Jump to content

JoniT

Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pöytyä
 • Ajoneuvot
  kuplia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. On kyllä varsin pätevä kone. Sillä tosiaan voi tällänen tumpelokin tuntea ajoittain osaavansa hitsata😉 Automaattisäätö toimii loistavasti ja valokaari syttyy välittömästi👍🏻
 2. Motivaatio saavutti lopulta myös Pöytyän perukan! Pohja käytiin puhaltamassa kaverilla. Nyt se kuntoon ja epoksi päälle, sen jälkeen takaisin korin kimppuun! Tuli hommattua uusi miggi ja tyssäyskone. Nyt on ilo painaa🤩
 3. 1. Turun superkoneistus Raisiossa, Moottorikoneistus Ojala Kaarinassa, Virtasen koneistamo Salossa. Kampiakseli, kiertokanget, kannet, kampikammio, ja halutessa nokka mukaan. Kampiakselin kaveriksi kannattaa laittaa vauhtipyörä, paineasetelma ja hihnapyörä ja tasapainottaa samalla. Virtasella onnistuu ainakin. 2, 3, 4. Koneistamolle 5. Uudet 6. Nokka koneistamolle tarkistukseen tai uusi. Hinnassa tuskin suurta eroa. Uudet esim. febi nostajat. 7. Pinnapultit irti niin on kivampi käsitellä ja puhdistaa. Samat voi hyvin käyttää jos kierteet ehjät. 8. Meisselillä vääntää lohkon ja pakeliitin liitoksesta. Tiiviste pitää lujasti kiinni. 9. Haynesin kirjasta ei tietoa, alfamerin kokolailla turha tässä hommassa. "Miten kokoat vw kuplan moottorin"-kirjassa hyvin seikkaperäiset ohjeet. Suosittelen hankkimaan jos jostain löytyy. Jos ei niin multa saa lainaan. 10. Keinuvivut ainakin kannatta purkaa ja tarkistaa että kaikki lukkojouset on ehjät. Ja öljypumppua voi vähän silmäillä. Ja termostaattia. Ja...
 4. Lähteekö 3-fold räbä myös kiertoon?
 5. Juu, ymmärsin kyllä. Näinhän se on helpoin tehdä👍
 6. Pohjan odottaessa sopivia hiekkapuhalluskelejä, aloin työstämään koria ja heppailemaan lämpökoteloita paikalleen. Äärimmäisen hidasta puuhaa, kun on niin monta ehjättävää kohtaa niin pitää tarkkaan miettiä missä järjestyksessä mitäkin tekee.
 7. Otsikon mukainen 5 litran suojakaasupullo. Kaikin puolin ehjä ja siisti. Pullo tyhjä. Suoraan käytöstä kun ostin isomman. Hp. 100 € Pöytyä 050 9177664 EDIT: pullo on siis omistuspullo jonka saat vaihdettua täyteen agan myyntipisteissä.
 8. Päiväkäynti Vesilahdelle tuotti kasan erittäin ensiluokkaisesti käsityönä tehtyjä peltiosia. Arvostan. Jos jostain voi sanoa että parasta mitä saa niin näistä voi. Nämä ukot ovat valitettavasti harvassa. Kiitokset vielä Mikalle pajan ja autojen esittelystä! Pohjan ainutta mätäpaikkaa aloin ehjäämään kunnes kaasu loppui.
 9. Korin nosto paljasti viimeistään peltitöiden laajuuden. Pohjassa sitä ei ole nimeksikään, mutta korin parissa saa askarrella enemmän. Sopiva apu löytyy onneksi Vesilahdelta👍🏻 Kuvat puhukoot:
 10. Joo kynnyskoteloista soittelinkin sulle kesällä. Palaan asiaan lähiaikoina.
 11. Siinä määrin joutuu koria pälhimään että päätin hepata pari tukiputkea lisää. Takaa meinasin kiinnittää korikiinnikkeistä grilliin, mutta niille pitänee tehdä ennen nostoa vähän jotain... Tai sitten täytyy tehdä joku väliaikainen kiinnityspatentti jotta pystyy korjaan noi grillissä. Eiköhän se ennen lumia jo pyöri!
 12. Hyviä pointteja. Siinä ne nyt kuitenkin on, eikä varmasti petä🤣. Luulen että noiden hitsipaikkojen siistiminen vie projektin kokonaistyömäärästä aika minimaalisen siivun. Maalauksen kannalta tämä ei tosiaan kyllä ole paras ratkaisu.
 13. Sunnuntai puhteeksi korin tuenta.
 14. Ja varmasti tulee jos kohdalle osuu!
 15. Aihio on tosi hyvä. Toki peltitöitä myös runsaasti mutta loistava lähtökohta. Herttavalot tallessa ja pokatut ovet tosi hyvät. Luulen että puhallan tolla omalla pikkupöntöllä, hiekalla, sen uudestaan varovasti kaukaa ja pienellä paineella.
×
×
 • Create New...