Jump to content

mikasa

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nyt on lattia/sokkeli valettu ja upotukset nostimelle valmiina. Rungon tekoon swuraavaksi.
 2. Mikä noissa nostimissa vikana kun ei lue tukesin raporteissa sen tarkemmin. Lukitukset puutteelliset tai ei ollenkaan?
 3. Jonescort onko tuo nortec pro:n nostin? Itsellä myös nostimen speksaus menossa uuteen talliin mallia saksinostin 1.9m nostolla ja upotettuna valuun. Tuota nortec pro:ta myynnissä torissa todella edullisesti mutta vaikuttaa hämärältä yritykseltä jo nimenkin puolesta. Nuo nortec pro:t puolalaisia nostimia ja kysyin suoraan valmistajalta hintaa niin tonnin kalliimpi kuin torissa. Tässä yks linkki mistä oon katellut: https://hebebuehnen-kroemer.de/alle-artikel/scherenhebebuehnen.html
 4. Jarrusylintereissä ilmoitetaan koko esim. 20mm, onko tuo mitta männän halkaisija?
 5. Minkä kokonen sylinteri tohon kuuluisi? Työntömitta näyttää tuolta kohdalta 89.5mm. Vai oiskos pitäny mitata tuosta huullooksesta..siitä mitta isompi.
 6. Onhan se mahdollista. Suojaa liittimet vain hyvin niin ei mee oikoseen.
 7. Tuommonen nööli löyty oikean takarenkaan jarrysylinteristä. Pakkautunut jouseen ja varmasti estänyt nesteen takaisin virtauksen. Joku rengas viime kesänä jäi laahaamaan aika rajusti, en muista mikä, mutta melko varmasti tuo juuri. Vissiin jarruletkusta irronnutta mujua? Pyörien männät/sylinterit putsasin ja ne ihan ok kunnossa. Letkuja rupesin irrottamaan niin eihän ne jarruputkista lähtenyt vaan myös jarruputket menee uusiksi. Pääsylinteriltä taakse menevä putki säilyi ehjänä, mutta mietin vaihtaisko myös sen. Kulkeeko se keskitunnelissa?
 8. Kannattaa mitata latausjännite eli auto käynnissä ja mittaat akusta +/-. Ja mittaa myös akunjännite ilman että auto on käynnissä.
 9. Britaxilla ainakin muutamia malleja. Ovat kyllä melkeen 10 vuotta vanhoja niin liekö saa enään mistään.
×
×
 • Create New...