Jump to content

panzza

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by panzza

 1. Mistä kannattaisi alkaa kyselemään täydellistä johtosarjaa -72 kuplaan? Tarkemmat speksit varmasti suunnitellaan tekijän kanssa mutta lähinnä nyt sitä, että saako edes mistään? Eli etuvaloista takavaloihin ja kaikki siltä väliltä.
 2. Mahtaako tuosta krossi vehkeestä olla kuvia? Voisi varovasti kiinnostaa
 3. Myynnissä kerralla koko kasa. Löytyy 1 ja 2 reikäkansia, yhdet 30 HP kannet, pari kampikammiota, kampiakseleita, nokkia (viri ja vakio), muuta sekalaista moottoriosaa esim. öljynjäähdyttimiä, perus ja doghouse. Valosälää, etu-umpioiden osia, pissapojan säiliö, ilmanputsarikoteloita kaksi (siistejä), kaasuttimia (myös muuhun, kuin kuplaan), jotain sekalaisia puhallinpeltejä, työntötankoja nippu, laturinjalkaa. Ei ole uusia osia mutta kunnostuskelpoisia kuitenkin. Löytyy Lempäälästä, yhteyttä saa yv. Hinta koko kasalle 200€
 4. Tuommoisia "aarteita" löytyi ja kuvatkin sain postattua
 5. Eipäs ollutkaan niin helppoa kuvien lisääminen, sain vaan tuon yhden, mistä ei selviä mitään
 6. Tuommoisia merkintöjä löytyi kammesta, kangista ja kansista. Kammio onkin toisessa tallissa, siitä saan kuvia myöhemmin.
 7. Ei ole kiinteää laturinjalkaa
 8. Tallista löytyy osakasan mukana tullut kammio, kampiakseli ja kannet, mitkä ovat näin aloittelijalle oudot. Kammiossa on pyttyjen reiät kapeammalla, kuin muissa. Myös pinnapultit pytyille ovat pienemmällä säteellä. Kammiossa muistaakseni ainakin numero AS21 valussa. Yksi öp venttiili. Kannet ovat myös kapeammat. Kampi ja kammio näyttävät silmämääräisesti ihan kunnostuskelpoisilta ja mitään isoa jälkeä ei ole kummassakaan. Että jos olisi tietoa, mitä ovat ja onko kenelläkään tarvetta, itselle turhat.
 9. Ostetaan tai vaihdetaan 2r kansille jäähypellit pyttyjen ympärille. Suorat ja ehjät, värillä ei väliä. Pirkanmaalta nouto, ei näitä uskalla postin murjottavaksi laittaa. Yhteyttä saa yv. Vaihdossa olis antaa mm. valoumpioita, moottori osaa, ilmanputsarikoppia yms. Kysy, katsotaan löytyykö. Ja hinnasta vielä, uusia ei olla hakemassa, pienten lommojen ja naarmujen kanssa voidaan elää.
 10. Onko ollut hallituksella puhetta kesän tapahtumista vai onko vielä liian aikaista päättää mistään? Näillä näkymin kesäkuun loppuun saakka on joitain kokoontumisrajoituksia voimassa. Olisi kesälomien kannalta vaan hyvä tietää jotain alustavaa, toteutuupa tapahtumat tai ei. Ja onhan elokuukin vielä hyvää keliä, jos vaan alueiden varaustilanteet sallii ison porukan paikalle saapumisen. Sappee oli ainakin omasta mielestä loistava paikka Bug In Finnille.
 11. Myydään Audi A4 tdi, 1.9 AJM moottori eli pumppari. Ajettu 453tkm, kaikki silti toimii, myös auton. ilmastointi. Belgian tuonti aikoinaan, ei penkinlämmittimiä. Kahdet renkaat, talveksi välttävät nastat 15" aluilla. Kesäksi 225/45/18" Tomasonin renkaat replica vanteilla. Renkaat hyvät, vanteet hiukan klohmuiset, kuitenkin suorat. Ettei ihan kehumiseksi mene, pientä remonttiakin löytyy. Korjataan, jos keritään. Taka-akselinhelat väljät, uudet powerflexit on kyllä jo hankittu. Etulokarit aivan sököt mutta nekin löytyy uudet. Pitää vaan sovittaa ja maalata. Leimaa on 17.6.2021 saakka. En usko, että leimalle olisi muuta, kuin nuo helat. Alusta uusi, korkeus- ja sisäänjoustosäädettävä V-Maxx. Löytyy kaikki liput ja laput leimalle, suuntaustodistusta ei ole. Toimiva kampe siis ja jokapäiväisessä ajossa. Ohjelmoitu, menee ihan riittävästi. Uusi tämä ei ole mutta varmasti löytyy huonompiakin. Vaihdossa rahaa 1300€ tai harrasteikäinen vesikoneinen VW, esim. Polo, Derby, Passat yms. Vuosimallirajana voisi pitää -90. Kuvia saa pyytämällä sekä lisätietoja, kun kysyy. Auto sijaitsee Lempäälässä, Pirkanmaalla. Yhteyttä saa yv tai Puh. Nolla neljä nolla 183 44 81.
