Jump to content

Urbantoy

Members
 • Content Count

  3424
 • Joined

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Saanu ku heikkopää tehdä lumitöitä.. pariinotteeseen.. aivan helevetisti Esteri ripuloinu valkosta sontaa nietoksille asti.. no näläkähän se siinä tuli, kolan kanssa ähräillessä oli hyvvää aikaa miettiä mitä tolskais taas köökissä.. eipä se sitten valkeeentunu.. no ei muutakuin kauppaan arpomaan.. ja siellähän se sitten valkeni.. oli kauppias tehnyt grillinroilereita ihan urkalla tarjoukseen.. eikä kauppa ollu käynyt, oli läiminy 50% alennukselle koko lämpökaapin sisällön.. siitä se ajatus lähti.. värkätäänpä lempeän tulinen kanakeitto.. pari valmista broileria mukaan niin niistä saa heleposti kanat keittoon ku perkaa lämpimänä.. valmistelut ongoing..
 2. Jaa-has tulipa katottua pitkästä aikaa PikkuPedon peli.. vastassa Sorvalan Pallo.. Kyllä PikkuPeto oli pelokas, täyttä shaipaa koko peli.. Ei mitään järkeä.. Ansaittu voitto Sortavalan Pallolle.. Tuolla menolla loppuu kausi säälipleijareihin PikkuPedolla jos ei jotain ihmettä Mamba tee penkin takana
 3. On se nopee ku jätetty kevennyksenä osa moottorin pelleistäkin pois, mutta mitä niillä tekee ku kevenee..
 4. Tämmönen sävellys tällä kertaa.. lihoihin ja pippurimetukkaan pannulla väriä, sipulin kera pataan, pari tuntia haudutusta.. hellalla viimeistely eli hillosipulit, paprikat ja suolakurkut kerma lirauksen kera perään.. muuta lisättyä maustetta ei tarvinnut kuin rouhittua mustapippuria pataan ku uuniin meni.. suola otettiin lisukkeista mitä pataan meni..
 5. Täällä pikkupuuhailija onnistu väkertää jäälyhdyt emännän iloks ja tuikittu tulet niihiin.. no näläkähän se siinä tuli.. tuhertaessa lyhtyjen kaa mietti että mitähän sitä tolskais köökissä.. naudan sisäpaisti ootteli kaapissa.. no sen ympärille jotain mitä kaapista taas löytyy ilman sen kummempaa suunnitelmaa saati ohjetta.. eli taas menmään sillä experimental kicthen tyylillä..
 6. Ei se mikkään näätä ole, PikkuPeto, julma peto Pohjoosesta
 7. Jäänyt vähän vähemmälle kattominen tällä hetkellä.. vaikka C-moreltahan nuo näkys.. Joskus tulee aina hetki että eipä vois kiinnostaa vähempää.. Ja varsinkin nyt ku pelejä pelattu rotan takia miten sattuu.. Mutta empä oo mistään jäänytpaitsi.. On PikkuPeto tottunu karanteenissa makkaan häkissä.. on niin ulalla vipellys ku voi olla.. Ottelurapsat tullut luettua.. Pahasti on sekasin peli.. montako erää mennyt jo ilman maalia, ainakin seittemän jos en muista väärin.. Eikä tuo nyt taida tuosta taipua parempaa, valitettavasti myönnettävä.. No katotaan.. Suattaa LukkoSepät pitää oven lukossa huomennakin.. pitääpä koittaa muistaa kattoa..
 8. Täällä väkerretty los salados Ullan salaattisoosilla ja uunilohta.. kyllä se lohi on siellä vaikka ei näytä siltä, katkarapusmetanasoosia tuli taas soosattua vähän liikaa ku mittailu ei koskaan ollut se juttu, tunteella mennään ja ajatuksella "hyvää tästä taas tulloo" no kaikki piti kipata tietty lohen päälle.. eipä päässyt kuivaan..
 9. Toivotavast tuohon joku systeemi SekaTöyhtyBooriksella on.. muuten pahiten kärsii nimenomaan ne yhden/kahden henen putiikit jotka tekee erinomaisia osia, kuten esmes Butty's Bits
 10. Minun ymmärryksen mukaan Briteistä pitäs mennä 0% ALV siellä webshopissa, ja se ALV hoidetaan sitten Suomeen
 11. Niin mäkin luulen.. Tietty riippuu myös varmaan putiikin koosta.. kaikilla ei varmasti pakut riitä avata jakelua EU-alueelta, siis omaa, joutuvat järjestään jonkun muun EU-alueella toimivan firman kautta, saahan nykyäänkin joidenkin Brittien kamoja muiden puljujen kautta
 12. Hankalaksi tuo menee väkisellä.. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007708141.html
 13. Uunista ulos.. sisältö taas mitä nyt sattu kätöseen.. tomaattia, paprikaa, sipulia, valkkarilöökkiä, vanhat juuston kannat + uutta pussista, pohjalle Löökin valkkarisoosiä ja lite ketchup, siihen päälle tunaa, osaan valkkarimetukkaa, jalopenoja unohtamatta.. eli sillisalatosta taas.. tyyliin ei muutakuin kasaan ja uuniin, paskana se sieltä mahasta pihalle tullee kummiskin
 14. Joulu män vähän vituiks, ei päästy kaenuuseen aaton rottatestin takia ja siitä seuranneen karennsina takia ennen tulosta, ei alleekirjoittaneen, pitkä aika oli ottaa puol toista vuorokautta.. mutta parempi niin että vanhempisuku ei vaarantunut, negapaperit tuli ja joulu män.. No säästetellään jouluherkuttelut ens vuoteen ja nyt mennään vanhan kansan uunileivillä.. ennen uunia..
 15. No joo, oothan ihan oikeassa.. Ois pitänyt ehkä kirjoittaa että "tulee sen ja sen verran ALV:tä päälle versus UK VAT ku Ritit ei ole enää EUssa".. Suomessa kuitenkin taitaa olla korkein ALV koko EU-alueella.. EDIT: Nehän tulee sitten Sumuselta saarelta ilman ALV:ia.. Jossain oli maininta että tavarat mitkä tulee EU:un aluelle samalta saarelta pitää olla todistettavasti "turvallisia ja muuta blablaa:ta", minkähänlainen todisteluruma siitä sitten tulee?
×
×
 • Create New...