Jump to content

Kemin Karavaanari

Members
 • Posts

  1879
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kemin Karavaanari

 1. Ossaatana ku lähti pohjamaalit näppärästi pensselisetällä
 2. Beföörit ja äfterit. Entisöinti rajautu huolettomille pohjille semikirkkaalla ja matalla kilikolilla.
 3. Rohmu on itellä ollut yleisnimityksenä grossraum-malleille.
 4. Tänään kiikutin 1600cc teollisuuskoneen mukanani ja aloin purkamaan siitä roipetta pois. Eli rohmun aiemmasta koneesta siirtyy tähän vauhtipyörä ja kaikki oheislaitteet.
 5. Viime viikkoina on harrasteltu, jäänyt vaan päivittämättä. Pari viikkoa sitten irroitin tankin ja sammutinletkun yms konehuoneesta ja Henkka täppäs lokariin pikku paikan.
 6. PartaMattia kuunnellessa kone pois kun on tippassut pari kesää öljyä. Tilalle joko 1600 teollisuuskone tai tämä sama kevyen huollon jälkeen.
 7. Kauden päätösajelu tanssibussin viereen. n.5500 km tuli tämän kesän aikana ajeltua. Talven aikana taas jotain pieniä muutoksia.
 8. Kyllähän se jostain syystä aina vähän jännittää kun esim on rumpujarrut, vaikka ne tuleekin aina leimalle säädettyä. Kylläpä nämä harrasteautot on sen verran tuttuja että mikään tuskin isona yllätyksenä tulee jos leimalla ois jotain.
 9. Kun kyseessä on 6V sähkölaitos niin luulisin että pusla on syytä olla kunnossa.
 10. Niin ja pari vuotta sitten vaihdettu jälkituotanto vetarin suojakumikin oli voimissaan.
 11. Tänään tuli tehtyä vetarien rasvaus ja pulttien vaihto myös hantin puolelle. Kummasti taas hiljeni ylimääräiset äänet rullatessa.
 12. Laitat alennusvaihteelliset vetarit & latat ja madallat sit hiukan että rengas suoristuu mutta auto ei madallu TAI madallat vaan nykyistä perää, siinä ne on vaihtoehdot.
 13. Ei tuohon auta kuin madaltaa lisää että vetarit tulee vaakatasoon.
 14. Myynninedistämisenä mainittakoon että eka sadan kilometrin tankkaus näytti 11 ltr sataselle joten oikeaan suuntaan on menty.
 15. Tarjotaan Suomeen ennen mahdollista ulkomaille markkinointia. 35000 eurosta voidaan alkaa tinkaamaan ja Kemistä löytyy. Keula: 4" kavennettu wagenswest pallonivelsäätöakseli. Droppiolat. Akselia nostettu rungossa 35mm. Ilmaiskarit. 40 mm nostettu ohjaussimpukka. 40 mm tubbaukset. Perä: Varhaispallon IRS sekä rummut. Teetetty "091" palliksen laatikko 0,86 nelosella. AD 2-reikänen 1600cc moottori uudella kaasarilla sekä 123 jakajalla. Säätölatat. Ulkokuori: Isommatkin tanssit kestävä kattoteline. Heinemanin vetävä vetokoukku. Komeat bermit. Sisusta: Kompressorijääkaappi isolla hupiakulla, menee useamman päivän puskassa. Alasänky sekä n. 145 cm yläsänky, vetää 2 aikuista ja 2 lasta. Fiiniä vaihdekeppiä sekä käsijarrun jatkoa. Projektiosiosta löytyy tästä lisää juttua. Jos etsit virheetöntä tai originaalia, tämä ei ole sinua varten. Ei myöskään ujoille sillä juttukaveria riittää, etenkin keski-ikäisiltä naisilta :)
 16. Tulomatkan kulutus oli edelleen 12 litraa sataselle. Vaihdoin nyt 132 pääsuuttimen tilalle 127,5 jospa hillittis janoisuutta. Keväällä tuolla kyykkäs liikkeellelähdössä mutta nyt ainakin näin hellekeleillä veti tasasesti.
 17. Aika vastaavat oireet kun sinulla ja tuli aika ykskaks. Uudet rasvat ja ollut hiljaa parituhatta kilsaa.
 18. Vetarit on molemmista päistä ihan vaan pulteilla kiinni pyörännavassa sekä vaihteistossa. Irrotus, putsaus ja rasvaus. Helppo huolto. Itse tein saman Toukokuussa kun äänsi.
 19. Lähempänä näkee fiilikset ja myös sen pääseekö töistä irtaantumaan letkaan vai vasta Pe iltapäivästä oma ajo.
 20. Kyllä nuita tukivarsia löytyy Suomenmaasta käytettynä. Laita osto-osioon ilmoitus. Nuo tapit ruukaa ymmärtääkseni olla aivan mahdottoman lujassa vaikka olisikin sokalla.
×
×
 • Create New...