Jump to content

jolkkon

Members
 • Content Count

  248
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Joensuu DWL
 • Ajoneuvot
  bussi -73, kupla -72, tölkki -84

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En vielä osaa sanoa. En päässyt koeajolle Fullflow:n roikkumisen takia ja kaasarit ovat myös sekaisin. Tallissa vähän käytin, mutta mitäpä siitä nyt osaa sanoa. Palaan asiaan myöhemmin.
 2. Ostan takavalon pohjan (siis tuo metallijuttu johon polttimot tulevat kiiinni) Kuplaan ('68-'73). Huomaa että olen vailla pohjaa jossa on lampun kanta peruutusvalolle. Kaikissa ei sitä nääs ole. Tarve 1kpl. Kuvituskuva, joka on vaan aika hieno. Jani Olkkonen DWL, Joensuu 0405294028 jani.p.olkkonen@gmail.com YV
 3. Empin pakoputkiratkaisu ei ollut oikein omaan mieleen, eikä etenkään vaimon. Maavara jäi mitättömäksi ja ääni oli kovahko. Vaimo kaipasi puolestaan klassista Kuplan pakoputken ulkonäköä. Näillä spekseillä, ja ystävän yllyttämänä, päädyin CSP:n rosteriputkeen. https://www.csp-shop.com/en/exhaust-heating/csp-super-competition-exhaust-251-001-038s-20049a.html Fullflown letkutukset menevät vielä uusiksi ja suodattimen paikka on vielä auki. Muuten kaikki on ihan OK. Näpsä asentaa ja näyttää mielestäni varsin hyvältä, joka ei liene pakoputken tärkein ominaisuus. Kietaisin rullan Thermoteciä kriittisimpään paikkaan. Perääkin nostin napsun niin näyttää jo paremmallekin.
 4. Hej, Ostan uuden, tai käytetyn, 4x130 levyjarrusarjan droppiolilla pallonivelkeulaiseen 1300:een Kuplaan. Lähtökohtaisesti vain etuakselille. Eikä juuri nyt kiinnosta kovin maatuneet projektisatulat. 040-5294028 Jani.p.olkkonen@gmail.com YV DWL, Joensuu
 5. Joku toki miettii että eipä ole kaukana Saab 99:n plyyshipenkeistä. Samaa ähtäröintiä on kaikki pystäröinti! Minulla on hyvä itsetunto. Kestän nuo ajatukset.
 6. Porsche 944:n penkit menevät Kuplaan tosi kivasti. Hyödynsin pohjalle Kuplan omat penkin jalat, joita madalsin noin 20mm. Väliin hitsasin 3mm lattaraudasta väliadapterin, jonka pulttasin penkkiin kiinni sen omiin kiskoihin. Istumakorkeus on varsin hyvä. Toki vielä 10mm enemmänkin olisi voinut laskea, koska ko. penkeissä on sähköinen korkeudensäätö, joka muuten toimii. Erittäin hyvä istua, penkkien väliin jää sopivasti väliä sekä on silleen sopivan race, mutta ei liikaa. Jos nyt jotain huonoa etsii niin aivan helvatin painavat. HUOM! Kuvassa kuskin istuisosassa näkyvä reikä on nyttemmin vaimon paikkaama. Ei silleen huomaamattomasti, mutta ihan kivasti harmaalla kankaalla. HUOM2! Kartanlukijan penkki on nostettu yläasentoon, joten siksi se näyttää niin korkealta.
 7. Laitahan kuva. Niitä on kiva katsoa ja ehkä itsekin jotain oppia.
 8. Kovat jätkät kuulemma sanoo että tällainen auton asento saa Jeesuksenkin itkemään. Liekö totta, uskoo kuka mihin haluaa. Minulla on kuitenkin juuri se tilanne ja aiheuttaa kyyneleen silmään. Pitänee nostaa perää pari napsua. Keulalle en tee juuri nyt mitään. Edessä on 165/65/15 Nankangit ja droppiolat. Takana 185/65/15 Savat. Keulassa voisi olla isommat kumit ja/tai säädettävä akseli. Tätä pitää vielä talvi hautoa ja ohittaa muutama tilipäivä. Keula joustaa jonkinverran. Toki hieman siihen tulee vielä painoa, mutta se ei asentoa mihinkään korjaa, ainakaan merkittävästi.
 9. Eilen illalla suoritimme merkittävän milestonen; koneen sisäänajon! Homma meni jotakuinkin OK, joskin 3.pytyssä oli kova pauke ja ryskäminen. Puhdistusoperaatioiden jälkeen se toimi (kait) paremmin. Niin tai näin, 20min sisäänajo on suoritettu kohtuullisin tuloksin. Kaasareiden säätö toki tulee vielä tehdä, mutta luotettavien DWL:lläläläisten avustuksella kaasarien (DRLA 36) suuttimet, kurkut ja muut vaikuttaisivat olevan jotakuinkin kohdallaan. Vain tyhjäkäynnille jääminen on vähän arpomista. Seuraavaksi pitäisi saada vähän ajettua ja sen jälkeen pitäisi tehdä kaasareiden säädöt loppuun. Jonkin verran ajamista toki rajoittaa auton muut puutteet (esim. ovien ja penkkien puuttuminen). Sitten vielä bonuksena rikoin 80mm VDO:n kierroslukumittarin väärällä kytkennälläni. Nyt ei ole mitään eloa. Osaakohan joku noita korjata? Aircooled.fi sivuilla itse asiassa luki että tuo 80mm mittari soveltuisi muutenkin vain vaihtovirtalaturilliseen autoon. Miksiköhän? HUOM KUVA! Bensansuodatin on paikassa jossa se EI saa olla eikä se siinä pitkään tule olemaankaan. Kuvassa se toimii vain 6mm->8mm letkun muutosadapterina ja hyvin tilapäisesti. Do not try this at home!
 10. Tänään tilanne näyttää tältä.
 11. Vanteita hipistelin hieman eteenpäin. Aikamoinen urakka oli kaikki maskata, maalata ja sitten vielä korjata huonot maskaukset. Huoh.
 12. Minulla olisi 4kpl Spritstareja vähän näyttävämmällä offsetilla. Laita YV.
 13. Hei, Tarjoa hyvää, tai huippuhyvää, etupuskuria 1972 vuosimalliseen 1300:een pystäriin. 0405294028 Yv jani.p.olkkonen@gmail.com DWL Joensuu
×
×
 • Create New...