Jump to content

Maasturi

Members
 • Content Count

  414
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1971 profile views
 1. Mikä on ollut vauhtipyörän pultin prikan ulkohalkaisija ?
 2. Millaista vp.pultin prikkaa on käytetty ? Näkyykö vp.pultin sisemmässä päässä kosketusjälkiä kampiakselin kierrepoteron pohjaan ?
 3. WR 8 AC :llä pärjää aivan mainiosti, jos ei pärjää niin vika on muualla moottorissa.
 4. Keiteleen Koneesta löytyy edulliset T2 junakeulamallin vääntövarren suojakannet jotka sopivat myös uudempiin T 2 malleihin.
 5. Tule katsomaan Keiteleen Koneen tarjoama vaihtoehto. Ei kuitenkaan torstai19.09.2019- lauantai 21.09.2019 välisenä aikana.
 6. Keiteleen Koneesta löytyy sopiva vaihtoehto.
 7. Venttiilikoppa sarjoja on varastossa.... mutta en taida myydä niitä sinulle kun olet ollut mukana moittimassa ilman mitään perusteluja EMPI:n laatua täällä netissä.
 8. Voihan sitä harrastaa mutta tuloksiin ei tahdo päästä noilla opeillasi, ne on eri miehet jotka harrastaa ja jotka menestyy. Näitä vetoniveliä joista mainitsin käyttävät esim. Suomen menestyneimmät rallicross kuljettajat. On tietysti kunnioitettavaa että saa harrastaa. Jos panostaisi sylinterikansiin ja moottorin lohkoon / kampiakseliin niin sitten ? ? …. mutta mitenkäs se virheellisellä asteikolla oleva hihnapyörä ? oliko sekin Empi: n valmistuttama ?
 9. EMPI / Keiteleen Koneesta voi ostaa kunnolliset EMPI:n vetonivelet jotka kestää kiihdytys/rallicross käytössä jos teholukema on alle 320 ps./hv.
 10. Huomio.... virheellinen asteikko taitaa olla SCAT:in hihnapyörässä, ei EMPI:n.
 11. Miksi valitat osasta jota et ole maksanutkaan.... startin takuu loppuu kun menet kääntelemään etupäätyä, näin vastasi startin maahantuoja... ja toiseksi dieselin startin laipan voi koneistaa helposti ilman etupäädyn irroitusta. Onko sinulla joku ongelma kun hyökkäät noin rankasti ? Kotihuolia tms. ? Vetoakselin suojakumi on kyllä virheellisessä asennossa.....
 12. Aivan samat kuin muillakin saman valmistajan antureilla joita on myyty yli 10 kpl. ilman mitään ongelmia. Olen ilmoittanut asiasta jo aikaisemmin ja se pitäisi olla jo tiedossasi. Huom. oletko asentanut itse tuon vetoakselin suojakumin?.....kuvan perusteella startin yläpuolella on melko vähän tilaa joten vakiostartti sopii, mutta nyt onkin kyseessä sellainen startti jossa solenoidi on eri asennossa kuin vakiostartissa.
 13. Paljonko junakeulan startin yläpuolella on tilaa ?
×
×
 • Create New...