Jump to content

JoniT

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pöytyä
 • Ajoneuvot
  Ovaali -55 Pystäri -69

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hyviä pointteja. Siinä ne nyt kuitenkin on, eikä varmasti petä🤣. Luulen että noiden hitsipaikkojen siistiminen vie projektin kokonaistyömäärästä aika minimaalisen siivun. Maalauksen kannalta tämä ei tosiaan kyllä ole paras ratkaisu.
 2. Sunnuntai puhteeksi korin tuenta.
 3. Ja varmasti tulee jos kohdalle osuu!
 4. Aihio on tosi hyvä. Toki peltitöitä myös runsaasti mutta loistava lähtökohta. Herttavalot tallessa ja pokatut ovet tosi hyvät. Luulen että puhallan tolla omalla pikkupöntöllä, hiekalla, sen uudestaan varovasti kaukaa ja pienellä paineella.
 5. Hyvinkin todennäköisesti sama yksilö.
 6. Hauskana yksityiskohtana autoliikkeen niitatut tunnukset molemmin puolin.
 7. Kaippa tästä voisi tarinan aloittaa. Auto on helmikuulta - 55 ja tullut Ruotsista paluumuuttajan mukana -63, mutta jäänyt kuitenkin rekisteröimättä Suomeen. Ilmeisesti kierrellyt pitkin pohjois-pohjanmaata josta päätyi Suomen Turkuun ja sitä kautta minulle. Joku on innokkaasti jossain vaiheessa aloittanut tekemään ja puhaltanut korin, mutta homma jäänyt kesken. Mitä tästä tehdään on vielä vähän auki, mutta eiköhän se siitä selkene. Ekana koppa pois ja grilliin.
 8. JoniT

  VW 1302S '71

  Mihinkäs kohtaan tinasit lambdan paikan? Edit: siellähän se näkyy ylhäällä😂
 9. Otsikon mukainen kansi haussa. o5o9177664
 10. Jäähypellit ja änkkäri mulle.
 11. Hyvin se ainakin viime kesänä pelasi ihan tolla kaasarilla😉
 12. Lämpöäkin on varovasti koitettu antaa. Jätin sen kaasarin nyt löpöön uimaan. Pitää koittaa huomenna kovemman lämmön kera vielä.
 13. Nyt on koitettu kaikki uä-pesun ja iskumeisselin väliltä, mutta 36 iideeäffän tasakanta seosruuvi on ja seisoo kuin kyrpä häissä paikallaan eikä inahdakaan. Uskaltaako sen varovasti porata pois?
×
×
 • Create New...