Jump to content

jrasi

Members
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Viljakkala
 • Ajoneuvot
  VW 1300 Typ 1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jrasi

  VW 1300 -72

  Kabiini sai pehmusteet uutta kattoverhoilua varten Viimeiset osat puhalsin soodalla ja vein maalarille, samalla vetää ovien sisäpuoletkin klementiinillä: Tulipeltiin uusi eristys, vanha alkoi olla jo irroitettavaa mallia: Kesän tanssikengätkin odottaa jo asennusta, suojaväri vielä pinnassa: Seuraavaksi kauhealla kiukulla pitäisi rakentaa sähköt, että pääsisi lyömään lattia- ja kattoverhoiluita paikalleen. Myös pari lämmönvaihdinta pitäisi koittaa kunnostaa, että saisi nostaa koneen paikalleen.
 2. Jahas. Autossa on ehkä T-kiskot, jos puhutaan autossa olevasta kiskosta. Tosin, jos jousiltaan ehjä runko löytyy, voin ilmomielin vaihtaa siihen toiset kiskot. Toi jousien korvaaminen lähes sopivilla huonekalujousilla ei ihan heti innosta.
 3. Tarvetta olisi ehjäjousiselle kuplan etupenkille, vm ’68 - ’72. Tarvitsen vain ehjän rungon, verhoiluille en laske mitään arvoa, ne menee uusiksi jokatapauksessa. Mielellään nouto Pirkanmaan alueelta.
 4. Ostin Kuplaan kattoverhoilun, kiinalainen lapsi oli pakannut sen tuommoseen tulitikkuaskin kokoiseen laatikkoon, nythän se on keskeltä rypyssä, kun oli taitettu kaksinkerroin ja rullattu. Hyviä vinkkejä oikaisuun, laitanko tankojen varaan paikalleen ensin ja pingotan reunat puristimilla ja sitten annan varovasti lämpöä? Ja annan olla kauan, ennen varsinaista asennusta.
 5. Ylimääräistä tavaraa uloskantohintaan, eli 5e/osa, 20e/5kpl. Postit ostajan piikkiin, alle 20e paketteja en lähetä. Lisäilen tähän pikkuhiljaa tavaraa kun saan pengottua: - 1-reikäisiä kansia, mittaan vielä porauksen, mutta epäilys että 1200 ja 1600 koneisiin. 8kpl. - 1-reikäisen koneen imusarja - 1500 kampikammio, yhdellä venttiilillä - 1300 kampikammio, yhdellä venttiilillä - Vakio kampiakseli - 1reikäisen koneen jäähdytyspeltejä, kysy mitä löytyy - Puhallinkoppa, taisi olla DH - Vakio keinuvipuakseli - Kytkinasetelmia, käpälämalli, halkaisija pitää tarkistaa. Viljakkalasta löytyy.
 6. Taitaa olla monessa sakemannissa vielä tänä päivänäkin tuo mahdollisuus kytkeä toisen puolen parkit päälle pysäköitäessä.
 7. jrasi

  VW 1300 -72

  Tämmönen laatikko Motonetin hyllystä mukaan: Sitten tuotteet paikoilleen, 4,5 neliötä meni, ovia varten pitää hakea vielä lisää.
 8. jrasi

  VW 1300 -72

  Sitten päästiin sisustamaan: Lisämittarit tuli Biltemasta, kello on Lada 1500S:n kello, joka löytyi reprona ebaysta, 12e posteineen, tuli Valko-Venäjältä.
 9. jrasi

  VW 1300 -72

  Nyt olis mätähommat tältä talvelta hoidettu, toivottavasti: Nyt mennään näillä, kun tallissa on jo yksi frame off -projekti menossa, niin tämä odottakoon vuoroaan pari vuotta ainakin. Sitten oli tuo kirveellä veistetty paikka telefunkenille kojelaudassa: Ensin rälläkkähoitoa: Sopiva pellinpala, amerikaksi radio delete: Sähkölinnunkakkaa ja virsikirjalaikkaa: Sitten 2" rasiapora huutamaan: Ratteja on kertynyt seinä täyteen, on isoa ja pientä, nahkaista ja puista, mutta mitään en lopulta kelpuuttanut, tämä sen olla pitää, pientä kustomointia on vielä tulossa:
 10. H0855471 F1312803 8387954 20€/kpl, 50€ kaikki kolme. Tuossa viimeisessä on pyörivät sisässä ja tarvittaessa siihen löytyy hyväkuntoiset pytyt ja männätkin, sekä 1r kannet. Lisähilppeistä +20€. Kuvia saa nätisti pyytämällä. Löytyy Viljakkalasta
 11. Lisää inventaaripoistoja: Käärmeenpesä esilämmityksillä + stinger "vaimennin". 30e/kpl tai 50e molemmat. 28PICT-1 ja 28PICT-2, ygösessä on hieman klappia akselissa, kagosessa se on jämäkkä. 30e/kpl tai 50e molemmat. 6V Laturi, Bosch "Toimivana irroitettu". 50e Viljakkalasta löytyy, rahdit ostajan piikkiin.
 12. Tuli tuossa yhden osakasan mukana Pertronix Flame Thrower jakaja, mutta varmistusta kaipailisin että mikä se on olevinaan. Alipainekello löytyy kyljestä ja numerot: Part # D1895 EDIT: Näyttäisi siis olevan alipainesäätöinen 6V jakaja.
 13. jrasi

  The Hulk

  Näyttääkö hölmöltä, jos sovittaa jonkun HD:n putsarin, niissähän on scooppifilttereitä usein? Jos oikein hulluksi rupeaa, niin semmoset kaksläppäiset kummallekin puolen 😁
×
×
 • Create New...