Jump to content

jrasi

Members
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Viljakkala
 • Ajoneuvot
  VW 1300 Typ 1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jrasi

  VW 1300 -72

  Tämmönen laatikko Motonetin hyllystä mukaan: Sitten tuotteet paikoilleen, 4,5 neliötä meni, ovia varten pitää hakea vielä lisää.
 2. jrasi

  VW 1300 -72

  Sitten päästiin sisustamaan: Lisämittarit tuli Biltemasta, kello on Lada 1500S:n kello, joka löytyi reprona ebaysta, 12e posteineen, tuli Valko-Venäjältä.
 3. jrasi

  VW 1300 -72

  Nyt olis mätähommat tältä talvelta hoidettu, toivottavasti: Nyt mennään näillä, kun tallissa on jo yksi frame off -projekti menossa, niin tämä odottakoon vuoroaan pari vuotta ainakin. Sitten oli tuo kirveellä veistetty paikka telefunkenille kojelaudassa: Ensin rälläkkähoitoa: Sopiva pellinpala, amerikaksi radio delete: Sähkölinnunkakkaa ja virsikirjalaikkaa: Sitten 2" rasiapora huutamaan: Ratteja on kertynyt seinä täyteen, on isoa ja pientä, nahkaista ja puista, mutta mitään en lopulta kelpuuttanut, tämä sen olla pitää, pientä kustomointia on vielä tulossa:
 4. H0855471 F1312803 8387954 20€/kpl, 50€ kaikki kolme. Tuossa viimeisessä on pyörivät sisässä ja tarvittaessa siihen löytyy hyväkuntoiset pytyt ja männätkin, sekä 1r kannet. Lisähilppeistä +20€. Kuvia saa nätisti pyytämällä. Löytyy Viljakkalasta
 5. Lisää inventaaripoistoja: Käärmeenpesä esilämmityksillä + stinger "vaimennin". 30e/kpl tai 50e molemmat. 28PICT-1 ja 28PICT-2, ygösessä on hieman klappia akselissa, kagosessa se on jämäkkä. 30e/kpl tai 50e molemmat. 6V Laturi, Bosch "Toimivana irroitettu". 50e Viljakkalasta löytyy, rahdit ostajan piikkiin.
 6. Tuli tuossa yhden osakasan mukana Pertronix Flame Thrower jakaja, mutta varmistusta kaipailisin että mikä se on olevinaan. Alipainekello löytyy kyljestä ja numerot: Part # D1895 EDIT: Näyttäisi siis olevan alipainesäätöinen 6V jakaja.
 7. jrasi

  The Hulk

  Näyttääkö hölmöltä, jos sovittaa jonkun HD:n putsarin, niissähän on scooppifilttereitä usein? Jos oikein hulluksi rupeaa, niin semmoset kaksläppäiset kummallekin puolen 😁
 8. jrasi

  The Hulk

  Tuo on häiriintyneen leveän näköinen noilla kaasareilla. Ja nimenomaan hyvällä tavalla!
 9. Mulla on tuommonen Tohon 20kW löpölämppäri, ilman savunpoistoa. Hyvin eristetty talli, niin ei se mielestäni mitenkään häiritsevästi käryä, kunhan muistaa lämmityskauden aluksi laittaa tuoreet löpöt, eikä yritä kesän aikana kosteutta keränneillä, ne kyllä haisee. Tallissa on kyllä hyvä olla hyvä ilmanvaihto ja joku kanavapuhallin poistopuolella, hapen nuo poistavat ilmasta aika tehokkaasti. Tietysti sekin vaikuttaa että mitä siellä tallissa tekee. Rälläkällä massattua ja ruosteista peltiä poikki ja migillä uutta tilalle, on käryä muutenkin ilmassa.
 10. Ai jumankauta, onneksi ei ole ylimääräistä rahaa, muuten noita olis tontilla jo muutama.
 11. Eilen purettiin kuplasta sisustaa maalaria varten ja oikeastaan kun rattiputken vielä saisi irti, niin sittenhän tuo olisi valmis. Lähteekö tuo jotenkin näppärästi, vai onko helpompi vain kääriä muoviin ja antaa olla kabiinissa? Tankin otin irti ja annoin CRC-käsittelyn kaikille näkyvissä oleville pulteille ja muttereille, ikäänkuin ennalta helpottaakseni. Potilas on '72 1300, EI 1302/1303
 12. jrasi

  VW 1300 -72

  Verhoilija tuli tontille, joten purettiin kattoverhoilut pois, ehkä uusien asennus on helpompaa jos on ollut mukana repimässä vanhoja. Ja oli hyvä syy hörpätä kahvia ja jauhaa paskaa. Ei ihmeellisempiä yllätyksiä. Kovia liimaamaan ovat nuo teutonit olleet, aika kovassa on nuo alkuperäiset eristeet. Tunnelissa on vielä pikilevyä jonkinverran. Kohta pääseekin harjaamaan lattiaa puhtaaksi ja tekemään ruostekorjaukset. Maalarin kanssa oli puhetta, että joskus helmikuussa tulee töhäyttämään sisustan samaan väriin ulkokuoren kanssa. STP Goldia saa paketin ainakin liimailla. Ensi kesänä suunnitelmissa roadtrip Norjaan, niin matkustusmukavuuteen pitää satsata. Sisustasta tulee musta, korkeaselkänojaisilla penkeillä. Pieniä oransseja yksityiskohtia tulee rätteihin.
 13. jrasi

  VW 1300 -72

  Ei näkynyt joulupukkia tontilla, niin tyydyttiin akselipukkeihin... Ei tämä ihan lohduttomalta näytä, isän '69 projektiin verrattuna kuin uusi. Kuskin puolella oli helmapistiäinen käynyt, mutta ei isolla alalla. Repsikan puolella sai kurkkia tallin lattiaa, kun otti rätit takapenkin takaa pois.
 14. jrasi

  VW 1300 -72

  Viimeinkin sai VW:n talliin, kun tuo pitkäaikaisprojektin runko valmistui ja sai sen laittaa seinälle odottamaan omaa vuoroaan. Sisusta purettiin pois ja mitään hirveitä ylläreitä ei löytynyt. Kuskin puolella helmakotelossa pieni reikä takaosassa ja repsikan puolen sisälokasuoja alanurkastaan puhki. Vielä pitää riipiä nuo alkuperäiset eristeet pois lattiasta, putsata lattia, korjata ruostevauriot ja tarjota maalia.
×
×
 • Create New...