Jump to content

panzza

Members
 • Posts

  134
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lempäälä
 • Ajoneuvot
  Vw kupla 1300, VW Passat 4motion 2.0tdi

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  +358401834481

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

panzza's Achievements

 1. Tuli tuossa mieleen että voisin jotain myytävää ottaa mukaan jos kysyntää olis. Lähinnä moottoriosaa, muutama kansi löytyy, sarja uusia venttiileitä, 1öp ventt. kammio ja jotain muutakin. Voi kysyä, niin katson löytyykö. Ei ole kalliita...
 2. Tulossa ollaan, tosin vain päiväkäynnille lauantaina.
 3. Ostetaan otsikonmukaiset tavarat, ehjät vanhat tai uudet. Kaikki tarvitaan. Ei löytynyt tallista kuin lyttypäisiä ja muuten sököjä. Pirkanmaalta nouto, yhteydet yv.
 4. On pyörinyt jo hetken päässä idea bajan rakentamisesta. Mistä koriosia, eli nokkapala, konepelti ja lokarit kannattaisi tilata? Lähinnä Eurooppa alueena ja luotettavat firmat. Toki saa tarjota, jos löytyy ylimääräistä osaa, myös ehjät käytetyt käy. Molemmat ajovaloratkaisut sopii omaan silmään.
 5. Eli otsikon mukainen kapistus hakusessa. Tulee -72vm. Pirkanmaalta voin noutaa, muuten posti/MH. Uusiakin saa mutta olisi liian hieno kohdeautoon...
 6. Eteen löytyi 4,5" leveät, ET34 suorakaiteen muotoisilla reijillä ja kapselin kiinnitys kyhmyillä. Taakse hakusessa vielä, 6"-6,5" leveät, ET n.25-30 nurkilla, samoilla ulkonäkö spekseillä, suorakaiteen muotoisilla aukoilla ja kapselin kiinnitys kyhmyillä.
 7. Eikö löydy valmiita? Tarve olisi edelleen. Tai jos joku osaa kaventaa, sekin käy. Mangelsit 6"--->4,5", kaksi kappaletta.
 8. Hakusessa olisi peltivanteet. Etuvanteet saisi olla 4"-4,5" leveät, vakiot käy hyvin. Esim. suorakulmion muotoisilla aukoilla, kapselin kiinnityksellä. Takavanteet 6,5"-7" leveät, levitetyt. Takana vakiolokarit, joten sellaiset, mitkä mahtuu olemaan varmasti. Pientä lokarinkaarenmuokkausta voin tehdä mutta levitetyt lokarit on pois vaihtoehdoista. Kaikki vanteet saisi olla samanlaiset tyyliltään, esim. juuri nuo yllämainitut. Ja vielä olisi oltava tubeless- vanteet. Eikä mitään kuusitoista vuotta rännin alla levänneitä... Ostaja ehdokas Lempäälässä, tarjoa omiasi kuvan ja hinnan kera. Nouto ainoastaan, että pääsee hypistelemään. Ja Pirkanmaan alueella +-100 km.
 9. Hakusessa kampiakseli, 69 iskulla, std laakereille eli uusi tai nos. Saa olla vastapainolimpuillakin. Lempäälässä ostaja, yhteyttä saa yvllä, hintapyyntö oltava.
 10. Ollaan tämä viikko Saariselällä, tarkistan kun palataan.
 11. Hyvä vaihtoehto, pitää tarkistaa kolikkopuolikin lompsasta.
 12. Olisko näistä mittaspeksejä tarjolla? Leveys, ET, halk. ilmeisesti 15" ja jako 4x130.
 13. Hakusessa olisi 2R kannet, vakio pytynreikä. Saa ja oikeastaan pitäisi olla isommilla venttiileillä. Valmiita ja ehjiä haetaan, projekteja löytyy tarpeeksi. Voi olla omatekoiset tai tehdastekoiset, laatu ratkaisee. Budjetista sen verran, että olisko Max. 500€. Ostaja ehdokas Lempäälässä, tarjoa hinnan kera. Uusien hinnat tiedossa.
 14. Juu en haekkaan, totesin vain että tuohon sokeaan ei varmaankaan pysty tekemään niin isoa jakoa. Enkä myöskään tiennyt että tuo rumpu sopii, luulin että laakerien kanssa jumpaa tuohon pallonivelkeulaan. Mutta hyvä homma, että käy.
×
×
 • Create New...