Jump to content

panzza

Members
 • Posts

  170
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lempäälä
 • Ajoneuvot
  Vw kupla 1300, VW Passat 4motion 2.0tdi

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  +358401834481

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

panzza's Achievements

 1. Uppausta, sain käymään kun koputtelin starttia samalla, kun emäntä väänsi avaimesta. Eli pienellä jumpalla ajokuntoinen. Vielä liikennekäytössä mutta ei kauaa.
 2. Myyntiin pikkuvikainen kupla. Sumatra Grün, leimattu tänä vuonna. Moottorista ei tarkempaa tietoa, jos 1300 niin yllättävän pirteä. Jonkin verran huollettukin, kammen takastefa, tulpat, tulpanjohdot, moottoriöljyt ja suodatin, jännitteensäädin elektroniseksi. Sitten niitä vikoja... Startti tai solenoidi rikki, ei puhu avaimesta mitään. Tänään yritetty työntämällä, pari kertaa hörähti mutta ei lähtenyt. Polttoainemittari mykkä, uusittu jännitteentasaaja, ei apua. Ratissa, tai oikeastaan simpukassa, toiseen suuntaan enemmän kierroksia. Pitäisi siis irroittaa ja keskittää. Siinä vaivat, mitä itsellä tiedossa. Ei näyttelykuntoinen, ei puskureita. Toimii kuitenkin noinkin. Kuvia saa wasabilla. Ajettu Bif reissu onnistuneesti, sen jälkeen käytännössä seissyt pihassa. Löytyy Lempäälästä ja hintapyyntö tasan 2000€, ei vaihtoa. Tallipaikan poistuminen suurin syy myynnille. Numeron saa yv:llä.
 3. Myydään seuraavat: - puhallinkoppa dh, ei muita osia, pelkkä koppa, kaunis pinkki... 40€ - kaksi kampiakselia, 69 iskulla, kunnostettavaksi tai vähintään tarkistus 20€/kpl - läjä 1reikä kansia, kunto projekti. Yksi pari kapeampia, onkos nämä nyt sitten 25hp koneesta, imuaukko suoraan ylöspäin 15€/pari - öljynjäähdyttimiä muutama, tavallinen ja dh 10€/kpl - sekalaista kaasariromua, voi olla hyviäkin 25€ koko kasa - puhalletut, projektikuntoiset 2reikäkansien päällipellit 15€/pari Löytyy Lempäälästä, postikin tuo maksusta. Kulkeutuu myös Biffiin lauantaina.
 4. panzza

  Bug in fin 2023

  Jos joltakulta löytyy ehjät etupenkkien sivukiskojen muoviliukupalat, ottakaa mukaan Ruovedelle. Tarve -71 kuplaan ja molempiin penkkeihin eli neljä kappaletta.
 5. Varaosiksi myydään, leimassa oleva portteri. Katsastettu helmikuussa. Tänään moottoritievauhdista kajahti ilmeisesti kone, 1.9 TD ABL. Ehjä vaihteisto, muokattu AAZ:n pumppu, uudet takamadallusjouset. Kori on pelleiltään kokolailla karu ja paljon on hommaa, jos haluaa vielä leimata. Mutta vaihtaa tähän koneen, niin ajaa vielä helmikuulle. Ajettu n.440 tkm. Auto on isäni mutta osaan kyllä kertoa siitä kaiken olennaisen, oma vanha auto. Tarjousten mukaan mennään mutta kun hinta pitää olla, niin aloitetaan vaikka 100€:sta. Auto löytyy Lempäälästä, soita 040-183 44 8yksi.
 6. Tarve olisi kahdelle peltivanteelle, 4,5" leveät ja ET saisi olla iso, yli 40. Jako 4x130, kapselikyhmyillä. Saa olla 4" leveys, jos sattuu löytymään. Saisi olla siistit, pienet naarmut ja ruostepilkut ei haittaa. Ihan projekteja en tarvitse. Renkaita ei tarvita mutta jos sellaiset on vanteilla, saa olla. Tarve Lempäälässä, yhteyttä yv:llä. Nouto Pirkanmaan alueelta tai järkevän matkan päästä. Voin myös vaihtaa, löytyy lähinnä moottoriosaa, esim. käyttökelpoinen 88 mäntä/pyttysarja, sliparit.
 7. Tarve olisi 2R kansiparille. Ei tarvita venttiileitä eikä jousia, lukkoja sekä lautasia. Saa toki olla mutta voi siis puuttuakin. Kaikki pinnapultit oltava ehjät, kierrereiät pelleille kunnossa. Saa olla isommilla venttiileillä, tällöin oltava ainakin venttiilit mukana. Ei saisi olla yltiökairatut eikä lasketut. Eli jos löytyy täysin vakiot 2R kannet, tarjoa. Mieluusti Pirkanmaalta, pääsee hypistelemään. Hinta kunnon mukaan mutta hulluja en maksa. Tarve Lempäälässä.
 8. Eikös tämä ole? Tai sitten olen lopullisesti seonnut...
 9. Vähän kyllä heittelee valot, nyt kun mainitsit.
 10. Löytyykö pallonivelisen säätökeulaa? Sais olla ehjä, mätiä en tarvitse. Mielellään Pirkanmaan alueelta. Myös droppiolat tarvittaisiin. Jos on kavennettu, sais olla sopivat raidetangot mukana. Tarjoa hinnan kanssa. Nouto.
 11. Voisiko johtua latausreleestä myös toinen täällä kysymäni erikoisuus polttoainemittarin humppaamisesta? Kun viisari humppaa latausjännitteen kanssa aika yksiin.
 12. Mistäköhän voi johtua, kun sammutan kuplan, jää latausvalo palamaan? Kun kääntää virrat takaisin päälle, syttyy öp valo, niinkuin pitääkin, ja latausvalo sammuu. Kun auton käyttää pikaisesti käynnissä ja sammuttaa, kaikki taas normaalisti. Tasavirtalaturilla.
 13. Kiitoksia vinkeistä, tilataan.
 14. Sähköinen polttoainemittari humppaa kierrosten mukana. Nousee kun painaa kaasua ja laskee normaaliin, siis siihen määrään, mitä on bensaa, kun kaasun päästää tyhjäkäynnille. Ei ole kokemuksia kuin vaijerimittarista, mitä pitää vaihtaa/tarkistaa/hinkata? Kiitos.
 15. Tämä toimi eilen n.20km koeajolenkin. Poistin mopon filtterin pumpun painepuolelta. Olis pitänyt kokeilla tuo ensimmäisenä...
×
×
 • Create New...