Jump to content

Urbantoy

Members
 • Content Count

  3065
 • Joined

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Luulen että LasseYrittäjällä tolla periaatteella saattas olla asiakkaat vaan yksinkertaisesti vähissä.. Kyllä se vaan edelleen asiakas sen rahan luovuttaa tuotetta tai palvelua vastaan sitä myyvälle, sehän nyt pitää heti ensimmäiseksi tajuta, olipa yritysidea mikä hyvänsä.. Pitää kait nyt ymmärtää että ei se myyjä saa mistään asiakkaita jos niitä ei oikeasti kohtele kunnolla.. Ja nykypäivän somerumba kertoo aika pian missä mennään.. Seison edelleen sanojeni takana että kyllä se asiakas on edelleen kuningas, sillä on se maaginen maksajanrooli.. Siinä myyjän/palveluntarjoajan on vaikea rimpuilla vastaan.. Voihan sille sanoa että en myy sulle mitään, silti asiakas saa palvelun muualta.. ja voivoi se alkuperäinen yrittäjä jäi nuolemaan näppylöitä ku noudatti Lassen ohjeita.. Ja edelleen paskapalaute liikkuu enemmän ja nopeammin kuin se positiivinen, ja se on vielä tutkittua tietoa..
 2. Asiakashan on se kunkku, ja jokainen tekee omat päätökset palvelun perusteella..
 3. No ihan miten ite ajattelet, musta emalointi on detaljointia.. ei muutakuin sutimaan sitten.. kait tuon.nyt osaa ilman apujakin.. maalia ja pensseleitä löyttyy varmaan maalikaupasta..
 4. Emaloi ite.. siihen löytyy jostain ohjeetkin.. En muista nyt linkkiä.. ollut täällä usein se linkki jaossa, korjaa mittareita, tekee tiivisteita ja muuta vanhoihin autoihin.. Löyty: http://www.timohapponen.net/emalointi/
 5. Ei pessimissi ole pahe, silloin ei ainakaan pety.. Ja minä en julistanut VW-Weekendiä viruslingoksi.. Sanoin että "katotaan minkälaisen viruslingon saitte aikaiseksi" Aina parempi jos ei mitään linkoa tapahtunu.. Kyllä jos pikkusen seuraa asioita huomaa että ei tässä vielä ole löysiä pöksyistä saatu veks.. Karttoja ja jos jonkinlaista käppyrää löytyy mistä faktaa löytyy missä mennään.. tietty vaatii jonkunlaista analyyttistä katselua eikä katsoa että nyt se DaVinci suttas uuden hienon kartan euroopasta Länsipohjan johtavat lääkäritkin on jo avanneet sanaista arkkua että elkää vittu menkö sinne sveamammalle.. Mutta eihän sille tietty voi mitään jos jotkut ajattelee että eipä tämä mua koske.. jatketaan vaan vanhaan malliin..
 6. Jätä jumaliste ne laivalippujen varaus ennemmin viimetippaan ennenku lähdet rautapersusajoon.. siinä ei ole häivenjärjentä ajaa Haparandasta läpi Sveamamman ku KoronaRotta ruottissa ei ole mittään näkemistä.. Lossissa läpi ItäHaavenin läpikin on enemmän näkemistä, loisketta merellä, sekä aalloilla että tuopissa..
 7. Harmi homma, mutta jotenkin olin aivan varma tästä ku seurannu Ronalt Rumpin touhuja..
 8. Hyvä, nyt on omallekin referenssihinta olemassa jos joskus maltan myyvä mitä kyllä vähän eppäilen.. Ihan parhailta ruoreja mitä kupliin on tekastu ja ku on aito, sen tuntee jo painossa ku vertaa Flat4sen kopioon (joka kopioksi on ihan ok).. Miten raaskit myyvä pois.. hyllyssäkin kaunis koriste.. Sori häröily ilmootuksessa vaikka en oo ostamassakaan..
 9. Kenpeleen Keisarikunnassa on lopettu Skelleretken järjestelyt tällä päivällä.. Jos on aktiivisia lähtiöitä, varmaan porukka löytää toisensa.. Katellaan 2021, silloin varmaan paremmat ajat
 10. Tässäkin ois kiva ku paremmin ois kerottu, minkälaista haetaan.. Jos kriteeri on hiljasuus, silloin käärmes ei ole vaihtoehto.. Orkkis silloin on paras..
 11. Nonni, tämän juhannuksen grillailut ohi. Viimeset ribsit meni kohti ääntä.. Taidekuva vielä, ens viikolla ei lämpiä rilli.. joku tolkku pitää olla.. losSalados kutsuu ens veckan..
 12. KatoKato, Herr Harrastuksen Lopettaja määkii aikansakuluks näköjään.. Kenpeleen Keisarikunnassa ei tarvi lavastella yhtään mittään, tapahtumia riittää ilman lavasteitakin.. Toisin ku varmaan CrossLakeCityssä, siellä pitää varmaan järjestääkin lavastuksia.. vaikka minkälaisia.. Ja eihän siinä mitään jos jollekin on ok kulkea persposket paljaana, Keisarikunnassa käytetään vyötä että pysyy milloin mnkäkinlaiset pöksyt jalassa, mutta joskus pääsöö käymään vahinkoja
 13. Ja niinkuin aina.. todellisuus on tarua ja kuvia karunpaa.. kummipoika tietysti kerkes räppäämään peekele kuvan hampparin kuvauksesta😂😂😂
 14. Juhannusyön iloks hampulaisharjoittelua..
×
×
 • Create New...