Jump to content

Maasturi

Members
 • Posts

  581
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

3428 profile views

Maasturi's Achievements

 1. Espoossa on ainakin yksi paikka josta voi ostaa VW Kuplan varaosia. Siellä on käynyt joskus ostavia asiakkaita jopa kello 23 illalla ja on koneisteltu JM-luokan auton osia vielä aamuyönkin puolella ....." Kurrea" ei ole näkynyt siellä pitkään aikaan.
 2. Mitä osia tilasit ? Olisiko löytyneet Espoosta ? Lähetetty minun TA-1032 laitteesta Tapatalkilla
 3. 1 kpl. UUSI SCATIN C 25 T4 nokka-akseli on vapaana myynnissä. 150 eur.
 4. Suomen Pääkaupunkiseudulla on Keiteleen Kone Oy, sinne saa tulla ostoksille kun myymälä on avoinna. Katsastukseen kannattaa mennä sen jälkeen kun tarkistaa samat asiat kuin katsastuksessakin katsotaan : valot, korin ja alustan kunto, iskunvaimentajat, äänimerkki. Siinä tärkeimpiä kohteita. Tyhjäkäyntipiirin sulkusolenoidi voidaan ohittaa kun laitetaan tilalle toisen mallinen tyhjäkäyntisuutin.
 5. Keiteleen Koneessa on myös reilun 1 mm. paksuisia lattiapeltejä, mutta on myös n. 0,8mm. peltiä. Lattiapeltien väri on musta mutta värillä ei liene väliä kun pitäähän ne suojata kuitenkin.
 6. 1302-1303 lämpökanaalin etuosassa on pohjalevyliuska, muissa Kuplissa on suora pääty. HD lattiapellin materiaalipaksuus on reilu 1mm. ja hinta on 220€ / kpl. Lähetetty minun TA-1032 laitteesta Tapatalkilla
 7. Keiteleen Koneesta löytyy esim. Mahlen laakereita. Kiertokangen laakerit ovat teräsrunkoisia. Kokoja on std - 0,25 - 0,50 - 0,75 - 1,00 - 1,25 - 1,50 mm. Runkolaakereita on myös n. 50 eri kokoa. Monet moottorin laakerivauriot johtuvat muista vioista kuin itse laakereista. Lähetetty minun TA-1032 laitteesta Tapatalkilla
 8. Kyseessä oleva AY vaihdelaatikko on Kupla 1300 S , vuosimalli 72-73 autossa.
 9. Näitä yläkiinnikkeen erikoispultteja 10.9 - M10 / 12mm. löytyy Keiteleen Koneesta . 2 euroa / kpl.
 10. Kyseisessä Motonetin sulassa on vai 8mm. leveään Kuplan pyyhkijänvarteen sopiva muovikiinnike. Saattaa tulla melko väljä sovite jos pyyhkijän varren koukun pään leveys on 6 tai 7mm. ? Keiteleen Koneen myymissä sulissa on myös 6 ja 7 mm. muovikiinnikkeet.
 11. Nyt kirjoitat asiaa .... onkin parempi että jäät v a i n seuraamaan mitä uutta tietoa tulee AY koodilla olevaan vaihdelaatikon kohdalla koska et p y s t y muuta kuin rähjäämään ja sotkemaan asiallista keskustelua.....mutta onko tutkijalla jotakin lisätietoa AY laatikosta ? onko tullut yhtään tuollaista näkyviin ?
 12. Älä tule sotkemaan tänne asiallisia kirjoituksia omilla typeryyksilläsi. Lähetetty minun TA-1032 laitteesta Tapatalkilla
 13. Onko sinulla jokin ongelma edelleenkin ? Yrittäisit vastata ensin kysymykseen .... jos et osaa niin voisitko mennä rähjäämään muualle. Tuo AY koodi vaikuttaa melko tuntemattomalta, myöskään minä en ole löytänyt kyseistä koodia muualta kuin yhden vaihdelaatikon kyljestä.....mutta odotellaan vielä "jupsun" kuvaa korjaamokäsikirjasta kun ei ole tarvetta lähteä purkamaan toimivaa vaihdelaatikkoa. Välitykset saa kyllä tietoon katsomalla kierrokset kytkinakselista / renkaista pyörittämällä.
 14. Kun soitat Keiteleen Koneeseen niin ongelma on ratkaistu nopeasti.
×
×
 • Create New...