Jump to content

Urbantoy

Members
 • Content Count

  2265
 • Joined

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. On nämä vittu kans paikkoja.. silloin ku ei oo kävijöitä, märinää että ku ei oikein hommeli kannata, sitten ku sattus olemaan niin "ei me saunaa voida aamulla lämmitellä ku tullaan vasta kymmeneltä paikalle.. " just soitettu ja kysytty.. voi vittu se siitä aamusaunasta.. menkää vaan konkkaan mun puolesta.. ja ku vittuilematta ois maksettu normituntitaksa, no ku ei kiinnosta niin koitapa kysellä mitään muutakaan maksua.. fukit alla niin eipä vittuakaan kiinnosta
 2. Lisää vaan.öljy niin on minkä voi savuttaa pihalle.. kyllä tämä etenee hitaasti mutta varmasti..
 3. Utajärvelle päästy ja letka levällään ku RaakaRane lämpöonkkelmissa tien poskessa...ootellaan, eiköhän ne sieltä.tuu..
 4. On se nyt häänöö pimmeessä värkätä valaan kituksia.. pittää olla tinasoltun kaa varovainen ku ei tuokaan lamppu luomia piä ylläällä..
 5. Onneks mulle ei oo löytyny vielä sopivia pussihousuja..
 6. Ainiin, aromipesä on käyttämätön uusi.. en o kikkaillut sen kaa ollenkaan
 7. Arpajaisiin lävähtää nyt legendaarinen pönttö: Aromipesä tämä laitetaan kiertoon Vintage VW Garaesta tulleena voittona, en keksinyt sille käyttöä ku mulle pikkunen pottana, pää sen verran iso etä ei päähänkään mahtunut ja ku pää paikallaan vielä niin ei toimi koska lämpö karkaa pois ilman alaosaa.. pottama varmaan hyvä, aamulla lämmin torttu.. Siis tuommonen: ja värikin on just tuo punanen eli soppii rouvaspuolellekin..
 8. Jaa mää äänestään.. sen nyt tietää miten siinä käy..
 9. Ja reikiinhän on keksitty pora mun mielestä ja teriäkin on olemassa eli se on no problemos
 10. Oisko se mikko tuo valkee tai oranssi lähinn' tota kuvaan verrattuna inkä tanhis postasi.. mä otan auki huomenna jos en tälle iltaa enää kerkee ja katon minkälaiset mulla on.. Takavaloaskartelu menossa, on sitten perseestä nuo takavalojen tivarit earlyyn laittaa.. viddu.. no paikallaan nyt mutta edelleen haurista. linsst vielä
×
×
 • Create New...