Jump to content

jrasi

Members
 • Posts

  525
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Viljakkala
 • Ajoneuvot
  Kupla ’72 ja Pallis ’75

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jrasi's Achievements

 1. 55 tyhjät paikallaan ja 115 pääsuuttimet, nyt pelaa hienosti. Vähän täytyy vielä seoksia säätää, kun ampuu tyhjäkäynnillä putkeen, sekä vaihtaa tulpat varuiksi, ovat saattaneet ottaa tästä säätöleikistä vähän itseensä.
 2. jrasi

  Baja

  Selvästi Bajalla on nyt ilme ”Whattaaa f…”
 3. Vaihdoin kokeeksi noi .60 tyhät, käynti ja kaasuun vastaavuus parani aivan älyttömästi. Hajusta päätellen pikkulinnut kylläkin putoilee taivaalta, eli rikkaalla käy. Laitoin .55:t tilaukseen, josko niillä sitten oltais alueella. Seosputket on F11:t.
 4. Pari kaksreikäisen imusarjaa pässeineen: 1300, eli 31 PICTille, 40e 1600, eli 34 PICTille, 50e, tähän löytyy mahdollisesti se adapteri, millä saa sovitettua pienemmän kaasarin. Tämä on pallokeulan imari, eli tässä on lähtö jarrutehostajalle, on nyt tulpattuna, kun oli Kuplassa. '72 Kuplan orggis öljykylpyinen ilmanputsari, esilämmityshimmeleineen, 50e Ja hinnoistahan voi esittää omia näkemyksiä. Viljakkalasta löytyy, kulkeutuu omien menojen mukaan ympäri läntistä Pirkanmaata. Myös Posti ja Matkahuolto kuljettaa.
 5. Seosputkia en muista, pitää tarkistaa, tyhjäkäynnit on 50:t. Eli tällä hetkellä on: 28 sisäkurkut 50 tyhjäkäynnit 120 päät 200 ilmat Hyllystä löytyy: 60 tyhjäkäynnit 115 ja 130 päät 220 ilmat
 6. Nyt toimii paremmin, kun säädin kiihdytyspumput pienemmälle. Vielä pientä epäröintiä pintakaasulta kiihdyttäessä, mutta tutkitaan lisää, kunhan saa nuo ruukut synkattua. Mekaanisen ennakon siirsin nyt 12° ja otin siihen sen 3° lisää 123:n ”Tuned VW” 009-käyrälle.
 7. Kyllähän tuo vaikuttaisi, että siellä on imuvuoto edelleen, jos kierrokset nousee kliineriä suihkiessa. Onhan pässit kunnolla kiinni kannessa?
 8. Aivan, eipäs tullutkaan tuo mieleen. Täytyy vaihtaa mekaaniselle perusennakolle. Nyt on 123:n sivuilta ladattu 009 for tuned ja siihen se 15, eli 500 - 15° 1100 - 15° 1300 - 20° 1700 - 20° 2600 - 36° Työkaveri poimi mulle 120 pääsuuttimet, toimii jo paremmin, ei optimaalisesti, mutta huomattavasti paremmin. Pintakaasulla voi ajella nätisti ja sitten urku auki, siinä välissä kiihdyttäessä meinaa kyykätä. Täytyy kiihdytyspumppu tsekata, että antaako liikaa kakkua. Ja toisaalta, jos tuo kipuna on aivan siellä pyörijän reunalla, niin saattaahan sekin aiheuttaa. Pystynkös mä kattoon ton perusennakon sillä 123:n ledillä, kun hihnapyörään oon tehnyt 12° merkin joskus astelevyllä.
 9. 123 Tune+ on käytössä, eli sinihammasversio. Mekaaninen perusennakko on nollassa, mutta 009:n käyrä käytössä, johon on lisätty tuo 15° perusennakko. Mulla pitäis yhdet 115 suuttimet olla, täytyy kokeilla niitä. Fiksu olis tietysti ottanut ne tallista mukaan aamulla, niin olis ne voinut ennen kotimatkaa vaihtaa, mutta sinnepä jäivät.
 10. Joo niin saa, mutta ei sieltä nipasta tule kuin 98-100kp ja tuo 98kp on nippanappa tyhjäkäynnillä.
 11. Paikallaan, eka koeajo, eli työmatka 45km suoritettu, havainnot: Käy tyhjäkäyntiä todella nätisti, mutta kun siirrytään ns. ajoalueelle, alkaa puutumaan ja nykimään, alle 2800 kierroksen ajaminen on tuskaa, tuossa kohtaa alkaa rauhoittumaan, pieniä yksittäisiä nykäyksiä, mutta se saattaa johtua tulpistakin. 3000:n jälkeen alkaa vetää jo paremmin. ABC:n pihassa tuli vanhempi herrasmies kysymään, että onko automaattiryyppy jumissa, kun niin haisee bensalta, eli rikkaalla tuntuis käyvän. Nyt on 130 pääsuuttimet paikallaan, täytyy kokeilla pienempiä. Bensalinjat täytyy tehdä uusiksi, ei tullut huomioitua, että konepellin jousi ei sovi paikalleen, kun regu on tuolla. Lisäksi tuo hankkimani letku ei oikein vakuuta, kauhean pehmeän tuntuista. Lisäksi jakajan maajohto täytyy toteuttaa siistimmin, kuin laittamalla tuohon puolan alle isolla rengasliittimellä. Laturin johtoja täytyy jatkaa, kun nyt ne tulevat aivan viulunkielenä. Vivustoon täytyy ostaa palautinjousi, ei ollut Osakaupalla hyllyssä, kun tilasin vivuston, laitetaan seuraavaan tilaukseen, nyt on pict34:n palautinjousi viritetty vivuston ja bensapumpun väliin. Imusarjaan täytyy laittaa alipainenippa, että saa alipaine-ennakon käyttöön, kaasareiden omista alipainelähdöistä ei tule tarpeeksi alipainetta. Riittääkö nippa yhteen kurkkuun, vai pitääkö vetää kaikista?
 12. Käynnissä! Seuraavaksi sitten kaasareiden synkkaus ja vivuston säätö. Tuntuu vain, että ehkä noita vivuston tankoja tarttis hieman jatkaa, sen verran kauas ja korkealle tulee kaasarit noilla imusarjoilla, että montaa kierrettä ei enää pään sisässä ole.
×
×
 • Create New...