Jump to content

jrasi

Members
 • Content Count

  351
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Viljakkala
 • Ajoneuvot
  VW 1300 Typ 1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joo, nuukailin, mutta hyvin noi lähti ja ilman lämpöjä. Kun ei tässä ole talliin kerennyt edes joka viikko, niin saivat rauhassa uida.
 2. Lipeässä. Tokmannilta viemärinavausraetta ja hanasta vettä. 1:10 suhteella tein. Alumiinia ja messinkiä ei kannata laittaa likoamaan, ne katoaa…
 3. Juu, pyöräytin teräsharjalaikalla ruosteet pois ja vedin värin päälle. Puhalluskaappi olis noiden kanssa kiva.
 4. Buickin alustan osissa oli niin paksu kerros massaa ja maalia, että piti ottaa kemia avuksi... Lähtötilanne Väliaikatarkistus päivän jälkeen Mäntysuopapesu ja painepesu pelkällä vedellä Ja näppärät varmaan huomaa, että kyseessä ei ole sama jarrukilpi, mutta lähtötilanne, välivaihe ja lopputulos oli sama molemmissa 😄
 5. Tai sitten vivustoon tarpeeksi välystä ja tehdä välitykset niin, että tuo liike riittää. Voihan noita löytyä pienemmälläkin iskulla, ebaysta vaan tutkimaan "linear actuator".
 6. Mä pistin STP Silveriä Noihin riitti se 4,5m² paketti. Etuoviinkin tais riittää vielä.
 7. Kaverin Amazonin koneen lupasin huoltaa. Nappasin kannen pois ja yhdessä kannenpultissa oli ylläri Pakosarjan katkennut pultti on joskus porattu pois ja laitettu helicoili kanteen, vähän syvään vaan porattu, kun melkein on porattu kannenpultti poikki.
 8. Mustat, matalaselkäiset etupenkit ja saman sarjan takapenkki olis joutilaana. Kiinnitys '73 ja uudempiin, eli sillä lattiassa olevalla kolmiopalalla. Kangasosat ehjät, etupenkeissä oli istuinosan keinonahkaosuudessa (pysty) jotain pientä reikää. Mutta yleisilmeeltään kuitenkin siistit. Kuvia voin laittaa tarvitseville. Löytyy Ylöjärveltä, Viljakkalasta ja mielellään nouto. Tosiostajan kanssa voidaan sopia toimittamisesta läntiselle Pirkanmaalle. Enkä myy erikseen. 100e koko sarja noudettuna. Lähtetettynä 150e ja kulut ostajalle. mail: jussi piste rasi at gmail piste com gsm: näkyy tuossa vasemmalla
 9. Näistä pallisprojekteista saa kyllä kummasti inspiraatiota tehdä tuo jenkkiprojekti myyntikuntoon, että pääsee pallista metsästämään... Vaikka jollekin täysjärkiselle nämä varmaan toimisivat karkoitteena 😁
 10. jrasi

  VW 1300 -72

  Jäi näköjään tarina kesken. Öljyt puhalsi pihalle laturinjalasta, jonka mutterit oli jääneet kiristämättä. Konehuone tasaisen öljysumun peitossa. Tai ainakin kiristämisen jälkeen on päässyt ajamaan vaihtovälin lisäämättä tippaakaan.
 11. jrasi

  VW 1300 -72

  Kesä sitten meni, eikä ajamiselta kerennyt kirjoittelemaan. Tähän tälläinen välipäivitys/matkakertomus ennen talven askareita. Auto tuli vähän vapun jälkeen ajoon ja tuntui toimivan... Paitsi: Kerran pelästytti, kun yhtäkkiä kesken ajon iski savua sisään jokaisesta kojelaudassa olevasta reiästä. Tuo Valkovenäjällä valmistettu reprokello yritti polttoitsemurhaa, polttimon kanta löi maihin ja samalla kärysi mittarinvalojen johtosarja, ennenkuin paloi sulake. Juhannusruuhkassa katkesi kaasuvaijeri polkimen päästä. Sain tehtyä los patentos ja matka jatkui. Kiinnitin siis katkenneen vaijerin teipillä kaasupolkimeen ja jatkoin koneen päästä vaijeria rautalangalla. BiFfissä oli auto kauhean hengetön, ei meinannut kavuta edes mäen päälle, tässä oli syyllisenä vain sytkä, joka oli kääntynyt pieleen... Tökkäsin alipainesäädön jakajaan kiinni ENNEN kuin lukitsin jakajan. Sehän kääntyi ja aika reippaasti myöhäiselle. Mutta muuten on toiminut niin hyvin, kuin tuollainen vain voi. Pisin reissu joka tehtiin, oli turnee Norjaan. 6pv ja 3000km, reittinä: Viljakkala - Vaasa - Ivalo - Honningsvåg - Nordkapp - Hammerfest - Alta - Viljakkala. Lähtökuopissa Ivalossa eka tauko Matkalla jossain Majoitus Honningsvågissa. Patikoimaan Euroopan pohjoisimpaan pisteeseen, Knivskjellodenille. Kohti Hammerfestiä. Ei mikä tahansa kultapossukerho Alta Kotona 1,5 litraa piti lisätä öljyä ja kerran kirsitää ikkunaveivin ruuvi, eli aika hyvin pärjättiin.
 12. Nyt ne on vaihtaneet jo, että oikein Type2 😁 Tää myyjä esitteli tuonne facebookin puolelle, mutta poisti ilmoituksen, kun oikaisin väittämää ”Harrastelijan tallista, käynnistetty säännöllisesti”, tuo auto on yhden keräilijän perikunnalta ostettu ja seisoi vuosia romun keskellä katoksessa.
 13. Toukokuussa alkoi ajokausi ja nyt on joku 12.000 km tullut mittariin.
×
×
 • Create New...