Jump to content

Tuomo Lehmikangas

Members
 • Posts

  1545
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu

Recent Profile Visitors

2836 profile views

Tuomo Lehmikangas's Achievements

 1. Toimii näköjään ainakin jos on ns. seurattu topicci, sininen tähti vei just niin kuin piti. Voe tokkkinsa kun jonnekin muualle ilmestyisi vielä uutta niin pääsee kokeilemaan. Minä jo epäilin että joku juju tässä vois olla valmiina.
 2. Joillakin foorumeilla toiminta on seuraava: Kun kirjautunut käyttäjä avaa viestiketjun, vie se oletuksena ja automaattisesti käyttäjän ensimmäiseen tämän käyttäjän lukemattomaan viestiin. Volkkaripalsta tietää kyllä näyttää oikein lukemattomat viestit, mutta sinne pitää rullata viestiketjun sivun x yläreunasta kun on ensin arvannut millä sivulla on ekat lukemattomat viestit. Olisiko kohtuudella mahdollista muuttaa käytäntöä?
 3. Tekemisen tahti vaikuttaa siltä, että tällä kerkeää vielä vaikka Mäkistarttiin tulevana talvena. Tämä on tällä hetkellä palstan projekteista oma suosikkini.
 4. Verhoiluja: http://classicvws.com/streifen.htm
 5. Tosin uustuotantokamaa ei sitä kautta löydy, joten sikäli tällainen linkkipalstalla oleva avauskin ihan kelpo jos nettikauppojen käyttö ei ole tuttua. Silti kenties kuvaavampi otsikko toisi parempaa tulosta?
 6. Täällä on tuo osasto mihin voi laittaa ostoilmoituksen. Nähdäkseni parhaiten tavoittaa laittamalla sinne selkeän ilmoituksen. https://volkkaripalsta.com/keskustelu/forum/6-osto-autot-ja-varaosat-vw-aircooled/
 7. Pidän ihan hyvänä näin harrastajan näkökulmasta, että tällainen tieto jaetaan eteenpäin viimeistään nyt. Ehkä varhaisemmalla julkisuudella olisi se voinut säästää ongelmilta harrastajia jo aiemmin. Sen verran paljon arvostan Volkkaripalstaa, että olen täysin valmis boikotoimaan kaikkia jotka yrittää palstaa jotenkin koijata.
 8. Vanha Matti tuli kunnosteltua. Tästä tuli vähän 'ähtäri', ei kelpaa museoon mutta jos tulee pitkä sähkökatko niin voi vähän lämmitellä.
 9. Ei ole enää kun muokkasin toimimaan.
 10. Tiedoksi että vanhat liitteet ovat voineet hävitä päivityksen yhteydessä. Näkyy tiedosto mutta ei ole saatavilla lataukseen.
 11. Ei ole kukaan jäävi kommentoimaan. Lisäksi selvyyden vuoksi kun Hanttapuli edellä ketjun aloittajasta mainitsi, niin ainakin tällä hetkellä Pohojonen nimimerkillä kirjoitan vain minä. Ajatus oli joskus että pystyisi erottamaan ns. virallisen tauhkan ja minun omat höpinät. Lisäksi mahdollisuus siirtää käyttäjätunnuksen käyttö muille. Kiitos kaikille kommentoijille omasta ja edustamani jaoksen puolesta. Henkilökohtaisestikin toivon lisää vielä keskustelua. Omaan makuun suuri kävijämäärä ei ole mikään itseisarvo. Jos se olisi, niin KKP olisi varmasti erilainen. Itse olen vain jo ehkä liiaksikin tottunut vanhaan kaavaan ja into kehittää hälvenee. Toisaalta, jos haluaa tehdä vain sitä mistä itse tykkää niin sen voi tehdä tässä tapauksessa KKP:n ulkopuolellakin pilaamatta kohtuu hyväksi todettua mallia.
 12. Edellä esitetty talkoohenki info-teltan pystytykseen on vallan herkistävää... Noh, aikataulut on kaikilla mitä on. Omakin osallistuminen on vielä hämärän peitossa.
 13. Kertosit sentään vähän että miten täällä arviot osui niin päästään jännityksestä.
×
×
 • Create New...