Jump to content

pas2

Members
 • Content Count

  259
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 • Ajoneuvot
  '66 Kastenwagen

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  nollaviisnolla 321 8kolme74

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olka-akseleihin uusittu puslat ja pari tappia. 30kN voimalla piti vetää, että sai purettua. Nippuun meni nätisti. Autoon kiinnitys vaiheessa. Huomioitavia asioita: Jos olet uusimassa olkatappeja, niin älä suotta poista vanhoja laakereita ennen sovitusta. Osina tuli yksi VW vanhaa varastoa ja se olisi varmaan mennyt jommalle kummalle puolelle vanhan laakerin kanssa. Tai sitten ei.
 2. Kiitos. Kokeilen pienempää. Jotenkin ajattelin, että saattaa imeä enemmän bensaa isomman ilmamäärän mukana mutta menee ihan johdonmukaisesti.
 3. Tarkoittaen että laiheneeko tai rikastuuko seos Miten päin?
 4. Mitäs jos vaihtaa ilmasuutin 180-190 tai toisinpäin ilman muita muutoksia? On aika pienestä kii
 5. Mitäs suuttimia tuohon nyt kannattaisi tilailla? 92 pytyt 78 kampi 40 Dellortot 28 sisäkurkuilla Nokka Eagle 4412 Kannet putsattu ja siistitty Peltisarja, isoimmat vakio lämmönvaihtajat
 6. Kiitos. Kirjatieto alkaisi olemaan tarpeen. Ostan uuden hihnapyörän jos ei löydy käytettyä/saa vaihdettua, Aircooledista löysin itsekin.
 7. Ok. Kiitos tiedosta ja Valtoselle ole hyvä uppauksesta😊
 8. Mikäs noista renkaista tekee käyttökelvottomat?
 9. Tarve 51mm eli millin ylikoon kauluksella olevalle vakiohalkaisijan hihnapyörälle. Vaihdossa voin antaa pienemmällä ulkohalkaisijalla olevan yli koko hihnapyörän. Ostolistalla myös virityskannet isommilla venttiileillä ja mieluusti sovitus 94mm sylintereille, Dellorto Superformance Tech Book olisi myös kiva niin ei tarttis aina kysellä. Nolviisnol 32I 837 neljä
 10. Päästövaatimuksia ei 1966 autossa ole, joten päästöt pysyvät vaatimusten tasossa.
 11. Kyllä se menee läpi. E85 jos ei saa niin säätää seosruuveja kolme varttia kiinni. Ainakin mulla toimi 1622 koneen kanssa näin. Ja minullahan on jakajassa re85 ohjelma erikseen niin onhan se hyvinkin flexifuel. Ja kun taisi puristuksia vähän lipsahtaa ylimääräistä niin taitaa ihan joutua pysymään re85.
 12. Re85 kanssa leikitty helmikuusta, ei vielä havaintoa ongelmista. Leikki jatkunee kun omalta kylältäkin voi nyt tankata re85. Pitää varmaan muutoskatsastaa ja ottaa tukipaketti kotiin.
×
×
 • Create New...