Jump to content

Maasturi

Members
 • Posts

  867
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

6016 profile views

Maasturi's Achievements

 1. Patentti ja rekisterihallitukselle on kehotettu velkojia esittämään huomautukset kirjallisesti viimeistään 07.05.2024 mennessä.
 2. Olisiko tämä kirjoitusketju nyt sinetissä kun on todettu että ko:t v.jouset ovat hinta / laatusuhteeltaan erinomaisen hyviä ? Todistettavasti on tullut vain positiivisiä arvosteluita, negatiivisiä ei ole tullut yhtään.
 3. jos joku sattuu tarvitsemaan kyseisiä kk.laakereita niin minulta löytyy niitä muutama sarja.
 4. Tule joskus käymään meidän kaupassa niin kerron ja näytän miten se eroaa ja mitä pitää muuttaa kuvassa olevasta uudesta jokkissarjasta jos aikoo saada sen sopimaan helposti paikoilleen. Alkuperäinen pas2:n kysely oli mielestäni melkolailla vakiomoottoriin haluama. Tuo K.Raakin räikkäsarja vaatii myös muokkaamista kyseiseen tarkoitukseen. Raak ajelee nykyisin luultavasti motoa tai ajokonetta metsähommissa. Parempi tuntipalkka kuin varaosakauppiaana ?
 5. Olisiko vagkonsertilta löytynyt.? Suomesta löytyi muutama sarja joten jäi vielä varalle...
 6. Olisi hieman kiire kun tarve olisi huomenna...... Sintermetall merkkinen ei kiinnosta kehnon laadun vuoksi.
 7. Kiertokangen laakerisarja esim. VW Kuplan 1,3 moottoriin - koko -1,50mm. ( 53,5 mm. akseli ).
 8. Valmiissa "Jokkis" pakosarjoissa kannattaa huomioida se että ne on yleensä tehty kilpamoottoreita varten. Keiteleen Koneessa myytiin aiemmin niitä mutta kysynnän vähäisyyden vuoksi myynti lopetettiin.
 9. Onko osoite muuttunut ? aiemmin se oli 249.
 10. Haluan huomauttaa että minun kanssa ei ole keskusteltu ja huomauttaa myös sen että olisi toivottavaa että tämä kirjoitus pysyisi tässä näkyvillä jotta lukijat tietävät kenestä on ollut kyse. Tämä keskustelu päättyy silloin minun osalta tähän. Kiitos ja kumarrus ylläpidolle.
 11. Ainoastaan yksi tarjous on tullut joten v.jouset ovat olleet käyttökelpoisia. Voi tarjota lisää rajattomasti.
 12. Tuossa on suora linkki kun kelaat ylöspäin.... kiitos heille jotka ovat kirjoittaneet tähän ketjuun asiapohjaista tietoa.
 13. Kiitos : mikan.....sieltähän sitä tekstiä löytyy joka näyttää luotettavalta ja totuudenmukaiselta. Voisin vielä lisätä mittaustuloksia sen jälkeen kun ko:a v.jousia on ollut käytössä jokkis moottorissa jonkin aikaa. Vertailukohteena oli silloin esim. Bugpackin joita oli ollut käytössä aiemmin ( muitakaan ei ollut saatavissa ).
 14. Kysyn viidennen kerran Urbantoylta... millaisia ko:n v.jousien testituloksia sinä pyydät kun olet niitä täällä niin ahkerasti kysellyt ?
×
×
 • Create New...