Jump to content

jolkkon

Members
 • Content Count

  228
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Joensuu DWL
 • Ajoneuvot
  bussi -73, kupla -72, tölkki -84

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Etsin 3-pistekelavöitä, niin eteen kuin taaksekin, vuoden 1972 pystäriin (VW 1300) . Jani.p.olkkonen@gmail.com YV DWL, Joensuu, Finland
 2. Kiitos jrasi ja muut! Olisiko jrasilla mahdollisuutta jakaa kuvia sisäpuolen asennuksista?
 3. Voisko joku ystävällinen sielu jakaa kuvia onnistuneista turvavyöasennuksista samanlaiseen pystäriin? Minulla on tarkoitus laittaa eteen ja taakse 3-pistevyöt. Tallissa on vöitä joku sekalainen vyyhti, mutta mitkään niistä ei taida istua tarkoituksen mukaisesti. Kummassakaan omistamassani korissa eivät olleet vyöt kunnolla paikoillaan ja niinpä olenkin vähän uunona mihin tuotteisiin nuo minun vyöt ovat. Mahdollisesti Taunukseen? Ainakin etuvöiden kelasysteemin laittaminen paikoilleen niin että takapenkkikin mahtuu vaikuttaa olevan mahdotonta.
 4. Minulla on vakioputki, jolla on ajettu 8000km ja peili varmaan löytynee myös. Ajovalokromien varastosaldoa en muista ulkoa. Rojut ovat Joensuussa.
 5. Löytyy Joensuusta. Kyse on vain miten hyvät ne pitäisi olla.
 6. Hei, Ostin hetken mielihäiriössä vanhan Kuplassa olleen Eberspächerin. Laitetta ei ole kuulemma käytetty vuosikymmeniin, joten sille pitäisi tehdä huoltoa ja korjausta. Näyttää toki ulospäin erittäin hyväkuntoiselta ja aerodynaamiselta. Kuka korjaa Ebereitä? Voisikohan tämä joku vilkaista minunkin laitetta? Mallia en tiedä, mutta sellainen klassinen peltikuorinen se on ja tarvittavia tietoja pystyn laitteesta etsimään. Kiitos vinkeistä korjaajan löytämiseksi! Jani PS. Eihän tuo kait ihan mahdottoman monimutkainen laite ole, joten voisikohan sitä huoltaa ja remontoida hyvillä ohjeilla itsekin?
 7. Kattoverhoilu oli aikamoinen ponnistus. Tuliko siitä hyvä? Noh, sehän on toki suhteellista ja pitää muistaa tavoiteasettelu. Minusta siitä tuli. Jotain ryppyä jäi mystisesti kuljettajan ohimon kohdalle ja takaikkunan yläkulmiin. Joka tapauksessa aikamoista näpräystä ja ähräystä vaativa toimenpide. Kattoverhoilua on ihan hölmöä edes yritää yksin asentaa paikoilleen. Muu edistyminen on suhteellisen pientä. Lähinnä sähköjä olen vähän katsellut, etujarrut asennettu ja rattiakseli on paikoillaan. Seuraavaksi joko sähköt iskuun tai vaihdelaatikon kimppuun. Katsotaan miten käy. Stay tuned!
 8. Kyseessä ovat siis matalalla selkänojalla varustetut istumet.
 9. Hei, Haluaisin ostaa hyvät, ehjät ja vieläpä mustat ovipahvit niin eteen kuin taaksekin. Auto on vuoden 1972 pystykeulainen VW Kupla. Jani Olkkonen Joensuu YV jani.p.olkkonen@gmail.com +358405294028
 10. Hei, Omat 1972 pystärin penkit osoittautuivat erittäin heikkokuntoisiksi, joten nyt on ostohousut jalassa. Haluaisin ostaa joitain, tai jotkin, näistä vaihtoehdoista (1-3): 1) Etupenkin ehjät rungot tai vaikka yhdenkin rungon tai joka edes yhden selkänoja. Kuvassa omani, joka on ihan rikki. Samanlaista hitsattavaa projektia en tarvitse. 2) Ehjät tai 97% ehjähköt etupenkin verhoilut, mutta kuosi pitää olla just' eikä melkein kuvan mukainen. Originaali Kuplasta. Ei Saabista eikä punaista plyyshiä. 3) Tai kokonaan ehjät penkit, joissa on kohdan kaksi (2) mukainen verhoilu ja kohdan 1 mukainen selkänoja. Hyvästä myös hyvä hinta. Rikkonaisia romuja on itsellä aivan tarpeeksi. Jani Olkkonen Joensuu YV jani.p.olkkonen@gmail.com +358 40 529 40 28
 11. Viikonloppuna olisi tarkoitus asentaa paikoilleen TMI:n easy install onepiece -kattoverhous. Kaikki neuvot ja varoitukset ovat nyt kovin tervetulleita.
×
×
 • Create New...