Jump to content

panzza

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lempäälä
 • Ajoneuvot
  Vw kupla 1300

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  +358401834481

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pari kampiaihiota kaupan. 69 iskulla, molemmat hiottavaksi. En ole tarkistanut kaulojen mittoja mutta pitää hioa. Hp. 40e/kpl Arpa kampikammion puolikkaat. D- alkuinen numero muistaakseni. Tätäkään ei ole sen kummemmin tarkistettu. Hp. 30e Löytyy Lempäälästä ja yhteyttä saa yv. Kulkeutuu Tampereelle työvuorojen mukaan.
 2. Myydään 2r kannet, vaikuttais olevan vakioventtiileillä. Voin mitata, jos tarve. Kanavia rouhittu, vaatii siistimistä. Todennäköisesti myös laskettu pohjaa. Yhdestä pakosarjan pinnapultista lohjennut korva, oli kuitenkin kireällä purettaessa, suosittelisin kuitenkin hitsaamaan korvan kuntoon. Pestyt mutta aika pinttyneet. Hp. 50e Pakosarja, todennäköisesti jokkiskäytöstä. J-putket lytyssä, muuten vaikuttais ehjältä. Ruosteessa kylläkin. Hp. 20e Löytyy Lempäälästä ja yhteyttä saa yv.
 3. Hakusessa hyvä kampikammio, oltava koneistettavissa kampilinja, ei loppuunruuvattuja sököjä. Saa toki olla myös suora stanukin tai valmiiksi oikaistu. Kahdella ÖP venttiilillä mielellään. Pyttyjenaukot oltava pyöreät, jos valmiiksi tehty 90mm, siitä plussat. Pirkanmaalta nouto, haluan nähdä ennen ostoa. Yhteyttä saa yv.
 4. Vaihtovirtalaturille passaava jalka hakusessa. Hyvää ja ehjää etsitään. Jos löytyy pystyyn käännetty öljyntäyttö mukaan, siitä plussaa mutta ei pakollinen. Tarvitsija Lempäälässä ja yhteyttä yv. Mielellään nouto, pirkanmaalta.
 5. Sf, moon, stp ja aircooled entertainment. Pistä yv:llä taas maksutiedot, kun oon näköjään hukannut.
 6. Otetaan vastaan tai voidaan kyllä jotain maksaakin isommasta kasasta vw ja aircooled aiheisista tarroista. Kanna kortesi kekoon että saadaan kamala maalipinta ja muutama lasi peittoon. Haku Tampereen läheltä, muuten vaikka matkis.
 7. Paljonko nuo madalluspalat tiputtaa? Meneekö hölmönnäköiseksi jos vaihtaa eteen 65mm tiputtavat droppiolat ja nämä taakse?
 8. Hiukan muutettu topicin otsikkoa rahapussiin vilkuilun johdosta... Tänään katsastuskonttorilla juteltu ja otettu pykälistä leimasetän kanssa selvää. Lokasuojapakon johdosta on jo suunnitelmat ruutupaperilla moottoripyörätyylisten loksujen vääntämisestä. Tulisi ihan kiinteät, ei ns. leimalokarit. Myös nokkaa ja etupellin etureunan muokkausta suunniteltu akselisiirron illuusion luomiseksi. Koria en ala siirtämään pohjalevyllä ja tod. näk. katto jää vakiokorkoon. Täytyy taas maalauskikoilla ja esim. gangsterilipalla saada illuusiota choppauksesta. Maailmalla on tehty kyllä ihan ok näkösiä ilman choppausta ja akselinsiirtoakin.
 9. Myydään 8" Hertzin basso ja sille sopiva vahvistin. Vahvarin merkkiä en tähän hätään muista, tarkistan nimen ja speksit tähän. Löytyy Lempäälästä ja yhteyttä saa yv. Hp. 80e koko kasa
 10. Tätä tietoa kaivattiin, kiitos. On ihan perus jyrsinkone, ei cnc.
 11. Mitenkä paljon pitää huomioida lämpölaajeneminen, kun koneistetaan kampikammioon suurempia aukkoja isommille pytyille? Entä kansissa? Mielellään varmaa tietoa, ei mutua...Ensimmäistä hiukan kireämpää konetta tehdään ja olisi oikein kiva, jos onnistuisi ensimmäisellä kerralla.
 12. Lempäälästä löytyisi aito Solex 30/31 pict kaasari. Likainen mutta toimivana purettu. 30e.
 13. T4 alkaa olla pakattu, löytyy enemmän ja vähemmän ruostetta mukaan ja jotain hameväelle sekä lapsukaisille. Ja hinnat ovat erittäin harrastajaystävällisiä.
 14. Onkos ikinä ollut kilpailuluokkaa pienoismalleille? Rajaus VW merkkiseen autoon, muovirakennussarja ja mittakaava 1/24. Voisi olla vielä juniorit ja seniorit erikseen, vaikka 15v rajana junioriksi. Aattelin vaan.
 15. Mökki varattu ja jos tänä vuonna omakin auto pelaisi, että päästään kahdella kuplalla paikalle. Hyvältä vaikuttaa paikka ainakin ennakkoon. Toivottavasti lähiseudun kaupat saavat tietoa paikalle saapuvasta laumasta.
×
×
 • Create New...