Jump to content

Urbantoy

Members
 • Content Count

  2783
 • Joined

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kokkeileppa vaikka ekaks saada väri pintaan.. sekin ois ihan kova juttu.. ja varmaan motivois lissää kansisuunnitelmia
 2. Noniin koronakotijumppaan varten kuntosykkeli siivottu ja raahattu sissää.. ja koeajo tehty.. 15min.. loppu tulema.. perse saatanan kipeeks menee tuolla satulalla eikä neidon kumiremmejä saanu käyttää tabletin viritykseen sarviin, sama kuminauha mikä laitto pallit punaseks.. silllä se jumppaa.. Eli edessä retki piilteemaan, geelipöksyt tai eriste satulaan.. ja joku viriitin tablelle piilteemasta ja tietty se euron hodari.. Ainiin, huomenna saan santtua ku pirttihirmu on luvan antanu..onneks liiteri siinä vieressä.. ostan kyllä kaks lodjua
 3. Hyvä eeppos, mulla kovajantinen på finska.. avaa silmiä jenkki idiotismiin.. On nuita jonossa
 4. Nyt ei kyllä auennut mitä haet.. Tuotako: https://www.csp-shop.com/en/transmission/torque-bars-301-255-160-20917a.html Vai tuota : https://www.csp-shop.com/en/transmission/gene-berg-transmission-mount-301-255-111gb-22515a.html vai jotain muuta..
 5. No mä tsrjoon sitten kolme eeroa..
 6. Niin onko se hinta riittävä ilmoituksessa jos laittaa että -50% uusista.. kuka sen tietää mitä uus on maksanut..
 7. GT oikeassa.. peukut siitä.. Voinhan mä valaan myydä noin 50-60kiloEuroa.. siitä vaan kyseleen.. hinta menee lähelle 60kiloEeroa Hinta pitää olla kohillaan ku meinaan hautaan asti sillä ajaa.. Mutta jos se sillä menee menköön, kattelen uuden ja manaan jälkikäteen että mitä vittua tein..
 8. Onko muka kamelin selkä nitkahtanu ei tämä tule koskaan valmiiks..
 9. Nyt tökkii jo tuo Grishamin kirja.. Jonossa CIA ja FBI historiikit by Tim Weiner.. Onko paskapaperit muilla riittäny.. tänään vesisuihkulla hernesoosi hoidettu pois Riku Rantalan ohjeiden mukaan ja jalkarätillä kuivaks.. eli hyvin täällä menee Keisarikunnassa Keisarilla
 10. Ok, minä oisin mennyt oltskuul lookilla, mutta eipä ole mun auto, jokainen tekee omaa..
 11. Kenpeleen Keisari tiedottaa: tässä taloudessa ei koronaa, sen verta hyvin saatu asia selville hajuaistilla ku pakarit laulaa.. Ja Tuomokin voi huojentuneena levätä, neito lukee viestit, osasta tulee melkein nobel, osasta pyyhkeitä.. siirrymme nyt koronavapaalle alueelle eli takkahuoneen sohvalle lötköttää kirjojen ja töllön pariin.. mukavaa osata olla laiskamato..
 12. Koronapäivitys.. näillä mennään tänään...rokrok rokkaa.. tehdään taas kotitesti.. jos paska haisee niin ei kuulemma tautia, ei tarvi mennä hoitoon.
 13. Täällä on kalenteri tyhjennyt kokonaan Skelleä lukkuunottamatta.. mutta sekin mietitään uudestaan ku saan Magnuksen kiinni.. Hurrit ku on ollut pikkusen höveleitä torjunnan kanssa Suomeen verrattuna.. ku ne jo nyt höpisee toisesta aallosta.. vittumainen olla koko kesä kotosalla.. nooh kirjoja riittää ja netissä voi häröillä..
×
×
 • Create New...