Jump to content

jtor

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 • Ajoneuvot
  Kupla-58 ja -74, Kleinbus-76

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onko tällainen nokka-akseli tunnistettavissa tuon päässä olevan 42 merkinnät mukaan? Kyseessä siis Type 1 moottorista irrotettu nokka.
 2. Neljä kappaletta otsikon mukaisia vanteita, joissa päällä 185/60-14 renkaat. Kaksi vanteista on VW leimalla ja kaksi KPZ leimalla. Hinta koko setille 140 Euroa. Löytyy Porista. O4O73728II tai yv.
 3. Kaksi Kuplan rattia ylimääräisenä. Ratti 1, äänimerkin painikeraudan kanssa, 20€ Ratti 2, ilman äänimerkin painikerautaa, 10€ Porista löytyy ja mahdolliset postikulut lisätään hintoihin. O4O73728II tai yv.
 4. VW Kuplaan, pystylamppu malli, ajovaloumpioita, MYYTY! VW Kupla, neljä pulttiselle vanteelle sopivia pölykapseleita: - 4 kpl originaalit pölykapselit, vaatii kiilloituksen, 25 Euroa - 2 kpl pölykapselit, en osaa sanoa minkä volkkarin kapselit nämä on, reunus on erilainen kuin Kuplan kapselissa, MYYTY! - 4 kpl uusia Baby moon pölykapseleita, sopii Kuplan neljä pulttiselle vanteelle, MYYTY! Mahdolliset postikulut lisätään hintaan. Tuotteen löytyy Porista. O4O-73728II
 5. Moro! Multa löytyy ehjät hyväkuntoiset täydelliset etuvilkut. 15€ pari + postikulut. Nää on Porissa. Voin ottaa kuvan huomenna illalla. Löytyy myös muita osia.
 6. Haetko tällaista? Orkkis VW osa. Löytyy Porista. Hinta 10€+postikulut jussi.tormala(ät)gmail.com O4O73728II
 7. Nämä ei ole kaupan, mutta tässä on kolmesta eri vuosimallista moottoriluukun kuva jos vaikka helpottaisi etsimistä. Vaalea/ruskea luukku on vm. -75, keltainen vm. -76 ja vihreä vm. -79. Vuosimallit rungon numeroiden perusteella. Eli -76 ja -79 on samanlaiset, -75 taas erilainen pyörötankomalli.
 8. jtor

  VW -58

  Ajokausi avattu. Lataus pelaa vihdoinkin kunnolla. Kiitos Åkelle latureista, joista sain kasattua yhden hyvin toimivan. Starttimoottori tuli myös vaihdettua parempaan, toimivampaan. Syksyn viimeisenä ajopäivänä hajonnut kytkin päivitettiin uuteen talven aikana ja moottoriin tehtiin perushuoltoa. Nyt on sitten uusi pieni ongelma. Aina välillä kun painaa kytkimen pohjaan, alkaa kuulua ihmeellinen ulina koneesta. Kun kytkintä hieman päästää pohjasta ylöspäin ääni vaimenee. Osaako joku kertoa johtuuko ääni kytkimestä, kaikki osat siinä on uusittu ja mielestäni se ei ole painelaakerin ääni, vai onko koneessa oleva päittäisvälys äänen aiheuttaja? Päittäisvälystä on aika paljon. Ääni alkoi vasta kun moottori oli lämmennyt.
 9. Jorrma varmaankin tarkoitti tuolla viestillään, että myynti-ilmoituksessa pitää näkyä tietyt asiat mm. hinta. Tässä vielä linkki ohjeeseen http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/1891-ohje-myynti-ilmoitukseen-lue/
 10. Lohko, valmistenumero: T0425288, tulkintani mukaan tämä on Type3 lohko -67 keväältä. Korjataan jos olen väärässä. Lohkon runkolaakerilinja on ensimmäisessä ylikoossa, +0.5mm Hinta 40 Euroa Löytyy Porista. O4O-73728II Yv. tai jussi.tormala(ät)gmail.com
 11. Sen verran vielä haluan myös kommentoida tähän, että jos hyvän haluaa itse tehdä niin ei siihen kauheasti oikoteitä ole. Se purkaminen on vaan hiton paljon helpompaa ja nopeampaa kuin esim. hitsaaminen ja osien viimeisen päälle kunnostaminen. Itse ainakin nostan hattua niille määrätietoisille ja kärsivällisille henkilöille joilla riittää intoa ja osaamista purkaa, kunnostaa/rakentaa ja kasata laitteet viimeisen päälle. Itseltä se ei enää nykyään tunnu onnistuvan, vaikka halua olisikin. Aiemmin laitteet tuli sentään myös itse kasattua. Onneksi silti aina välillä ne omatkin projektit etenevät ja joskus jopa ihan huimaakin vauhtia. Ja omalle autollehan saa tehdä ihan niin kuin itse katsoo parhaaksi. Eikä sitä tiedä riittääkö innostusta tehdä laitteet loppuun saakka ellei koskaan yritä mitään.
 12. Hyvä aihe ja täysin samaa mieltä aloittajan kanssa. Iän myötä viisastunut sen verran, että kaikkea ei aina tarvitse purkaa, vaan kannattaa antaa olla yhtenä kappaleena jos vaan mahdollista. Korjataan tarvittaessa ja asetetaan ajaminen harrastuksen päätavoitteeksi. Viime viikolla juuri myin yhden pahvilaatikoihin purkamani kaksipyöräisen pois. Toivottavasti ostajalla on enempi aikaa kasata se takaisin liikenteeseen. Yksi bussi on odotellut inspiraatiota jo vuodesta 2009 saakka, mutta se onkin yhä yhtenä kappaleena. Ja kaikesta huolimatta vieläkin löytyy kaksi osiksi purettua projektia nurkista, no toinen on ehkä jo ensi kesänä ajossa.
×
×
 • Create New...