Jump to content

panzza

Members
 • Posts

  105
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lempäälä
 • Ajoneuvot
  Vw kupla 1300

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  +358401834481

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

panzza's Achievements

 1. Työntötangot: 19 kpl 28cm pitkiä, 12kpl 27,5cm pitkiä. Pellit: Yksi koneen taakse tuleva, mistä menee esilämmitysputket läpi. Yksi koneen eteen, DH aukolla. Kaksi paria sorsien suojapeltejä. Pari pyttyjen alle, unohduspellit. Yksi kpl pyttyjen taakse tulevista, en muista kummalle puolelle kuuluu. Yksireikäkansien päällipeltipari. Kaikissa oikomista. Vaimennin: Sinkkulämmityksellä oleva, ei mitään speziaalia. Imusarja: Numero valussa 13129701K.
 2. Otan huomiseksi selvää, kun käyn tallilla. Mittaan työntötangot. Otan pelleistä kuvan, niin näet. Vaimennin sinkkumalli. Epäilen vahvasti, että imusarja ei ole 1600.
 3. Molemmat yhdellä öp venttiilillä, toinen F kammio, toinen ilmeisesti tehdasvaihdokki, numero 5816934.
 4. Muistaakseni on AS21 kaikki, tarkistan huomenna.
 5. Onko Tampereen vai Forssan Tammelassa? Nouto voisi onnistua joulukuun alkupuolella.
 6. Koko kasa mielellään kerralla. Toki myyn palasinakin, voi olla että kaikki osat eivät edes sovellu käyttöön/kunnostettavaksi. -kaksi kammiota, kunnostuskelpoisia. 25€/kpl. -työntötankoja läjä, vakioita. 10€/8kpl nippu -umpioita, kromikehiä. 5€/kpl -kiertokankia. 10€/4kpl nippu -kaksi tai kolme kampiakselia, 69 isku, kunnostuskelpoisia. 20€/kpl -muutama moottoripelti, koneen ja luukun väliin tuleva. 10€/kpl -kaksi pyöreää peltistä ilmansuodatinkoteloa, siistit, ehjät. 20€/kpl -sekalaista ja puutteellista virranjakajan osaa. 15€ koko nippu -pystärin orkkis etulokarit, vaatii vähintäänkin hellyyttä. 25€/pari -pystärin koneluukku, ok kunto. 25€ -maailman kamalin lasikuituluukku ankanpyrstöllä. 15€ -1300:sen vakio vaimennin, taisi olla pahat huilutkin, pintaruostetta, ei puhki. 15€ -nopeusmittari, testattu, toimii, vuosiluku pohjassa -66. 20€ -orkkis imusarja, yksireikäkansille. 10€ -kasa syl.kansipareja, vakioita ja enemmän jyrsittyjä, löytyy ainakin yksi pari paljon kaiveltuja, useampi pari yksireikäisiä, yksi pari 25/30hp. Kaikki kannet ovat aihioita. 25€/pari -pallonivelisen ehjät KYB etuiskarit, ehjät, ei vuotaneet, jotain maaliroiskeita. 20€/pari -neljä öljynjäähdytintä, yhdessä siirtopalikka kiinni. 20€/kpl -pissapojansäiliö 10€ Lisäilen sitämukaa, kun löydän lisää/muistan, mitä omistan...Löytyvät Lempäälästä, yhteyttä saa yv tai Puh. Nollaneljänolla 18344 81. Voin postittaa pienempiä tavaroita, pakkauskulut lisätään. Osa tavaroista on sellaista, mitä ei uskalla postittaa särkymisvaaran takia. Noutamalla pääsee hypistelemään. Koko nipusta saa esittää tarjouksen, mielellään myisin kaikki ylimääräiset kerralla pois.
 7. Tuli päivitystä ostajalta. Myös bensakoneinen voisi tulla kysymykseen, mielellään manuaali, ehkä autom. Mutta oltava väliseinällä.
 8. Ei kai se kauhean paljon parempi olekkaan, lähinnä vaan siksi kun muistelisin, että uuden kojelaudan kanssa tuli sinkitty kori. Voi olla, että muistan väärinkin. Liittyy siis lähinnä tuohon korin sinkitykseen, ei muuhun.
 9. Hakusessa olis isäukolle parempi kuljetusvankkuri. Vanhassa T4:ssa alkaa olla niin rapsakka koppa, ettei enää kannata korjailla. Vaatimuksina olisi seuraavia: - uudemmalla kojelaudalla, eli olikos sitten vm. 1998-2003. - 1.9td moottori, tämä ehdoton. - manuaalilaatikolla - lyhyt ja matala. - mielellään liukuovi ikkunalla ja yksiosainen takaluukku, ilman näitäkin kuulemma voi silti elää. - mahdollisimman ruosteeton ja vähän ajettu. Kuitenkin ehjästä, enemmän ajetustakin voi kiinnostua. Kuvia voi laittaa, yv:llä saa osoitteen, mihin. Pirkanmaalla ollaan mutta hyvä haetaan kauempaakin. Hyvästä saa hyvän rahan. Voi vinkata eteenpäinkin, jos tietää tämmöisen "papan helmen" olevan jossain myytävänä.
 10. Onko missään päin VW rompetoria talven aikana? Olisi massiivinen läjä harrastajaystävällisellä hinnalla kaikenlaista palikkaa, mitä ei itse tarvitse.
 11. Hakusessa olisi vanhemmat kuplan etupenkit. Sellaiset, mitkä eivät ole etupäästä pyramidikiinnityksellä. Verhoilut saa olla kuluneet, verhoillaan kuitenkin uudestaan. Rungot ja kiskot oltava toimivat. Haussa 15" aluvanteet, 4x130 jaolla, vakiolokareilla eli sovittava vakioon pyöränkoteloon. Vaihdossa on antaa 15"X 6" Mangelsit, vuosiluku 1987. Hiekkapuhallettu, oiottu ja maalattu Temadur 20 maalilla valkoiseksi. Päällä hyvät Linglong greenmaxit, kaksi 175/60 ja kaksi 195/60. Ei täristä lainkaan. Lempäälässä ostajaehdokas, mielellään Pirkanmaan alueelta. Yhteyttä saa yv:llä ja kuvia on aina kiva katsella.
 12. Kiireellinen tarve neljälle uudelle pakonaulalle. 32mm ja 8mm varsi, kolmiurainen lukko. Lempäälässä tarve ja nouto Pirkanmaalta, muualta postilla.
×
×
 • Create New...