Jump to content

Urbantoy

Members
 • Posts

  4489
 • Joined

2 Followers

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kenpeeleen Keisarikunta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Urbantoy's Achievements

 1. Ei helevetti.. Ei noin kauheeta saa edes kännissä aikaseks.. Vaikuttaa ihan suunnitellulta
 2. Hyvältä näyttää, mikä tämä pinnoite on.. Noita löytyy haualla niin monia..
 3. Eihän -73 viistoperässäkään projektiosiossa ole listoja saati pop-outteja.. Onkohan ne ollut tilauslastasta rustittavia..
 4. Mee t-bars:eilla, sopii kokonaiskuvaan.. Tämä on tietty mun mielipide..
 5. Hieno projekti, mitkä vanteet tulee alle?
 6. Eli maita myöten mennään jatkossa sitten..
 7. Urbantoy

  Baja

  Näyttää että priimaa tulee vaikka keskinkertaista muka Kimmo yrittää, vai miten se meni.. 😁 Hieno Projekti..
 8. Urbantoy

  Speed day?

  FVWAan tiedotus on ollut aina hanurista, muutenkin omanlainen "iso harrastusporukka" ja käsittääkseni "ei ihan harmoninen ollut aina" Tiedä mikä on tilanne tällä hetkellä, mutta erikoista jos on Suomen "suurin" harrastusporukka, tiedotus on mitä on, ei keskustelupalstaa sivuilla jne.. Tai sitten mun pitäs varmaan liittyä naamakirjaan tai FVWA:han, kiitos ei kumpaankaan.. No en valita, oma valinta että ei liity..
 9. Urbantoy

  YBA-8

  Iso-Dee pääsee apukuskiksi 😁
 10. Elä nyt perkele vielä oota päivän lyhenemistä.. 🤣 Me ootetaan pohjosessa että saa olla valveilla vuorokauden ympäri.. onneks se on tulossa..
 11. Urbantoy

  Speed day?

  Naamakirja on jo niin "last season" Nimimerkillä: "Ei ole ikinä edes ollut Naamakirjatiliä, eikä tule"
 12. En minäkään löytänyt napia, mutta kait sen nyt osaa ite lukea jos on päivitys tullut ja jos ei kiinnosta, jättää lukematta kuten Tipi mainitsi.. Kohtuu yksinkertaista.. Ainakin mulle.. Mutta TF_Oskulle hyvää Vappua kaikesta mielenpahoittemisesta huolimatta.. Ens kaudella jatkuu PikkuPedon vipellyksen seuraaminen täälläkin Vapaalla keskusteluosastolla, varmasti..
 13. Olen käsittänyt että Vapaata keskustelua osastolla voidaan keskutella ihan mistä halutaan, vitusta viuluun sekä muusta.. Miten polkupyörät liittyy autoihin? TF_Oskulle: Eikö niillekin ole omat fillarifoorumit? Jos tässä nyt ruvetaan saivartelemaan... Kuten Tipi mainitsee, ei ole pakko lukea jos ei kiinnosta..
 14. Ei sitten riittänyt alkuunkaan Pelikaanin taisto Kirvestä vastaan.. Mutta yleensä se parempi voittaa.. Toivottavasti ens kaudella jostain vastusta löytys..
×
×
 • Create New...