Jump to content

pas2

Members
 • Content Count

  208
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pori
 • Ajoneuvot
  '66 Kastenwagen

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  nollaviisnolla 321 8kolme74

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kehto tarvitsee lekaa vielä.
 2. Helpommin löytyy 71-> tukivarret, jotka lyhentämällä saa sisäpään nätisti sarvien (whatever) viereen. Kun myöhäispallon tukivarret ovat 2cm leveysmitaltaan lyhyemmät kun varhaispallon, ja pituusmitaltaan 23mm pidemmät niin 6cm lyhennyksellä tuli mitta sopivaksi itse tehtyihin säädettäviin kiinnikkeisiin. Eli myöhäispallon tukivarret 6cm lyhennettynä, about 91mm sisähalkaisijan ainesputkea pätkä, myöhäispallon akselista kiinnikkeet, pari lattaa, varhaispallon jarrukilkkeet. Kysymys: Kuinka paljon vetareiden ja sarvien välissä pitää olla tilaa, näyttää aika lähelle jäävän eli kuinka paljon kone kiertyy kun kiihdyttelee maksimaalisesti?
 3. Tosta puuttuu ainakin: -lattojen lyhennysmitta -mitä osia jarruihin tarvitsee -Mitkä vetarit
 4. Eikö vetonivelet kestä 23 mm kulmaa taaksepäin (jos ei suoristu, en mallannut laatikkoa) eihän motti muuten mene taaksepäin jousilattoja vaihtamalla?
 5. Nyt hommaa harjoitelleena sanoisin, että helpoin olisi tehdä varhaispallon osilla. Ei mene mulle jakeluun, miten noi kuplakilkkeet menisi helpommalla. No kaikki solkkaa vissiin nämä hommat miten solkkaa, neuvot kun on: tee kuplaosilla. Voisi sitten kertoa osaluettelon seuraavalle tekijälle. Ugh.
 6. No mä haluan isot rumpujarrut niin ei kai oikeen vaihtoehtoja ole, ja kuplan paloilla olisi ollut melkoista kikkailua myös. Ei sovi kuplan latat suoraan, säädettävä kannake pitää ostaa tai tehdä tai leipoa muuten kiinni ja sitten arpoa noi jarrukilkkeet. Harkitsin kyllä väkevästi niitäkin. Ei tää vaikeeta ole nyt kun on hahmottanut kaiken kohdalleen. Hitsikone laulaa. Tietty ton sarven kun olis tajunnut jättää laikkaamatta niin olisi helpompaa. Ja kuplaosilla kai tehdään enempi koska saatavuus on parempi?
 7. Heh eihän uuden pallon Latat käy kun on eri boorit.
 8. Eli latta on myöhäispallossa 23mm pidempi kuin varhaisessa. Eli tukivarsi on myös auton pitkittäissuunnassa 23mm pidempi. Mitenkäs laatikko {vetarit}, pyöränkotelo ja silmä suhtautuu jos pyörä olisi 23mm taaempana?
 9. Onkos kukaan koneistellut viime aikoina?
 10. Noniin. Ei se myöhäispallon tukivarsi tonne sovi lyhentämättä. Tietenkään kun myöhäispallon jousilatta on pidempi niin tukivarrenkin etäisyys pituussuunnassa on pari senttiä pidempi.(23mm) Nyt sitten varmaan joutuu lyhentämään noita tukivarsia, tekemään säädettävät kiinnityskorvat ja hitsaamaan sarvet takaisin nippuun. Kele. Olis pitäny funtsia vielä pari viikkoa.
 11. Ton linkin kiinnikkeet on kuplan tukivarsille. EDIT hups, löytyy siellä pallo-osillekin http://transporterhaus.de/index.php/product-category/splitscreen-bus/irs-conversion/ Ja tuon linkin säädettävä tuki tarvii noitten tekemät tukivarret.
 12. Mun nähdäkseni siihen pitäisi sitten olla erikoistukivarret. Vai onko jossain mallissa lyhyempiä???
 13. Höpöhöpö poistettu
 14. Mitenkäs Rockford toteutit homman? Tai osaako joku muu neuvoa, nyt on laikkakone kertaalleen käynnistetty mutta sitten meni vielä sormi suuhun, kun 20 vuotta tässä on tätä irssitystä suunniteltu. Osat on -kuplan irs vaihteisto junan nokkapalalla -68-70 latat -68-70 pyörännavat, rummut ja akselit, ulos T2 nivelet ja sisään kuplan nivelet -70-> tukivarret (420mm), näyttäisi menevän "kivasti" sarvien sisään Kysymyksiä: -Mihin kulmaan tukivarsien kiinnityspala olisi hyvä hitsata? Riippuu korkeudesta juu? -Onko teillä ollut jotain jigejä hitsaukseen, että saa pyöränkulmat kohdalleen? Oikeesti varpaat paleltu tänään montussa, niin tuli vielä hetken tuumaustauko.
 15. Onko vielä ilmaiset myyntipaikat, jos raapisi tavaraa kyytiin?
×
×
 • Create New...