Jump to content

Mikonas Oy

Members
  • Posts

    58
  • Joined

Everything posted by Mikonas Oy

  1. On akuutihko tarve type 3 ruiskun ilmanputsarille, varastosta löytyi type3 sinkkukaasarille putsari. Joko suora osto taikka vaihto, tota en myy vaan teurastan sen/ muokkaan siitä sopivan jollei muuten löydy. Tarve kouvolassa ja privalla tavoittaa. Niijuu tuo halutun putsarin kuva pöllitty sambasta.
  2. Swingiin ja tilasin jo cspltä mut tarttis eilen
  3. Pikkusen öljyä juniksen rummuissa, jarrut kuntoon sit katsastus ja taas on omistajalla huolettomia kilsoja syksyyn asti.
  4. Paljon on taas kymessä vettä virrannut viime päivityksen jälkeen...kalusto vaihtunut ja lisääntynyt ja kaupan päälle työnä yrittää harsia mätiä wolkkareita ja muita kulkimia nippuun. Nyt typ 3 työn alla
  5. Ranskaan rahtia kuplalle vois tarvia, miten ootte asioita hoitaneet ja kenen kanssa?
  6. Ajokuntoinen, minimaalisesti hitsattavaa(ei mitään pakollista). Ainoa havaittu osapuute on tankin korkki. Runko ja lava runko kovat, vaneria, hiekkapuhallusta ja maalia pintaan. Hintapakko= 8000€/ vaihto. Lisää kuvia tosi ostajalle, auto Kouvolassa.
  7. Mitä pitäisi pitää sisällään moottori koodilla AU 002036? 1600cc ja 50hp noin pääpiirteittäinkö?
  8. Kaks kuplan konepeltiä haluais siirtyä Porista pois, toinen siivellä varustettu ja toinen vakio. Kouvola kohde, ja tuohon n.120km säde joka suuntaan josta vois loikata noutamaan. Onnistuisiko parinkymmenen euron korvausta vastaan?
  9. Paljon on tapahtunut mut päivitykset jääneet vähemmälle, moottoreita valmistuu muutama per vuosi ja autojakin samaan tahtiin. Tumpa alkais oleen ajokunnossa ja taas on muutama vaihteistokin tuohon eksynyt, vasta sisäänajettu kun on kolmen sentin hiekkaöljymassakerros päällä.
  10. Etuluukku 10€, katto 10€, apujousihässäkkä 20€.
  11. Ovet kaikilla herkuilla, ei paljon hitsattavaa,suht jämäkät saranat,menee leimasta tuollaisenaan. 50€ pari.
  12. Täydellinen johtosarja pyyhkijän moottorilla, ei silputtu. 50€ Tuote Kouvolassa ja privalla tai tolvana@yahoo.com tavoittaa
  13. Onko moottori rikki tai työn alla? Apu löytyy vuokramoottorista, löytyy 6 ja 12 v versioita. Moottoriremontit ja asennukset myös valikoimissa tarpeen mukaan. T: Mikonas Oy
  14. Maalit lähtee paineilmalla, konehuone maalattu puhallushiekan päälle jne. Tuo vaihteiston ja moottorin kannake on melko spesiaali.
  15. Vähän ärsyttää että näistäkin remonteista olisi samalla vaivalla/rahalls tehnyt hyvätkin, tulee hintoihinsa kun tehdään monta kertaa.
  16. -66 elokuun alkupuolella 1500 koneena syntynyt ja talvella 2020-2021 1300 koneena pyörintänsä lopettanut moottori tulee kokemaan peruskunnostuksen lähiaikoina. Kolmospytty ollut viimeiset ajan heikosti hengessä mukana.
  17. Tunnin ois vielä konttori ollu auki...eli hyvin ehti tää projekti vapuksi ajoon. Ja omistajakin sanoi olevansa tyytyväinen lopputulokseen.
  18. Peruskunnostusta vailla kun päittäistä voi mitata milleissä ja muutenkin kaikki tiivisteet korppuja eli vuotaa pikkasta enemmän. Laakereillakin tunnit täynnä.
×
×
  • Create New...