Jump to content

Urbantoy

Members
 • Content Count

  2569
 • Joined

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Konttorilla juttelin aikanaan ku oli tämä "tienvarsi"katsastus pohdinnassa ja vapautus katsastuksesta tulossa yli 40v autoille, sanoivat että pitää katsastaa konttorilla asetuksen voimaan tullessa.. ja sitten olisi vapautus jatkossa.. Mutta mitäpä mä näistä ymmärrän..
 2. Asetus astuu voimaan 14.5.2020, eli sun pitää ens vuonna katsastaa ja sen jälkeen uudestaan 2022
 3. Ei Kari millään pahalla, mutta ottaako näitä kukaan edes ilmaseksi ku kairatut männät.. Ei välttämättä sovi kellekään, ku jokaisella om omanlaiset kannet ja kolot voi olla sinne päin..
 4. Kopsu Cosmic setti löytyy.. itelle suunnittelin mutta ei mene CSP:n levyjen rasvakuppi läpi vanteesta, eli hylyssä pölyttyy laatikoissa.. MWÄssät.. tuskin kiinnostaa..
 5. Mulla on tämmöset räbässä paikallaan takana, pultattavat.. Mutta tuo laillisuuspohja on ihan hakusessa, enkä itseasiassa siitä piittaa yhtään.. Se on voivoi jos katsuri itkee, käydään kotona ottaan pois ja viedään näyttöön uudestaan ja sitten takas paikalleen.. Ei ole aikaisemmin puuttuneet noihin.. Nuo mun tilauttu eGaysta joka on pullollaan noita eri mitoissa
 6. Yhdellä 901sellä varmaan saa koko setin ja vielä kahisevaa päälle..
 7. Eli nuo limput mulla on laittomat jos tuota pykälää tuijotetaan, ei ole vannevalmistajan eikä ajoneuvonvalmistajan limppuja.. jotkut mate in USA mallit
 8. eihän ne lailliset ole mutta mun kuuskolmosessa räbässä oli ne paikallaan takana ku kuustuumanen 901nen fukki otti sisälokariin 205/65 rattaalla ja lyhyellä vetarilla, tai on vieläkin, 25mm.. huomas ne, vähän tuumaili ja sitten ei puuttunut niihin.. kunnon limput ja kahdet 5*130 jaot on niissä.. taitaa olla tuurintouhua mitä sanovat Pykäliä en tiedä
 9. Älä nyt vesvessaksi rupea.. järkee vai ei.. Sitten kannattaa kattoa joku muu palsta.. täälläkin taitaa ohjeissa lukea että keskustelua ilmajäähytteisistä..
 10. En oo kyllä vielä kuplan päällä tämmöstä.. oisko kummiskin tanariin tai opeliksiin vai jopa idän ihmeeseen.. No varmaan kuplaankin saa mutta sittenhän se kauneus on katsojan silmissä, mulla on kyllä silmät silloin kiinni.. mennään pimeässä ohi nopsaan kunhan ei kävele kuplan kylkeen.. Sori ilmootuksen sotkeminen, mutta en ole koskaan tajunnut näitä, tämän tyylisiä tellinkejä kuplan katolla.. sopii ku sika isin selkään..
 11. Kannattaa otttaa mittoja ja kuvia ennen puhallusta.. sen verta rapsakalta vaikuttaa että jonkun verran häviää plootua jos hiekalla suihkitaan menemään.. Ei tarvi sitten arpoo minkälainen sen pitäs olla.. Vaikka onkin piilossa, oishan sen mukava olla alkuperäistä vastaava..
 12. Mites sen hinnan kaa.. Onko tääkin huutokauppa niinkuin mun olemattomat osat.. tai siis listaamattomat..
 13. Nämä varmaan tiedätkin.. nuo etittiin Jarskalle aka Kokkolan Rinssi: http://transporterhaus.de/index.php/product/1968-1970-vw-bus-3-5-dropped-spindles/ vai oliko sulla 70 -> eteenpäin.
 14. Meinaatko Sakke että ois jäänyt ylimääräiseksi.. kysäppä Kokkolan Rinssiltä joko tilas UK:sta.. Oli hommaamassa.. Samaan syssyyn sais varmaan samalla kertaa.. Tietty oremaksut painaa niissä hinnoisa ku ei Postilla kannata sinne lähettää, ei ikinä perillä
 15. Aiettä tää on taas ihanaa.. PikkuPeto kävi kattoon miten se kana pissii etelässä VarsinaisSuomen suunnalla.. Huonosti, ei edes pakoon päässyt.. Lukkosepät joutuu velä meneen tiirikointikurssille että häkki aukeis, Patasydän ohjattiin ihan sujuvasti sydänpolille, tarviikokohan se jotain sähköiskua että PikkuPedon sais kiinni.. En usko.. Ja parasta, Kirves rupee tylsyyn ihan hyvällä vauhdilla.. Oisko JöröJukalle liitossa uutta paikkaa.. Suvereenissa johdossa PikkuPeto kirmaa.. Kesäköllöttelyt on ihan oikeasti ohi Pedolla..
×
×
 • Create New...