Jump to content

panzza

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lempäälä
 • Ajoneuvot
  Vw kupla 1300

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  +358401834481

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tämmöset löyty: 32 pdsit-2, jumissa 2 kpl 32-34 pdsit-3, toinen aika nahea liikkumaan, toinen vähän parempi. Mutta siis, ei sellaisia, mitä haetaan.
 2. Pistä tarkemmat tyyppitiedot, millaiset pitäisi olla, voi löytyä projektikuntoisia, 25e/kpl.
 3. Renkaita kannattaa kysellä Retrorenkaat- firmasta, retrorenkaat.fi.
 4. Minkälaisia aluvannesettejä olisi tarjolla vaihdossa 15" entisöityihin ja suoriin/hyviin Mangelseihin? 6" leveät, renkaat 175/60/15" 2kpl ja 195/60/15" 2kpl. Renkaat uutta vastaavat Linglong greenmaxit. Jako 4x130. Vaihdokit oltava suorat, ehjät ja hyvillä renkailla. 15", varauksella käy myös 14". Mahduttava kuplaan ilman mitään spacereita tai kaarenpokkausta. Mielellään pirkanmaalta, niin näkee tavaran kun ajan paikalle.
 5. Löytyy isohko kasa vw osaa, kuplaan. Pääsääntöisesti koneen osaa. -Kansipareja, 1r ja 2r. Kaikki projektikuntoisia. Hp. 25e/pari -Ilmeisesti 36hp koneen kansipari. Hp. 30e -Sylinteriputkia ja mäntiä pikkukoneisiin, voi olla yksi sarja 85,5. Hp. 5e/putki. Työntömitta mukaan näiden katsojalle. -Mäntiä, likasia ja käytettyjä. Voi olla, että näistä ei saa kuin tuhkakuppeja. Hp. 2e/mäntä. -Kaksi ilmansuodatinkoteloa. Molemmat ehjiä, siistejä ja tarrat tallella. Kuvia halukkaille, ilmeisesti kuitenkin viimeisiin makaavalamppusiin ja pystäriin. Hp. 30e/kotelo. -Valotavaraa,umpioita,kehysrinkuloita. Hp. 10e/tavara -Nopeusmittari,takana meisti 7/66. Vaikuttaisi ehjältä, ei testattu vaijerilla. Hp. 50e -Kampikammio, vaikuttaisi kohtalaiselta. Omituiset merkinnät, ilmeisesti D. Hp. 50e -Arpakuntoiset lämmönvaihtimet pystäriin. Hp. 30e/pari Löytyy myös lisäksi muuta sekalaista, puhallinpeltejä, työntötankoja, kampia ja kiertokankia. Paikanpäällä selviää parhaiten. Ota yhteyttä ja kysy.
 6. Loistavaa. Hauska ja erilainen ohjelmanumero. Mahtaako kellään olla kuvia ruotsin vwäen tekeleistä? Pika googletuksella ei löytynyt ainakaan.
 7. Toistan itseäni (emännän mukaan jatkuvasti) ja kysyisin, että onko tuosta kyselemästäni pienoismallikisasta mitään uutta? Tuo venakopparacekin kuulostais hauskalta, vois olla helpompi jopa toteuttaa. Kun on vuosien varrella tullut noita pienoismallikisoja seurattua ja aina jokin tuotos näyttää toisen silmään hyvältä ja toisen silmään kuralta. Tuossa venttiilikoppakisassa ei jäisi epäselvyyttä voittajasta, kun ei arvostella ulkonäköä vaan sitä, kuka on eka eli nopein. Mun mielestä toteuttamisen arvoinen homma. Aikuisten ja lasten, alle 15v, sarjat erikseen.
 8. Myös 6x15" modular peltivanteet menee, joko kromisena tai kullanvärisellä keskiosalla.
 9. Siis eteen 14 ja taakse 15? Vai onko molempia kierros? Hinta, kunto ja sijainti kiinnostaa. Ja kuvia jos pystyt laittamaan.
 10. Hakusessa olisi vanteet kuplaan, vakiolokarit eli ei sovi pienellä et luvulla olevat. Omassa haaveessa olisi slotit tai umpinaiset weld- tyyliset. Ei tarvitse olla "aidot", hyvät kopiotkin käy. Saa tarjota kuvien ja hinnan kanssa. Renkaat ei välttämättömät. Myös pienimuotoiset projektit käy. Ja hinnasta sen verran että ei kannata tonnin sarjoja tarjota, paitsi jos on valmis tinkimään hinnasta. Jossain 500e paikkeilla aikalailla max. Ostaja Lempäälässä ja yhteydet yv tai puh nolla neljä nolla 1834481.
 11. Hakusessa olisi valmiit kannet sellaiseen suht mietoon katumoottoriin. Pytyt on 87 sliparit, eli sen mukaan pytynreikä. Saisi olla tosiaan valmiit. Jos on isompaa venttiiliä ja kanavia sekä palotiloja tehty valmiiksi, aina parempi. Vaihdossa on antaa aihioita tilalle. Tarjoa kuvien ja hinnan kera yv. Mieluiten Pirkanmaalta. Ei mitään tonni per kansi haussa vaan järkevän hintaiset...
 12. Hakusessa olisi savunharmaat takavalonlasit vm. - 72 kuplaan, kolmella ruuvilla olevat. Eli nämä: https://www.paruzzi.com/fi/volkswagen/sahkoosat/takavalot-ja-katkaisijat/9705/ Ostaja Lempäälässä ja yhteydet yv tai puh nolla neljä nolla 1834481.
 13. Parilla autolla pitäis Lempäälästä tulla lauantaiksi pööpöilemään.
 14. 87 tai 88 sliparisarja löytyy Lempäälästä, käytetty, mäntiin tehty koloa venttiileille rumasti. Täytyy varmistaa, kumpi koko.
×
×
 • Create New...