Jump to content

Tuomo Lehmikangas

Members
 • Content Count

  1518
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu

Recent Profile Visitors

2471 profile views
 1. En tiedä kuka näitä kehuu ruosteettomiksi, mutta ainakaan ilmoituksessa ei sellaisia viitteitä ole. Aika selkeästi siellä lukee esim:
 2. Niin eikös tähän ollut paperit ja kaikki? Eli käytännössä auto ilman konetta. Eli paljon muutakin kuin rullaava kori.
 3. En ole asiasta päättämässä tai mitenkään vaikuttamassa, mutta mitäpä se yhdistys voisi nyt tai edes piakkoin asiasta infota?
 4. Niinhän se on että jos tapahtuman aikoo pitää niin joutuu toimimaan niin kuin se olisi tulossa. Sitten jos joutuu perumaan niin perutaan. Mutta jos ei valmisteluja ole niin paha se on sitten viikko ennen repäistä jotain kasaan. Kyllä mulla on vahva tunne että loppukesästä VW-tapahtumia on.
 5. Kymmenen vuotta tulee että olis omalla ilmajäähyllä ajanut. Eikä niitä ole tullut sitten rakenneltuakaan mitään. Mutta vähintään yksi tölkki on pidetty ajokunnossa ja onhan tuota tullut tapahtumissa käytyä jonkin verran.
 6. Ei vissiin ollut 3800 sopiva hinta niin on myyjä joutunut päivittämään. Nyt 5000e. https://m.nettiauto.com/volkswagen/412/11762568
 7. Onkohan se -59? Miten nuo ovenkahvat, eikö pitäisi olla vielä lihakoukut mutta näkyy tuo reikä painonappimalliselle kahvalle. Eikä ole tarkoitus kettuilla tai mitään.
 8. Toisaalta, joskus myyntipalstallakin on projektikertomuksia tai sitten siitä itse myymisestä tulee se projekti. Mutta hyvä että otettu talteen. Kyllä siitä joku jotain peltiosaa joskus tarvitsee, ei kannata summassa pilkkoa pienemmäksi. Mutta jos on paperit kunnossa niin kyllä se auto siitä vielä joskus muotoutuu.
 9. https://www.nettiauto.com/volkswagen/1500/11853919 Volkswagen 1500 SP 2
 10. Ei nyt ainakaan itsellä tarvetta, mutta ainahan nämä vähän kiinnostaa. Kerrotko mitat, joku muukin vois olla kiinnostunut.
 11. Kyllä se ilmeisesti on VW-pohjainen. Konekansasta kommentti:
 12. Ilmainen uppaus ja kysymys että mitä tarkoittaa tuo "Goldie" tässä yhteydessä? Vai onko kaikki tuon ikäiset kuplan haitarikatot Goldie?
 13. https://www.tori.fi/vi/77759159.htm?ca=14&w=2&xtatc=INT-12080 Ähtärissä kunnon ähtäri myynnissä. EI käynyt ilmoituksesta selväksi onko tuossa mitään VW-pohjaista, mutta jostain syystä oletin.
 14. Hyvältä kuulosta. Olis mukava nähdä kuvia ja seurata projektia vaikka tuolla projektikertomukset osiossa. Aiotko ihan kilpiin saada vaiko rakentamisen ilosta?
×
×
 • Create New...