Jump to content

jtor

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 • Ajoneuvot
  Kaksi- ja nelipyöräisiä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tuuripeliä näyttää tuo tullaus olevan muidenkin kohdalla. Mulle tuli jenkeistä vauhtipyörä ohi tullin, kun taas seuraavalla kerralla venttiilin nostajat jäi tullin haaviin. Molemmissa paketeissa suurin piirtein sama arvo.
 2. Tilasin maanantaina sumujen saarelta autonosia tuohon brittiharrasteeseen. Sieltä kun niitä nyt sattuu saamaan jostain syystä edukkaimmin. Hintaa osille tuli yhteensä 244 puntaa. Veroja näistä ei tietystikään britteihin tullut. Tähän rahti sitten vielä päälle. Maksoin tänään niistä ALV:t 24 % + tullit keskimäärin 3,5 %. Tuo tullimaksuhan vaihtelee riippuen osasta, kuten tuolla aiemmin olikin jo mainittu. Korin osissa se oli korkein. ALV:it ja tullit maksoin tilausvahvistuksen mukaisesti, jossa valuuttana oli punta. Maksut määräytyi punnan tämän päivän kurssin mukaisesti. Kurssit ovat nyt menneet siihen suuntaan, että osakasa olisi tänään maksanut euroissa noin 20 euroa enemmän, kuin maanantaina. Ihmettelin ALV:n suuruutta verrattuna siihen, mitä olin laskenut sen olevan. Tuo valuuttakurssin muutos selitti asian ja summa täsmäsi. Rahtimaksusta ei mennyt ALV:a.
 3. Myydään alla olevan listan mukaiset uudet VW T2 osat. Nämä on aikoinaan hankittu vm. 1976 Kleinbussiin. Listassa osat Paruzzi koodeittain ja kappalemäärittäin. Osien hinta Paruzzi-kaupassa noin 173 euroa yhteensä. Tämä paketti noudettuna 125 euroa yhteensä. Myös postitus onnistuu, jolloin postikulut lisätään hintaan. Löytyy Porista. O4O73728II tai yv.
 4. Onko tällainen nokka-akseli tunnistettavissa tuon päässä olevan 42 merkinnät mukaan? Kyseessä siis Type 1 moottorista irrotettu nokka.
 5. Neljä kappaletta otsikon mukaisia vanteita, joissa päällä 185/60-14 renkaat. Kaksi vanteista on VW leimalla ja kaksi KPZ leimalla. Hinta koko setille 140 Euroa. Löytyy Porista. O4O73728II tai yv.
 6. Kaksi Kuplan rattia ylimääräisenä. Ratti 1, äänimerkin painikeraudan kanssa, 20€ Ratti 2, ilman äänimerkin painikerautaa, 10€ Porista löytyy ja mahdolliset postikulut lisätään hintoihin. O4O73728II tai yv.
 7. Moro! Multa löytyy ehjät hyväkuntoiset täydelliset etuvilkut. 15€ pari + postikulut. Nää on Porissa. Voin ottaa kuvan huomenna illalla. Löytyy myös muita osia.
 8. Haetko tällaista? Orkkis VW osa. Löytyy Porista. Hinta 10€+postikulut jussi.tormala(ät)gmail.com O4O73728II
 9. Nämä ei ole kaupan, mutta tässä on kolmesta eri vuosimallista moottoriluukun kuva jos vaikka helpottaisi etsimistä. Vaalea/ruskea luukku on vm. -75, keltainen vm. -76 ja vihreä vm. -79. Vuosimallit rungon numeroiden perusteella. Eli -76 ja -79 on samanlaiset, -75 taas erilainen pyörötankomalli.
 10. jtor

  VW -58

  Ajokausi avattu. Lataus pelaa vihdoinkin kunnolla. Kiitos Åkelle latureista, joista sain kasattua yhden hyvin toimivan. Starttimoottori tuli myös vaihdettua parempaan, toimivampaan. Syksyn viimeisenä ajopäivänä hajonnut kytkin päivitettiin uuteen talven aikana ja moottoriin tehtiin perushuoltoa. Nyt on sitten uusi pieni ongelma. Aina välillä kun painaa kytkimen pohjaan, alkaa kuulua ihmeellinen ulina koneesta. Kun kytkintä hieman päästää pohjasta ylöspäin ääni vaimenee. Osaako joku kertoa johtuuko ääni kytkimestä, kaikki osat siinä on uusittu ja mielestäni se ei ole painelaakerin ääni, vai onko koneessa oleva päittäisvälys äänen aiheuttaja? Päittäisvälystä on aika paljon. Ääni alkoi vasta kun moottori oli lämmennyt.
 11. Jorrma varmaankin tarkoitti tuolla viestillään, että myynti-ilmoituksessa pitää näkyä tietyt asiat mm. hinta. Tässä vielä linkki ohjeeseen http://www.volkkaripalsta.com/keskustelu/topic/1891-ohje-myynti-ilmoitukseen-lue/
×
×
 • Create New...