Jump to content

jrasi

Members
 • Content Count

  320
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Viljakkala
 • Ajoneuvot
  VW 1300 Typ 1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Löytyy kiveniskukalvoja myös sellaisia, jotka taipuvat ja pysyvät kaarevilla pinnoilla. Polymeerikalvot on yleensä paksuja ja jäykkiä, kestävät osumaa, mutteivät taivu. Eivätkä myöskään maksa paljoa. Sitten on eri paksuisia polyuretaanikalvoja, jotka sitten taipuvat ja pysyvät kaarevilla pinnoilla, näillä on hintaa hieman enempi. Oracal 285F Stone Guard Filmillä teippasin yhden ralliauton takakyljet juurikin samasta syystä, ettei kivet hakkaa heti pintaa rikki. Kesti kunnes tuli se kivi, joka löi sen pellinkin rikki 😁
 2. jrasi

  VW 1300 -72

  Vielä pitäis säätää venttiilivälit ja sytytyksen kärkiväli, sitten sais nostaa sydämen takaisin paikalleen.
 3. jrasi

  VW 1300 -72

  Ei se siis tiputtamalla vuotanut, mutta akselin pää oli märkä.
 4. jrasi

  VW 1300 -72

  Sen mitä vakio, mekaaninen pumppu tuottaa. Ja unohtui siis että on klappia akselissakin
 5. jrasi

  VW 1300 -72

  Kaksi kesää on taisteltu kuolleen alueen kanssa, kun lähtee tasakaasulta kiihdyttämään. Ehkä sen olisi saanut vielä kaasaria säätämällä kuntoon, mutta jos läppäakselin juuresta valuu bensaa ulos, eikä ryyppykään toimi, on ehkä aika viheltää peli poikki.
 6. jrasi

  VW 1300 -72

  Varaosa-akselista lähti ylätukivarret pajalle pallonivelten vaihtoon, ei tarvitse seisottaa autoa pukeilla ihan niin kauaa. Ovipahvi paikallaan, ongelmaksi muodostui sitten ikkunaveivi, joka otti hifilaitteeseen kiinni. Tuhosin jo yhden orggisveivin, kun koitin taivuttaa, joten joku toinen ratkaisu tarvittiin... Lattarautaan oikea profiili vasaralla ruuvipenkissä. Rälläkällä halki. Sitten hitsasin käsittelemättömät M10-mutterit toiseen päähän, avasin kierrettä 11mm poranterällä, tein kiinnitysreiät ja senkkasin tuon toisen. Booreja en tietenkään saanut tehtyä millään, mutta ajattelin kokeilla josko kahdella pidätinruuvilla saisi pysymään tuon kahvan oikassa asennossa sekä pyörittämään nostinta. Vähän rälläkkämuotoilua, hiontaa ja käläkälämaalia. Kyllä tuo sille sialle välttää... Vielä kun saisi tehtyä toiselle puolen samanlaisen...
 7. Hakusessa '72 Kuplan ilmanputsariin kuuluvat esilämmitysromut, tai koko putsarikotelo, jossa ne on kiinni. Kuvan mukainen putsari siis.
 8. Kuudella jousella oli kaikki ja yksi tuommonen kuvan mukainen
 9. Eli tuo etupenkin rulla tulee kiinnikepalikan kääntyvään osaan ja turvavyön alalenkki tulee orggispultin alle. Yläpään kiinnityspiste on orggispisteessä. Takana rulla tulee tuohon lattarautahässäkkään kiinni ja yläkiinnikepiste orggispaikkaan siinä ikkuna-aukon keskivaiheilla takareunassa.
 10. Eli eteen tein rullille kiinnikkeet, noitahan olis saanut esim. Aircooledista valmiina. Takana rullat laitoin sisälokasuojaan kiinni, sisäpuolelle tuli lattarauta ja ulkopuolelle toinen, latat pulttasin toisiinsa kiinni ja turvavyön pultti menee sisäpuolen latasta läpi ja kiristyy ulkopuolen lattaan.
 11. Mulla on pystärissä mk2 Golffin vyöt edessä ja takana. Laitan kuvia tänään, oli aika helppo asennus.
 12. Tämä! Edellisen Kuplan kohdalla kävi juurikin näin, mutta onneksi parkkipaikalla tyhjäkäynnillä ja huomasin kun yhtäkkiä öljynpaineet putosi.
 13. https://www.motonet.fi/fi/tuote/606009/RS-bitumi-4mm-75kgm40x100 Tuolla taisin omani tehdä, taivuttelin ne kiinnikepiikit suoriksi ensin, sitten painelin bitumin kuumailmapuhaltimen kanssa sinne tulipeltiin kiinni ja sitten taivutin ne piikit vielä varmistamaan kiinnityksen. Viime kesänä tuli 7000km ja ainakin sen pysyi hienosti kiinni.
×
×
 • Create New...