Jump to content

höpö heka

Members
 • Posts

  321
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tornio
 • Ajoneuvot
  Tanssibussi -67 ja Porsas -61

Recent Profile Visitors

1852 profile views

höpö heka's Achievements

 1. Juu, on tölkistä. Jatkoin orggis tukirakenteita molemmilta sivuilta, mutta en lisännyt uusia /extra rakenteita. Koitan kaivella kuvia tai räpsin ens viikolla uusia. Laita ihmeessä kuvia johonkin miten ratkasit tuennat.
 2. Perjantaina painettii taas ysärit, oliha se mukava ku ei tarvinu nälissää harrastaa. Sisusta juttua ja päditelinettä ja tietty testi lenkki. Tänään virhautin autoa, mahtaa olla eka kerta sitten 90-luvun alun. En kyllä muista itekkää , että oisin koskaan ennen pessy junakeula mallin ilmajäähdytteistä volkswagen merkkistä ajoneuvovaunua. Vappuajot saa tämän puolesta nyt tulla.
 3. Myös muun merkkiset kuten Bosch tai Hella 50-60 luvun pussit käy
 4. Ostaisin Marchal lisävalojen suojapussit 2kpl. Tarjoa mailiin hooponator at gmail.com tai yv
 5. Tuo näyttää toimivalta ratkaisulta. Olisiko tästä kiinnitystoteutuksesta mahdollista saada lisäkuvia?
 6. Hyvä huomio. Täytyykö tämmösessä tilanteessa vetasta oma piuha pääsylinteriltä lisäjarruvalolle?
 7. Jospa tuo vähän herättäs lisähuomiota perässä ajavissa jarruttaessa. Ehdottomasti Kharonille lisäjarruvalo varsinkin kun sulla on pienet takavalot. Mulle otettiin hyppyvirta helposti jarruvalopiuhasta. Eiköhän onnistu sulla samalla tavalla? Mun lamppu on 60-luvun Hella (ei Bosch) 21w perushehkulla. Samanlaisen löytäminen saattaa olla haasteellista mutta ei mahdotonta swapistä, kirppiksiltä, torista, ebaystä etc.
 8. Eilen painettiin ysäreillä Karavaanarin kanssa. Tuloksena somaa jälkeä: - Kone kasattiin loppuun ja otettiin savut. Saatin motti säätöihinkin niin, että pääsee testilenkille kun tiet sulaa - Saatiin testattua vaihteiden toimivuus pukkien päällä niin, että koneessa oli vetopäällä - Ovipahvit ja puskuri ruuvattiin paikoilleen - Lisäjarruvalo heräteltiin unilta, isäntä pääsi nauttimaan asennusvastaavan työnäytöstä poraamisesta 👏 - Kalustovauriopuolella koettiin yksi takaisku kalijalasin rikkoutumisena. Onneksi ensi kesänä saa haettua paikan päältä uuden
 9. Viikonlopun aikana kone humpsahti paikoilleen Karavaanarin avustuksella. Sisään meni vasta kolmannella yrityksellä😬 Vielä olisi bensaletkujen vaihto/asennus ja öljysuodattimen kiinnitys niin eiköhän sitä perjantaina saada otettua savut.
 10. Karavaanari touhus kyllä reippaasti koko perjantain. Syötiin muuten vaihteeksi mummun tekemään poronkäristystä ihan pirtin puolella ennen ku alettii hommii😊
 11. Kiitos Tanhis ja Simon Templar maaleihin liittyvistä vinkeistä. Eiköhän tähänkin dilemmaan saada ratkaisu jossain vaiheessa. Pannu kotiutui kausihuollosta, siitä isokäsi Pannuhuoneelle. 👏 Nyt vaan kasaileen loput hilut paikoilleen ja fiilistelemään ekat savut BT- kaiuttimelle löytyi paikka kun Teron kanssa 6 tuntia sitä pähkittiin. Varmaan meni siksi niin kauan aikaa kun molemmat oli selvin päin 😬
 12. Viikonloppuna tuli liimailtua oviin tiivisteitä, eipä paljoa muuta sitten kun syötyä. Tarpeita olisi maalauspuolella. Paikallisesta väriliikkeestä ei löytynyt Cumulus white L680 värikoodilla oikeaa värisävyä. Miten olette muut harrastajat tällaisen haasteen ratkaisseet? Onko tietoa jostain modernista maalista joka olisi hyvin lähellä orkkista?
 13. Tanssibussin räbä sai viikko sitten kausihuollon osakseen, nyt pelaa paljon paremmin. Takanurkka sai myös huomiota. Pikku täppätäpät ja tsyh tsyh maalia päälle. Tuli vain makosa. Kiitokset Terolle vierailusta👌 Tällä viikolla alkanut jo kesän Euroopan tournee poltteleen niin paljon, että fiilistelin kattotelineen ensi kesän lay-outin valmiiksi.
×
×
 • Create New...