Jump to content

Tuomo Lehmikangas

Members
 • Content Count

  1475
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei ollut Peemies, eikä kuvan kupla. Asiaa pohdittu paikallisella jakelulla.
 2. Heinä-elokuun aikana olisi menossa Oulusta eteläiseen Suomeen kupla joka tarvitsee trailerikyydin. Korvaukset sovitaan. Oulun päästä järjestyy traileri jos joku on menossa etelään jotain hakemaan.
 3. Hivenen erilainen kirppu, enemmän kuplan muotoja jäljellä. Onko tuo joku sarja vai kenties yksittäiskappale? Kojelaudan ja ikkunan kuidutus on vähän karannut.
 4. Samaisessa autossa on puskuri missä on pakkivalo. Ei ole koskaan toiminut. Siitä yksi katsastaja mainitsi niin sanoin ottavani pois niin kelpasi. Toki tuollainen "peilin teline" vois innokkaan katsastajan mielestä olla jalankulkijalle vaarallinen ja sitä kauttakin moitetta tulla.
 5. Mulla on 56 kuplassa lokarin päällä "peili" mistä on lasi pudonnut aikaa sitten pois. Katsastusmies on todennut että "jaa, ei peili paljon näytä, mutta ei tämän ikäisessä tarvikaan peiliä".
 6. Komeita on burgerin kuvat enkä makuakaan epäile. Mutta omaan suuhun sopii paremmin sellainen mikä on mielummin leveämpi kuin korkea.
 7. Lidukan pakasteesta pihvit - ei kun pekonin kera sämppärin väliin. Helppoa, nopeaa ja varsin maukasta:
 8. Aurinkokeräimeen on parempi vaihtoehto kerroksittainen musta (alumiini)verkko kuin mitä tyhjät tölkit. Myös alumiinihaitariputki on kätevämpää eikä juuri pantillisia tölkkejä arvokkaampaa.
 9. Tuskin ne nollaan putoaa. Mutta jos selvästi halpenee niin itsekin ostan projektien (romujen) siirtelyyn pihamailla.
 10. Pistänyt merkille että nimimerkin Paksu-Tolppa osat ovat varsin maltillisesti hinnoiteltu.
 11. Akselin kaventamisessa olen ajattelut että helpompi pitää linjassa kun ei katkaise ylä- ja alaputkea samalta kohden. Helpottaa ainakin vähän sitä asemoimista. Ehkä teitkin niin, mutta näin sivuhuomiona. Hieno projekti, virtaa kinttaisiin. Vaikka oletan että tässä ollaankin jo pidemmällä kuin mitä viimeisimmät päivitykset näyttää?
 12. Ei se taida noilla tiedoilla vielä varmaksi tulla mikä on väritys. Models 113, 114, 117, 118, 151, 152 - see brochure August 1961 up to July 1963, from Chassis No. 4 010 995 up to 5 677 118 Wheel disc *) clay beige Rim (Model 113, 114, 117, 118) L 87 (13) pearl white
 13. Eli onko niin että et haluaisi uudemmasta muokata ja laittaa vilkun reikiä umpeen? Eikö sellainen olisi muodoltaan kuitenkin sama?
 14. On se kumma ettei lokaria löydy. Eikö ole tarjontaa, vai eikö löydy sopivaa? Vai hinta/laatusuhde ei kohtaa?
×
×
 • Create New...