Jump to content

Maasturi

Members
 • Content Count

  403
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1911 profile views
 1. Venttiilikoppa sarjoja on varastossa.... mutta en taida myydä niitä sinulle kun olet ollut mukana moittimassa ilman mitään perusteluja EMPI:n laatua täällä netissä.
 2. Voihan sitä harrastaa mutta tuloksiin ei tahdo päästä noilla opeillasi, ne on eri miehet jotka harrastaa ja jotka menestyy. Näitä vetoniveliä joista mainitsin käyttävät esim. Suomen menestyneimmät rallicross kuljettajat. On tietysti kunnioitettavaa että saa harrastaa. Jos panostaisi sylinterikansiin ja moottorin lohkoon / kampiakseliin niin sitten ? ? …. mutta mitenkäs se virheellisellä asteikolla oleva hihnapyörä ? oliko sekin Empi: n valmistuttama ?
 3. EMPI / Keiteleen Koneesta voi ostaa kunnolliset EMPI:n vetonivelet jotka kestää kiihdytys/rallicross käytössä jos teholukema on alle 320 ps./hv.
 4. Huomio.... virheellinen asteikko taitaa olla SCAT:in hihnapyörässä, ei EMPI:n.
 5. Miksi valitat osasta jota et ole maksanutkaan.... startin takuu loppuu kun menet kääntelemään etupäätyä, näin vastasi startin maahantuoja... ja toiseksi dieselin startin laipan voi koneistaa helposti ilman etupäädyn irroitusta. Onko sinulla joku ongelma kun hyökkäät noin rankasti ? Kotihuolia tms. ? Vetoakselin suojakumi on kyllä virheellisessä asennossa.....
 6. Aivan samat kuin muillakin saman valmistajan antureilla joita on myyty yli 10 kpl. ilman mitään ongelmia. Olen ilmoittanut asiasta jo aikaisemmin ja se pitäisi olla jo tiedossasi. Huom. oletko asentanut itse tuon vetoakselin suojakumin?.....kuvan perusteella startin yläpuolella on melko vähän tilaa joten vakiostartti sopii, mutta nyt onkin kyseessä sellainen startti jossa solenoidi on eri asennossa kuin vakiostartissa.
 7. Paljonko junakeulan startin yläpuolella on tilaa ?
 8. Keiteleen Koneesta löytyy tuollaiset nokkalaakerit ja monta muutakin erikoiskokoa. Ei ne venttiilin päät kulu yhden käynnistyksen aikana, joten joku osa ei ole paikoillaan.
 9. Löytyykö jostakin ehjän T2 -vm.1966 polttoainemittarin anturin vastusarvoja?
 10. Keiteleen Koneesta uusi Mahlen 1300 77mm. sylinteriputkimäntä sarja. P. 0400704470
 11. Samalla voi testata sytytystulpan ympäristön puhaltamalla paineilmaa s.tulpan ulkopuolelta tulppaa kiertäen alkaako kuplia halkeaman kohdalla.
 12. Keiteleen Koneesta löytyy uusi ja edullisemmin kuin kuvassa oleva AC:n. Uudet pölykapselit 18 eur. / kpl.
×
×
 • Create New...