Jump to content

Maasturi

Members
 • Content Count

  486
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2479 profile views
 1. Startti pyörii mutta moottori ei pyöri ? Vai eikö startissa tapahdu yhtään mitään ?
 2. Keiteleen Koneesta löytyy sopivat etuiskarit.
 3. Keiteleen Kone... löytyy laminoituja tuulilaseja … sekuritteja ei myydä enää turvallisuussyistä.
 4. Olen asentanut vakio moottoreihin ja " miedosti" viritettyihin pienemmillä jousipaineilla olevia v.jousia. Nokka-akseli ja v.jousen asennusmitta kannattaa tarkistaa ennen v.jousien valintaa. Eihän vakio moottoriseen 30 hv. moottoriin kannata asentaa Englen W 160 nokkaa.
 5. Minun kokemukseni mukaan ko. v.jousia ei ole tarkoitettu lähes vakiomallisiin moottoreihin, niihin löytyy " miedompia" jousia.
 6. Pepe, pyysit vastausta tähän ....Saanko vastata?
 7. Urbantoy : Petri Väätäinen....kysyn nyt sinulta ensimmäisen ja viimeisen kerran : aiotko jatkaa tuota minun mustamaalaamista kauankin ? Sinun kannattaa miettiä vastausta selvinpäin ja harkiten.
 8. Tämä kuvio on lähtenyt liikkeelle siitä kun nimimerkki "Aatos Happonen" jota ei ole todellisena ihmisenä olemassakaan , väitti että hänen asuinpaikkansa Kemin alueella ( sekin on valhetta ) on sattunut kymmeniä moottori tuhoja ko:n venttiilijousien aiheuttamana. Yhtään reklamaatiota ei ole myyjälle koskaan esitetty. Myyjän ei tarvitse kuunnella eikä lukea tuollaista roskaa jota ei ole mitenkään toteen näytetty.
 9. Puhalla välillä alkometriin "Aatos Happosen" kanssa ja mene sitten nukkumaan .
 10. Tuo liikevaihto on yksinyrittäjä eläkeläiselle aivan riittävä.... tärkeintä on se että asiakkaat ovat tyytyväisiä. Niillä eväillä on mukava aloittaa ja lopettaa työpäivänsä. Asiakkaiden kiitokset ovat yksi tärkeä osuus työpäivästä.... Teistä häiriköistä ei ole niin väliä....yrittäkää pärjätä keskenänne
 11. Millaisia kokemuksia on Urbantoy Petri Väätäinen saanut ko:sta venttiilinjousista ? Oletko asentanut tai muuten tutkinut niiden ominaisuuksia ?
 12. Vuoden 2010 jälkeen on ollut mahdollista pitää muutama lomapäivä ja tehdä alle 12 tuntisia työpäiviä.
 13. En käytä hametta...eikä nimeni ole Pelle....se hame sopisi sinulle itsellesi, Oletko miettinyt jo väriä ? ....mutta voisitko kirjoittaa kokemuksia ko:sta venttiilinjousista... Kiitos.
 14. Kiitos kommentista, niistä voidaan todeta että kirjoittaja on perillä ko. asioista. Nyt on tässä aiheessa jonka aloitin päästy eteenpäin kahdella kommenteilla jotka liittyvät alkuperäiseen kysymykseen .
 15. Siinäpä on sinulle loppuvuodeksi selvitettävää. Samalla voit selvittää " Aatos Happosen " virallisen nimen ja sen ulkomaalaisen ip osoitteen jonka kautta tuo satuolento kierrättää töherryksiään.
×
×
 • Create New...