Jump to content

sudenkolo

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Karkkila
 • Ajoneuvot
  3x 1972 kupla

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Apparin takapyörän kaaren alta aika hyvää kun massat poistelin ja tinnerillä hieman pyyhkäisin 😂 mukava projekti tehdä hissukseen ilman kiireitä ja mätähommia.
 2. Koppa osoittautui erittäin hyväksi massojen raaputusten jälkeen kopasta löytyi vaan alkavia ruostekohtia.Lisäksi löytyi vanhalta harrastelijalta 2.1 strouggi moottori.Tänään pääs koppakin talliin lämmittelemään jatko purkamista varten.
 3. Joku kyhäelmä putki vaikka 20 €simons änkkäri. Jos hinta ei miellytä tarjoa Karkkila privalla vaikka yhteyttä
 4. Eli leveitä vanne pakettia hakusessa tai voi laittaa privana linkkiä mistä kannattais katsella.
 5. ei tosin ole kuplassa ollut mutta pikkuautossa oli alla tälläiset ja suosittelen lämpimästi rengasta Michelin CrossClimate +
 6. Tämän merkin kanssa hommia on kokoajan 😄
 7. Eli iso kasa kaikkee sälää nouto ja kaikki kerralla pihasta tilaa viemästä ollut pressun alla jemmassa.Nämä ei maksa mitään kunhan pääsevät uuteen kotiin nouto Karkkilasta ja privalla saa kiinni. T Mikko
 8. Keli salli suihkauttaa happomaalit toiselle puolelle.
 9. Näin siinä sitten kävi ja kupla hulluus iski emännälle ostettiin kupla joskus 5 vuotta sitten ja nyt niitä on ruvennut ilmestymään pihaan lisää.Viimeisin on jäänyt 45 vuotta sitten espoossa talliin minkä hain viikko sitten itselle projektiksi.Koriltaa se on erittäin hyvä tänään putsailin pohjapeltiä ja hitsattavaa ei löydy myöskään korista.
×
×
 • Create New...