Jump to content

Urbantoy

Members
 • Posts

  3764
 • Joined

2 Followers

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kenpeeleen Keisarikunta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Urbantoy's Achievements

 1. Saapa nähdä kärsiikö tapahtuma osallistuja inflaation ku viety oikeasti Pohjoseen.. Toivottavasti ei. Merkkejä ollut mitä seurannut ku viety pohjosemmaks.
 2. Kiitti jrasi tiedosta.. tilaus lähtee tuonne.. pakko maistaa
 3. Jaahas mitenhän tällekin käy niin kuin muillekin ens kesän reissuille ku Etelä-Afrikkka näyttää kyntensä.. Ei ainakaan lupaavalta näytä..
 4. Täällä viherpiiperrystä.. eli lihaton päivä.. smoke lohta ja siihen los salados..
 5. Mä säikähdin että ens kesänä ruipeloiden kanssa joutuu hengaileen Ku ite on kummiskin synnyttäjän näköinen
 6. Tillaanko senkin sulle ku tilausta kasataan
 7. Onko poijilla laihis menossa ku ei mitään lättyä olla vedetty.. Nuo Trabantin tehtaan tuulitunnelituotokset on jo kaikessa rumuudessaan kauniit.. 😂
 8. Mulla kyllä nyt menee jotain ohi.. Tuollahan ylläolevalla lainauksella ei ole mitään tekemistä palkkipuskurien kanssa kuten alkuperäisissä kuvissa oli..
 9. On se hienoa ku saa noin tuotetta kotiin toimitettuna.. Uskallatko kertoo brisket flat:in, pihvien ja black angus jauhiksen kilohinnan..
 10. Ne yks reikäset ei ainakaan halkee jos olen ymmärtänyt oikein.. Kairaileen varmaan joudut minkä varmaa olet tietänyt..
 11. Oisko tuo 20 mun Jopokopion rungon ja vanteen mutterin välistä millä rengas kiinnitettään paikalleen.. Joo mä meen pois
 12. You can find it from here: https://www.google.com/maps/place/Autokorjaamo+Heino+Oy/@60.1643562,24.6316624,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x71323b2afef8b775!8m2!3d60.1643562!4d24.6316624
 13. Tämä kokeillaan, en vielä kokeillut mutta tiedossa tuo oli, kiitti silti tuon tiedon vahvistamisesta.. Tällä kertaa kokeillaan höyrytystä ku sitä kaveri suosittteli että liota turhaa vedessä
 14. Huomenna Keisarikunnassa oma sävellys "creaolilaispadasta" eli nauta sekä possufilettä, huikan pippurimetukkaa ruskistukseenn sipulien kera, siihen liemet ja muut höysteet eli suolakurkku, paprika paloina, lopuks hillisipulit ja kalamaoliviit sekaan ja tietty pikkuliraus kermaa lopuks ja haudutus.. siihen puikulamuussi.. Puikulat höyrytetään tällä kertaa ja sitten muussia niistä..
 15. Paketista muuten hoksasin että nyt ei ole sama karvakäsi väkertänyt..
×
×
 • Create New...