Jump to content

Urbantoy

Members
 • Posts

  4234
 • Joined

2 Followers

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kenpeeleen Keisarikunta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Urbantoy's Achievements

 1. Jeps, Ei ollut taas rajaa ku PikkuPedon pakomatkaa katto IsonKissinkäpälistä.. Ei viddu taas.. No onneks vaan yks peli sen päälle kuudenkymmenen seassa.. Mutta nyt kyllä yllätti että siellä DownUnder:ssakin kiinnostaa PikkuPedon vipellys 😆
 2. Ei niissä taida olla Ameriikan kaiverruksia 😆
 3. Sori ku nyt sotken, mutta oisko tämmöstä myynnissä..
 4. Urbantoy

  Baja

  Tai sorvissa pyöräyttää soppelit holkit, Jyskälässä varmaan löytyy sorvareita ku siellä tehdään mualiman parhaat ralliautotkin..
 5. Tälleen Keisarikunnan Keisarin mielipide Kurren kuviin, mitä pienemmät akkunat sen parempi Taas rupes oman -63, IsoDeen vanhan laitto ajoon kiinnostaan, mutta eiköhän se kohta mee jo ohi taas, hyvä sillä on lämpimässä nukkua, tootunut olemaan untenmailla.. Tais IsoDeekin löytää sen Sneegyn kanssa unilta.. Nekin oli muistaakseni kohtuulliset unet Edit. ei osaa vieläkään kirjoittaa kahdella sormella..
 6. Jaahas semmonen reissu PikkuPedolla SortavalanPallon kotiluolaan.. Molemmista peleistä kuokkaan ja häntä koipien välissä kotio.. Voivoi taas..
 7. PikkuPeto jatkaa vahvaa kautta.. Tänäänkin munat varastettiin pesästä heleposti.. Alkukauden epäuskoon verrattuna ihan kiva taas seurata..
 8. Eli ku vanhemman ottaa käyttöön niin joka toinen vuosi ku ajottaa toukukuulle katastuksen.. Ainakin Maitovalas uinut niinniin..
 9. Ku seiska vimppa numero voi mennä joka toisella vuosikatsastuksella.. Ainakin mun -63sessa toimi hyvin ku oli vielä ajossa.. Nyt nukkunut kohta 10v tallissa.. Mutta sillä tyylillä jatketaan ku seuraava katsastus tulee
 10. Tämähän meni niinkuin suunniteltiin.. PikkuPeto vipelti menemään ja Tupsukorvat ihmetteli.. Kait ne kusisukassa oli ku meinaavat ruveta metästään niitä urakalla.. https://yle.fi/a/74-20058144
 11. Tänään joutuu vääntäytyyn sohvalle kyllä kattomaan pääseekö PikkuPeto Tupsukorvilta pakoon..
 12. EDIT, kuvajärjestys korjattu.. Jaahas, kuvat on sitten kohtuu sekalaisessa järjestyksessä, lukijan vastuulla mihinkä on viitattu.. Ei voi mitään..
 13. Tässä tapauksessa, tämä myytiin.. Taas lähti yks erittäin hyvä sinne Der Waterland:iin, hiljaisesta myynnistä meni mutta ei SuomiPoikia kiinnostanut.. Mutta ei harmia, hyvää kottiin meni.. Samaan minne Olvikylän Rohmukin livahti.. Poijat oli sanonut että tämä TölkkiJoker ei ole sitä mitä me halutaan, tai jotain sinnepäin 😅 Mukava ilta vietettin Petterin kanssa Kenpeeleen Keisarikunnassa ennen sunnuntain arpomista miten se junaan saadaan kesärenkailla.. Pukkas sitä valkosta paskaa yllättäen.. Jokunen kuva hausta ennen junaa.. Myyntikuvat tietty ekana.. Ja sitten retkestä.. Kajaani-Keisarikunta Ihan selkeä kesärengas keli oli ku junalle lähdettiin.. Mutta sinne se meni.. tänä aamuna sitten seiskan aikaan Pressanlinnalle poseeraan..
 14. Tuliko veroja vai livahtiko huomatta tullin ohi?
 15. Mä en kyllä ehkä lähtis Empin linjalle.. Mutta en kyllä tiedä on siellä laatu parantunut ku jotain muutoksia omistuksiin tuli varmaan se 5-7v.. Kattelisin CSPeen settiä.. Ainakin etusetti on/oli ku tiukan hanskan ois vetänyt kätöseen.. Saksalaista pedanttista laatua, kerralla kaikki kohdilaan, ei tarvi sepätä tai sählätä asennuksessa, senkun asentaa suitsait paikalleen Tietty kalliimpi, mutta laatukin on ihan eri laneetalta..
×
×
 • Create New...