Jump to content

Tuomo Lehmikangas

Members
 • Posts

  1580
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu

Recent Profile Visitors

3296 profile views

Tuomo Lehmikangas's Achievements

 1. Värisävy ei näytä Pastel Whitelle mikä enemmän kerma. Eli jos alkuperäinen valkoinen niin olisi Damuso White. Tätä ei ollut enää 1985 tarjolla, joka oli sama vuosi kun tuli syncrot, joten sanoisin ettei ole syncro kyseessä. Muutenkin olisiko ihan tuliterää ehditty heti saamaan kun tammikuussa nelivedot esiteltiin. Lisäys: jos olisi syncro niin kuvasta erottuisi varmaan Puch logo kuskin oven takaa. Muuten en näistä kuvista keksi.
 2. Mulla taitaa olla vika samassa paikassa, mutta niin päin ettei se aina tajua sammuttaa itseään. Onneksi varoventtiili toimii. Paikallinen harrastaja neuvoi kyllä että noita on ostettavissa irrallaankin, mutta jäänyt toistaiseksi sopiva etsimättä.
 3. Kajaanilaiset näyttää starttaavan aikaisin vappunakin. Hyvä hyvä.
 4. Näistä nyt on väännetty vuosikaudet eikä se siitä kummene. Joskus oli ihmisiä jotka ajatteli näitä autoja ensisijaisesti harrastuksena ja monilla oli ehkä yhteinen tahto että harrastuksen mahdollisuuksia tarjotaan myös esim nuoremmille joille ei ole mahdollisuutta maksaa samoja summia kuin ehkä jollakin toisella. Mutta ilman muuta jokainen myyköön ja ostakoon sillä mihin molemmat on suht tyytyväisiä.
 5. Volkkarin vuosimalli vaihtui tuohon aikaan vuosittain elokuun alussa joten, runkonumerosta 218 000 001 alkaen on vuosimallia 1968. https://www.thesamba.com/vw/archives/info/chassisdating.php
 6. Mielummin vaikka noinkin kuin että samat supersiistit vuodesta toiseen.
 7. Jos on tarjolla kuvia tästä tapahtumasta, niin laittakaahan linkkiä.
 8. On se Matilla varsin viihtyisän oloinen talli. Kelpaa siellä touhuta.
 9. Pohjalevystä kuva jos vaikka herättäisi rakenteluintoa.
 10. Oliko tämä joku kuva-arvoitus juttu?
 11. Eli siis tämä pitää luukun ajon aikana paikallaan, mutta niin että on alaosastaan raollaan? Onko tarkoitus pitää näin siis lämpöjä alempana?
 12. Hintaa nostettiin keinotekoisilla huudoilla ja piti hylätä ettei kauppaa tarvitse toteuttaa ja maksaa provikkaa huutokaupat.comille?
 13. Päättynyt, tarjous hylätty. Eli myyjä ei ollut hintaan tyytyväinen? ... vai ---->
 14. Korkein tarjous 4 550 € Tila Päättynyt, tarkistetaan tarjouksia Saapa nähdä hyväksytäänkö tarjous.
 15. Edellinen on Helsingissä. https://goo.gl/maps/Bet3uEvurDXvay3LA
×
×
 • Create New...