 7. Joko kohta taitaa ensimmäiset olla menossa kohti Emolahtea? Torstai-perjantai näyttää säiden osalta hyvältä. Lauantaina iltapuolesta saattaa olla vähän kosteaa: https://www.foreca.fi/Finland/Pyhajarvi/Pyhasalmi
 8. Näkyy Emolahden facebook-sivuilla puhelinnumero. Sitä kautta ainakin on osa porukasta ottanut yhteyttä: 040 1810750
 9. Teknistä toteutusta en osaa kommentoida, mutta sivusta kun olen keskustelua seurannut, niin ei missään välissä käynyt itselläni mielessä että tässä ollaan katupeliä tekemässä. Propsit siitä että mietitään myös tieliikenteeseen parempia toteutuksia. Toivottavasti löytyy ratkaisu mikä on oikeasti paitsi erilainen, mutta myös parempi kuin alkuperäinen.
 10. On siinä varmaan jotain korjauspalaa johonkin. Työläshän se on sieltä pois saada mutta kaikki harrastukset maksaa. Siis jos vain omistajan kanssa pääsee sopuun.
 11. Onko väellä jotain odotuksia tämän suhteen? Kuulemma vielä ehtii toivomuksia ja ajatuksia esittää ennnen järjestäjien viimeisiä silauksia tapahtumalle. Isoja muutoksia ei ole mietitty mikä varmaan on pääosin vain hyvä uutinen?
 12. Mielenkiinnosta kysyn, onko Volkkarin värikartasta? Ainakin omaan silmään hyvä väri paksutolpalle.
 13. Olipa tosiaan Kimmolla mukavat kuvat. Välittyi tunnelma hyvästä tapahtumasta. Palkinnot jaettiin vissiin lauantaina jo alkuillasta? Onko listaa palkituista?
 14. Omat kokemukset rajoittuu lähinnä siihen, että jos on kattoluukku niin on syytä olla myös avattavat takaikkunat. En muista kenenkään moittineen näitä ns. pop-out takaikkunoita.
 15. Hyvin harvoin tässä topicissa myyjät omia ilmoituksiaan linkkaakaan.
×
×
 • Create New...