Jump to content

TRmX

Members
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Porvoo
 • Ajoneuvot
  -58 kupla

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TRmX's Achievements

 1. TRmX

  Ilma-alusta

  Paineiden osalta ainakin täällä ajeltu välillä ulkonäöllisyyden vuoksi hyvin pienillä paineilla. Tosin kuoppaisilla osuuksilla jytisee pohja kiinni huolella, ja liian jyrkissä käännöksissä pullahtaa etuvalot ulos lokareista jos auto liian ala-asennossa 😂. Liian alhaisilla paineilla siis vahingoitat alustan osia jos lyö pohjaan asti. Itsellä ei pohjaanlyöntikumeja joten paukuttaa kerralla alustaan jälkiä. Seisottaessa paineet aina päällä, tai sitten pukit alle ja paineet pois. Ilmaiskarit hommattu limebugilta MOA430 malliset. Ovat laadukkaat! Ensimmäiset iskarit oli mallia "hinnat alkaen" ja sen huomasi kyllä.Panosta kerralla niin säästät äkkiä rahaa. Yksi kompura (200psi) tällä hetkellä, mutta selvästi vaatisi toisen vierelle, ettei tarvitsisi odotella paineiden nousua joka kerta 1,5 minuuttia jos ajaa tankin tyhjäksi.
 2. Tuossa Samban pulaajilta tietoa. Lasissa siis vw logo klo 6 kohdalla. Ja nuissa kromikiekoissa hellan teksti siinä kiinnityspultin kohdalla. Sisäromuissa numeroiden jälkeinen J kertoo 1951 vuodesta.
 3. Hakusessa otsikon mukaiset etuvalot kuplaan. Pistä yksäriä jos nurkista löytyy. Museoprojektiin etsinnässä.
 4. Hops. Saa siis olla täysin rojektikuntoinenkin.
 5. Haussa siis pelkkä ok kuntoinen katto rättiprojektiin. Vm 56-63. Käy irti leikattu tai kopassa kiinni oleva. Pistä yv jos nurkista löytyy.
 6. Täällä myös pieni lainaus topikille. -51 kupla tarttui matkaan. Kone stanssien (1-0831367) mukaan vuoden -54 mutta laturin jalassa lisäksi jokin heikosti näkyvä stanssi seka iso A kirjain. Mitä tämä A kirjain kertoo koneesta, onko mahdollisesti vaihtokone vai ? Yrittänyt etsiskellä tietoa mutta en ole saanut sisäistettyä.
 7. Olisi hakusessa orkkis etulokarit -51 kuplaan. Vuosimallia -51 Vaihdelaatikko (crashbox?) ja jos jollain sattuu lojumaan nurkissa -51 vuoden kone sekä ilmanputsari mallia sama vuosi. Niin pistähän viestiä. Katsellaan päästäänkö kaupoille! Yv toimii!
 8. Moro. Onko missä kuosissa? Oma tosiaan jumittaa ja klappia löytyy ihan muillekin jakaa vaikka säädöt on tapissaan. Ja minkälaista rahua haluat siitä?
 9. Hakusessa toimiva ja hyvässä kunnossa oleva ohjausboksi. Oma jumittaa säädöistä huolimatta.
 10. Hep!! Kiitän infosta. Nyt tajusi itsekin verrata pyöriä keskenään 👍 laatikko hiljeni hiukan kun vaihdon öljyt kertaalleen pienen ajelun jälkeen. Öljyssä ei näkynyt mitään metallimujua joten eiköhän tuolla tämän kesän ajele.
 11. Näin täytyy toimia. 👍 onko mitään ideaa tuohon hihnapyörä propleemiin? Turhan jyrkkä kulma tulee hihnalle tällä hetkellä. Viitti edes koittaa kun paukkuu hihna poikki hetkessä.
 12. Niin eli tuo laatikko on vielä suorahampainen? Meteli on kuin ralliautossa konsanaan. Tuo kyllä vaan menoa ja meininkiä 😄 Ääni ei minua haittaa mutta mietityttää että uskaltaako tuolla ajella pienet tämän kesän ajot. Oli tarkoitus ensi talvena tehdä kone ja laatikkoremppa muutenkin.
 13. Ja tämä kytkinpaketti on kiinni tällä hetkellä. https://www.paruzzi.com/fi/beetle/moottori/kytkinosat-manuaali-ja-automaatti/1511/
 14. Moro tietäjät. 😄 Kokematon harrastaja taas raapii päätään pitkän internethaun jälkeen... Vihdoin tuli päivä eteen että pääsi ajamaan ensimmäisen testilenkin (200-300m) vuoden kestäneen projektin kanssa. Loota ei ole ollut auki itselläni.tuli vain putsattua/maalattua aski ja uusittua öljyt talven aikana. Nyt huomasin heti että painelaakeri/kytkin?! pitää ääntä heti paikallaan vapaalla kun kytkin ei ole painettu. Ajossa aski kuulostaa suorahampaiselta. Melko ujellus kuuluu mutta hienosti tuntu kulkevan ja vaihtavan. Autolla en ole aikaisemmin päässyt ajamaan joten en tiedä onko loota pitänyt samaa ääntä aikaisemminkin. Kysymys tästä onkin että voiko tämä olla taas pelkkä ominaisuus vai täytyykö alkaa availemaan paikkoja? Toinen asia on että vaihdoin 12volttiseksi auton sähköt ja sain hankittua kaverilta pienen 12v laturin. Nyt vain tuli ongelmaksi se että tämä 12v laturi on n.10-12mm pidempi kuin 6v. Eli hihnapyörän kanssa eivät ole enää linjassaan. Löytyykö hihnapyörään jotain mallia mikä toisi sitä ulospäin? Kiitän ja kumarran tiedoistanne jo nyt 😄
 15. Tervehdys. Etsinnässä olisi siis splittiin etu ja takapuskuri. Pistä yksityisviestiä jos nurkistasi sattuisi löytymään moiset. Kiitos.
×
×
 • Create New...