 12. Mistä raati suosittelisi tilaamaan bajan rakentamiseen korin osat? Lähinnä laatu ja toimitusajat kiinnostaa, hinta vissiin kokolailla sama paikasta riippumatta.
 13. Renkaita kannattaa kysellä Retrorenkaat- firmasta, retrorenkaat.fi.
 14. Minkälaisia aluvannesettejä olisi tarjolla vaihdossa 15" entisöityihin ja suoriin/hyviin Mangelseihin? 6" leveät, renkaat 175/60/15" 2kpl ja 195/60/15" 2kpl. Renkaat uutta vastaavat Linglong greenmaxit. Jako 4x130. Vaihdokit oltava suorat, ehjät ja hyvillä renkailla. 15", varauksella käy myös 14". Mahduttava kuplaan ilman mitään spacereita tai kaarenpokkausta. Mielellään pirkanmaalta, niin näkee tavaran kun ajan paikalle.
 15. Löytyy isohko kasa vw osaa, kuplaan. Pääsääntöisesti koneen osaa. -Kansipareja, 1r ja 2r. Kaikki projektikuntoisia. Hp. 25e/pari -Ilmeisesti 36hp koneen kansipari. Hp. 30e -Sylinteriputkia ja mäntiä pikkukoneisiin, voi olla yksi sarja 85,5. Hp. 5e/putki. Työntömitta mukaan näiden katsojalle. -Mäntiä, likasia ja käytettyjä. Voi olla, että näistä ei saa kuin tuhkakuppeja. Hp. 2e/mäntä. -Kaksi ilmansuodatinkoteloa. Molemmat ehjiä, siistejä ja tarrat tallella. Kuvia halukkaille, ilmeisesti kuitenkin viimeisiin makaavalamppusiin ja pystäriin. Hp. 30e/kotelo. -Valotavaraa,umpioita,kehysrinkuloita. Hp. 10e/tavara -Nopeusmittari,takana meisti 7/66. Vaikuttaisi ehjältä, ei testattu vaijerilla. Hp. 50e -Kampikammio, vaikuttaisi kohtalaiselta. Omituiset merkinnät, ilmeisesti D. Hp. 50e -Arpakuntoiset lämmönvaihtimet pystäriin. Hp. 30e/pari Löytyy myös lisäksi muuta sekalaista, puhallinpeltejä, työntötankoja, kampia ja kiertokankia. Paikanpäällä selviää parhaiten. Ota yhteyttä ja kysy.
 16. Loistavaa. Hauska ja erilainen ohjelmanumero. Mahtaako kellään olla kuvia ruotsin vwäen tekeleistä? Pika googletuksella ei löytynyt ainakaan.
 17. Toistan itseäni (emännän mukaan jatkuvasti) ja kysyisin, että onko tuosta kyselemästäni pienoismallikisasta mitään uutta? Tuo venakopparacekin kuulostais hauskalta, vois olla helpompi jopa toteuttaa. Kun on vuosien varrella tullut noita pienoismallikisoja seurattua ja aina jokin tuotos näyttää toisen silmään hyvältä ja toisen silmään kuralta. Tuossa venttiilikoppakisassa ei jäisi epäselvyyttä voittajasta, kun ei arvostella ulkonäköä vaan sitä, kuka on eka eli nopein. Mun mielestä toteuttamisen arvoinen homma. Aikuisten ja lasten, alle 15v, sarjat erikseen.
 18. Myös 6x15" modular peltivanteet menee, joko kromisena tai kullanvärisellä keskiosalla.
 19. Siis eteen 14 ja taakse 15? Vai onko molempia kierros? Hinta, kunto ja sijainti kiinnostaa. Ja kuvia jos pystyt laittamaan.
 20. Hakusessa olisi vanteet kuplaan, vakiolokarit eli ei sovi pienellä et luvulla olevat. Omassa haaveessa olisi slotit tai umpinaiset weld- tyyliset. Ei tarvitse olla "aidot", hyvät kopiotkin käy. Saa tarjota kuvien ja hinnan kanssa. Renkaat ei välttämättömät. Myös pienimuotoiset projektit käy. Ja hinnasta sen verran että ei kannata tonnin sarjoja tarjota, paitsi jos on valmis tinkimään hinnasta. Jossain 500e paikkeilla aikalailla max. Ostaja Lempäälässä ja yhteydet yv tai puh nolla neljä nolla 1834481.
×
×
 • Create New...