Jump to content

Mikonas Oy

Members
 • Posts

  33
 • Joined

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kouvola
 • Ajoneuvot
  Useampi...

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  04578337699

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mikonas Oy's Achievements

 1. Maalit lähtee paineilmalla, konehuone maalattu puhallushiekan päälle jne. Tuo vaihteiston ja moottorin kannake on melko spesiaali.
 2. Vähän ärsyttää että näistäkin remonteista olisi samalla vaivalla/rahalls tehnyt hyvätkin, tulee hintoihinsa kun tehdään monta kertaa.
 3. -66 elokuun alkupuolella 1500 koneena syntynyt ja talvella 2020-2021 1300 koneena pyörintänsä lopettanut moottori tulee kokemaan peruskunnostuksen lähiaikoina. Kolmospytty ollut viimeiset ajan heikosti hengessä mukana.
 4. Tunnin ois vielä konttori ollu auki...eli hyvin ehti tää projekti vapuksi ajoon. Ja omistajakin sanoi olevansa tyytyväinen lopputulokseen.
 5. Peruskunnostusta vailla kun päittäistä voi mitata milleissä ja muutenkin kaikki tiivisteet korppuja eli vuotaa pikkasta enemmän. Laakereillakin tunnit täynnä.
 6. Päivän avaus: +2mm päittäistä ja muutenkin kovin huonosti öljyt sisällään pitävä laite.
 7. Sepä ei peilin pulttikaan irronnut ihan suosiolla
 8. Vähän piti katsoa miltä massattuna näyttäis, hyvältähän tuo näyttäisi..
 9. Toinen pallo ois altapäin kokolailla valmis, kotelosuojaa pari litraa vielä niin kestänee mualiman tappiin. Nyt pohjassa KENTin toughcoat harmaana. Mustalla massalla ois vielä siistimpi... Löytyyköhän pallikseen järkihintaan ehjiä etuakseleita vai tartteeko tästä tehdä ja naamioida hyvin...
 10. Tasakattosilla männillä ois mukavampi.. Tosin noilla rutuilla ei oo niin tarkkaa mitä syöttää jos vaikka kotipolttosella joutuu kohta ajelemaan...
 11. Pallot grillissä ja pari muutakin työn alla. Uusia töitä ei pystytä ottamaan vastaan muutamaan kuukauteen. Kiitokset kaikille asiakkaille.
 12. Mikonas Oy toivottaa kaikille tasapuolisesti Hyvää joulua ja Iloista uutta vuotta.
×
×
 • Create New...