Jump to content

Urbantoy

Members
 • Posts

  4040
 • Joined

2 Followers

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kenpeeleen Keisarikunta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Urbantoy's Achievements

 1. Urbantoy

  Coco mats

  MadMatz:lta ite ostin aikanaan junikseen Coco-maton jalkatilaan yhdeltä VoWo reissulta.. Eli oisko tuosta mittään apua.. en sen kummemmin tutkinut mitä niillä on valikoimassa/saako metritavaraa.. https://www.madmatz.co.uk/
 2. Oot ihan oikeassa, toivottavasti Tupsukorvat tänään laittaa KirvesRinnat tiukalle ja väsyttää ne kunnolla huomista koitosta varten.. 😁
 3. Jokohan se aukee ku saa pitää kunnon "verkot tötterölle" harjoituksia PikkuPeto vipelsi niin lujaa että ei siinä Sputnikkien suihkumoottorit auttanut mitään.. Sputnik - PikkuPeto 2-8
 4. Ei ois kovin kummonen homma FVWAan toimihenkilön päivittää tuota listaa esmes koskien BIF:iä.. siihenhän päivät tiedossa ja porukka sitä siellä sun täältä kysellään "järjestetäänkö ja milloin" Että ei se nyt kovin organisoitua hommaa ole, BIF linkki tapahtumasivulta vie sivulle, jossa on julkistettu 2022 ohjelma.. Tuntuu että viidakkorummulla saa paremmin infoa mitä on missäkin ja milloin.. Viidakkorumpu kertoo että mökitkin on jo tyylin " joudut jonotuslistalle" ketkä on niitä kysellyt.. Erikoista ku FVWAan sivuilla ei ole mitään koko tapahtumasta..
 5. PikkuPedolle hyvät pinnat LukkoSeppien kustannuksella ku ei munalukko pitänyt sitä aisoissa vaan sai vipeltää.. Tiukka vääntö silti se oli..
 6. Etkö sä voi sitä kulmaa säätää siinä kohtaa missä se tulee tuohon vaneriin kiinni, nostat sitä niin pitäs kulman muuttua, en osaa miten se vaikuttaa sitten ku sen vääntää vuoteeks.. Eli onko se sitten suorassa.. ^Mulla MaitoValaassa saranat kiinni tuossa vanerissa ja toinen pää "tulipellissä ku käännettään auki" kuten sulla
 7. Eikä mittään oo syöty.. on mennyt mallilleen..
 8. Sori ku nyt sotken tätä topikkia, mutta mikä se projamppojen mielestä on oikea hiontatyyli noille hitsisaumoille.. Tolvana sanoi että lamelli syö peltiä sauman molemmin puolin.. Onko se sitten kivi/fiiberi ja viimeistely sitten lamelli.. Ite ku hionut noita aikanaan niin en mä kyllä ole edes noin siistejä saanut ku esmes PenaalinPainaja.. Kait mä en vaan ossaa..
 9. Näyttäs olevan CSP:een setti, mutta Anssi varmaan varmistaa (sori ku sotken ilmootusta).. Itelle tulossa vastaavat aikanaan.. https://www.csp-shop.com/en/exhaust-heating/j-tubes-257-204-042e-23876b.html Noihin jatkoks suunniteltu tätä Taiwanin poikien vaimenninta, mutta saahan noihin vaikka vakiovaimentimen kiinni jos haluaa:
 10. Niin se vaan Tupsukorvakin hyyty ku SortavalanPallon poijat kävi kattomassa hienoa hallia ja "suuren mauliman touhua"..
 11. No nythän se PikkuPeto pani vipellykseksi.. Jospa se ketsuppipullo nyt aukeis.. Sarvipäät - PikkuPeto 0-4
 12. Ja ihan ansaitusti.. ei mitään kuonon koputtamista..
 13. Ennenku menee kinasteluksi mikä ja minkä vuotinen sen VW:een pitäs olla.. Kyllä FVWAan pitäs tarjota edes jonkunnäköinen foorumi missä pystyy keskusteleen ne ketkä ei täällä ole.. Ja aktiivisesti päivitellä nettisivuja.. Kummiskin sinne valitaan toimihenkilöt eri tehtäviin, vai valitaanko ne vaan yhdistyslain takia?
 14. Niin se Ketsa vaan menee, aika kultaa muistot ku niitä muistellaan.. Itelläkin ollut Volsu siitä lähtien ku täytin 18v, ja nyt niitä aikoja muistellessa väkisellä vaan tulee nauru ku se oli semmosta tuusaamista.. Ei aina ihan mennyt niinkui suunnitteli tai osas.. On mennyt akselia poikki ajossa ku hitsit ei ihan ollut just niin, luettiin Hot VW's:iä tohkeissaan, pukatiin neljän vannen sarjan rahat kirjekuoreen oikein tollareina tilauksen kera saatteinen että lähettäkääpä ne tulemaan tähän osoitteeseen ja sitten oottelemaan milloin Empiä rupee saapuun Postiin.. Vittu mitä touhua.. Mutta se oli semmosta nuorena..
×
×
 • Create New...