Jump to content

tiimo

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kohtuullinen latolöytöläjä. Possujakin joukossa. http://www.gizmag.com/worlds-most-valuable-barnfind/35178/
 2. tiimo

  Ahistaako?

  Johtuuko osoitteesta, jos siellä on Suomenkielentaitoinen lähettäjä.. P a s k i a i s t e n tie ;-)
 3. Konttori on valmistunut Lapparille vuoden 1970 aikana, osittainen käyttöönotto meni vuoden -71 puolelle. Keskuksen numerosta en tiedä, mutta rakennus on toiminnoiltaan ja suunnittelulta viimeisiä ennen energiakriisiä toteutettuja temppeleitä. Käytävät ovat taidekallerioita, materiaalit sen ajan "parasta mitä rahalla saa" ja lämmitysmuotonakin erittäin "taloudellinen" ilmalämmitys :-) Paras puoli tuosta talosta taitaa olla se että sen nykyään omistaa ulkomainen kiinteistösijoitusyhtiö.
 4. Tämä taas ilmestyi. Nyt myydään "taiteilijanimellä", sossun työsuhdelimella (046-alkuinen) sekä putkiremontin takia :-) Aika veitikka tuo Marko.
 5. Jäähtyy vedellä mutta lämpiää puilla. http://www.nettiauto.com/volkswagen/lt/4374340
 6. voi uudenvuoden kunniaksi opetella mukavassa ympäristössä täällä: http://issuu.com/alecpop/docs/vw_history_final_web eli lähes 300 sivua vw historiaa. Aika näppärässä muodossakin ja jos kieli ei syystä tai toisesta taivu, kuvia on ainakin mukava katsella. -timo-
 7. tiimo

  YVEET

  Ymmärrettävää on tämän palstan tuleva päivtys, tältä tuotteeltahan on tuki ja kehitys loppunut. Kysymys onkin (tai huoli) jatketaanko samalla alustalla? Toivottavasti. Ei tuossa Pölhölän sisällönhallinta(Joomla)hässäkässä ole järjenhäivääkään, toivottavasti ei siihen sorruta. PhpBB kolkki ja siihen portaalimode ja joitain herkkuja kylkeen.. Ainakin Youtube mode mainitakseni.
 8. Osui silmään Keltaisesta pörssistä kaksi annetaan palstalta kaksi kuplan "romua", eikun Oulunpojat pois hakemaan. http://keltainenporssi.fi/ilmoitus/21873945;jsessionid=13C124E297EEA878ED1882629563B18B?rowId=2
 9. mm.. VW tuotteista huutokaupassa Tampereella: Huutokauppa Tuolta löytyy pdf muotoinen lista myytäväistä tuotteista..mm. ambulansseja jne.
 10. Talliin jäi tälläinen vekotin jo 80-90 luvun vaihteessa. ja se olis tarkoitus jossain muodossa herättää "henkiin" Olemassa olevan dokumentaation mukaan kanta-auto on mallia -73(valmistenumero 11320711973) ja korinvaihto on tehty vuonna -88. Rekisteriotteessa auton mallina lukee UMPI ja Huomautus/eritysehto sarakkeessa lukee: A)Vaihtoehtoiset renkaat 165R13 B)Korjattu ja muutettu auto C)Korirakenne muutettu Helsingin katsastuskonttorin luvalla no: XX/X -88 ja vaihdetun korin numero on 159950904 ( mikähän mahtaa olla korin oikea vuosimalli?) Eli nyt kun on tarkoitus laite jossain muodossa palauttaa henkiin, tulee mieleen mitä tästä t e k i s i ? Vaihtoehtoja rakentamiseen ja liikenteeseen saattamiseksi on varmasti monia, mitä tämän palstan lukijat laitteesta tekisi.. ? Eli mitä teidän mielestä tälläisestä "kannattaisi" tehdä? Toinen kysymys on mitä tälle voi ja saa tehdä, eli kun kyseessä on aikanaan korinvaihto auto josta ei prosentteja kuitenkaan otteessa ole? (konttorilta hain ja sain kopion osaluettelosta jonka perusteella aikanaan on korinvaihto hyväksytty ja jossa osia on "prosentoitu siten että kantaauton osuus on ollut 53,7 %) Eli mitä sinä tästä lähtisit rakentamaan? Kiitokset kaikista tulevista vinkeistä jo etukäteen.
×
×
 • Create New...