Jump to content

pas2

Members
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 • Ajoneuvot
  '66 Kastenwagen

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  nollaviisnolla 321 8kolme74

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Junan puskuri, sälää ja silppua mm. Alennusvaihteet ja nämä löytyy. Joku sanoi, ettei tämäkään ole juniksen penkki, vaikka sen omasta irrotin. En tiedä onko joku suomi spesiaali tai muuten halvempi ratkaisu pakuihin kuin sellainen jousitettu penkki. Myyn todennäköisesti eniten tarjoavalle, Porissa on nämä.
 2. Kokoamisleikit menossa niin kokonainen mieluummin, toki kiinnostaa ehjänä purettu etenkin jos on joku ei-spool lukko. Vaihdossa voin antaa rahaa ja jos ei raha kelpaa niin voin antaa -kitaravahvistimen/vahvistimia -junakeulan 64-67 etupuskuri -junakeula pakun kova pelkääjien penkki -kuplan kone -puiset vesisukset Soitto tai watsappi Nolviisnol 32I 837 neljä. Sähköpostikin on, Kastenwagen66@gmail.com Pori
 3. Osat 66 Kastenwagenista. Penkki 300 Lämmityskanavien äänenvaimentimet 100€ Paketti 350€ Pori Vaihdossa käy 92 tai 94 pytyille sopivat kannet
 4. Kysmys: miten tuo pystyvälys? Osat on paikoillaan, mitkä pitää olla, mutta nyt kun rasvailin ja tutkailin, niin noissa on pysty väljää minusta liikaa. Olisiko tämä pitänyt huomioida asennuksessa ja jos olisi niin miten? Nimim. Taasko puretaan auto toukokuussa?
 5. Olka-akseleihin uusittu puslat ja pari tappia. 30kN voimalla piti vetää, että sai purettua. Nippuun meni nätisti. Autoon kiinnitys vaiheessa. Huomioitavia asioita: Jos olet uusimassa olkatappeja, niin älä suotta poista vanhoja laakereita ennen sovitusta. Osina tuli yksi VW vanhaa varastoa ja se olisi varmaan mennyt jommalle kummalle puolelle vanhan laakerin kanssa. Tai sitten ei.
 6. Kiitos. Kokeilen pienempää. Jotenkin ajattelin, että saattaa imeä enemmän bensaa isomman ilmamäärän mukana mutta menee ihan johdonmukaisesti.
 7. Tarkoittaen että laiheneeko tai rikastuuko seos Miten päin?
 8. Mitäs jos vaihtaa ilmasuutin 180-190 tai toisinpäin ilman muita muutoksia? On aika pienestä kii
 9. Mitäs suuttimia tuohon nyt kannattaisi tilailla? 92 pytyt 78 kampi 40 Dellortot 28 sisäkurkuilla Nokka Eagle 4412 Kannet putsattu ja siistitty Peltisarja, isoimmat vakio lämmönvaihtajat
 10. Kiitos. Kirjatieto alkaisi olemaan tarpeen. Ostan uuden hihnapyörän jos ei löydy käytettyä/saa vaihdettua, Aircooledista löysin itsekin.
 11. Ok. Kiitos tiedosta ja Valtoselle ole hyvä uppauksesta😊
×
×
 • Create New...