Jump to content

Mikonas Oy

Members
 • Posts

  43
 • Joined

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kouvola
 • Ajoneuvot
  Useampi...

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  04578337699

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mikonas Oy's Achievements

 1. Paljon on tapahtunut mut päivitykset jääneet vähemmälle, moottoreita valmistuu muutama per vuosi ja autojakin samaan tahtiin. Tumpa alkais oleen ajokunnossa ja taas on muutama vaihteistokin tuohon eksynyt, vasta sisäänajettu kun on kolmen sentin hiekkaöljymassakerros päällä.
 2. Kone ja loota paikoillaan,kone ei jumissa. Muuten huono.... Hinta ois 500€ Tuote Kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa
 3. Etuluukku 10€, katto 10€, apujousihässäkkä 20€.
 4. Ovet kaikilla herkuilla, ei paljon hitsattavaa,suht jämäkät saranat,menee leimasta tuollaisenaan. 50€ pari.
 5. Täydellinen johtosarja pyyhkijän moottorilla, ei silputtu. 50€ Tuote Kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa
 6. Onko moottori rikki tai työn alla? Apu löytyy vuokramoottorista, löytyy 6 ja 12 v versioita. Moottoriremontit ja asennukset myös valikoimissa tarpeen mukaan. T: Mikonas Oy
 7. Maalit lähtee paineilmalla, konehuone maalattu puhallushiekan päälle jne. Tuo vaihteiston ja moottorin kannake on melko spesiaali.
 8. Vähän ärsyttää että näistäkin remonteista olisi samalla vaivalla/rahalls tehnyt hyvätkin, tulee hintoihinsa kun tehdään monta kertaa.
 9. -66 elokuun alkupuolella 1500 koneena syntynyt ja talvella 2020-2021 1300 koneena pyörintänsä lopettanut moottori tulee kokemaan peruskunnostuksen lähiaikoina. Kolmospytty ollut viimeiset ajan heikosti hengessä mukana.
 10. Tunnin ois vielä konttori ollu auki...eli hyvin ehti tää projekti vapuksi ajoon. Ja omistajakin sanoi olevansa tyytyväinen lopputulokseen.
 11. Peruskunnostusta vailla kun päittäistä voi mitata milleissä ja muutenkin kaikki tiivisteet korppuja eli vuotaa pikkasta enemmän. Laakereillakin tunnit täynnä.
 12. Päivän avaus: +2mm päittäistä ja muutenkin kovin huonosti öljyt sisällään pitävä laite.
×
×
 • Create New...