Jump to content

jolkkon

Members
 • Content Count

  202
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Joensuu DWL
 • Ajoneuvot
  bussi -73, kupla -72, tölkki -84

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ostan 78mm iskulla olevan kampiakselin joka on VW-kauloilla. jani.p.olkkonen@gmail.com
 2. Typ1 vie vähemmän kuin Typ4. Ei saa liikaa verrata.
 3. Aikaa kuluu, mutta projekti etenee pienin askelin. Keskittyminen on mennyt luonnollisesti rälläkän pölyn hengittämiseen ja hitsillä poltettuihin sormiin. Hitsaustahan ei oikeasti ole edes paljoa, mutta jotain kuitenkin. Varapyörän koteloon kaikki pellit joka puolelle sekä oikean takanurkan täysivaltainen remontointi. Kumpikin alue oli siis joskus "korjattu", mutta edes minulle moinen tohelointi ei kelvannut, vaan halusin tehdä ne uudelleen. Määränpäätöntä tuhlailuviettiäni olen palkinnut ostelemalla kalliita tilbehöörejä, joita en tarvitse vielä kohtakaan. Antaahan se kait jonkinlaista tavoitteellisuutta kun on hankittu esim lisävalot tai sporttinen nahkaratti? Lohko lähti myös koneistettavaksi. Siitä tuleepi 1776, jos ei kohtalo sotke sormiansa tähän soppaan. Vanha koppa, jota joskus aloittelin hitsaamaan, päätyi useamman vuoden anopin kesämökillä vierailun jälkeen Stenalle. En tiedä mitä sille tekevät, mutta epäilen että eivät entisöi. Vanhasta kopasta sain kuitenkin muutamia tosi hyvä osia, kuten takaluukun. Rytätyn ja joskus sikamaisesti tursitun takanurkan entistäminen onkin ollut minun 3D-avaruudelliselle hahmotuskyvylle haaste. Käytin Vanhasta kopasta osia sekä ostin uusia laadukkaita niin jotain siitä nyt kuitenkin kait tuli. Seuraavaksi varapyöräkotelo... Stay tuned!
 4. Olen kyhäämässä 1776 konetta. 90,5x69. Tarjoa tuohon sopivia putkia, mäntiä ja kansia. Lisäksi ostaisin W100 nokan (tai vastaavan) ja fullflow sälää. Muutakin aiheeseen sopivaa, mutta laadukasta, ryönää voi tarjota. Olen vailla hyviä osia, joten tarjoa vain niitä. Skeidaa on itselläkin varastossa. Tarjoa YV:llä tahi jani.p.olkkonen@gmail.com
 5. Moottoriluukku löytyy. Paikka Joensuu ja hintaa sikamaiset 40€.
 6. Myydään suora, madaltamaton ja räveltämätön etuakseli. Akselia on joskus hitsattu alaputken päistä. Akseli on nyt ruosteeton eikä tarvitse hitsausta. Maalattu on, mutta uudelleen maalaus ei pahentaisi. Tarvittaessa mukaan jousilatat, vakio olat ja vaikka täydelliset rummutkin kaikkine rojuineen. Hinta 100€ Joensuussa YV tai puhelin 040 - 5294028
 7. Erkki is back! Huh huh. Menipäs monta vuotta ihan hujauksessa. Jouluna 2014 tämä homma taisi jäädä talliin ja rukkaset tipahti lattialle. Välissä tuhersin yhden Tölkin, mutta ei siitä enempää. Kuin salama olisi iskenyt pari viikkoa sitten kun sain hirvittävän tarmon puuskan ja motivoiduin aloittamaan taas Kuplan elvytyksen. Anopin kesämökin tallissa majaillut Kuplan kori näytti entistäkin heikommalta, joten päätin hylätä sen siihen ja ostaa naapurilta kohtuullisen kovan kopan. Aivan priima ei tosin ole tämäkään, mutta paljon parempi kuin alkuperäinen kori. Kylläpäs jännittää kuinka monta päivää, viikkoa vai peräti kuukautta tätä tarmoa vielä kestää. Stay tuned!
 8. Löytyisikö mittaripanelia vain oikealle puolelle?
 9. Vieraskirjasta käytiin kova taistelu, mutta onnekseni se on vielä Samin pihassa! Onneksi on KOSTO!
 10. Kiitos palautteesta. Palautetta huonosta musiikista meidän DWL juuri kaipaa. 2019 on lauteilla Lea Laven, jos on minusta kiinni.
 11. Ostan T2b palliksen kuljettajan oven sisäpuolisen avausvivun. Siis sen vivun millä ovi aukeaa ja oven saa lukkoon. Koko mekanismi joka on 2x 10mm pultilla pellissä kiinni. Vanhemman ovat yhdellä vivulla. Tässä pitäisi olla kaksi. Kuskin puolelle. Koodi 411837071 oli vanhassa joka meni rikki. Jani.p.olkkonen@gmail.com 0405294028 Joensuu
 12. Uretaania, uretaania ja kaikissa paikoissa. Oli pakko avata seinä, koska ulkopuolelta oli jo reikä syöpynyt. Edelleen löytyy märkää mössöä, vaikka auto on ollut sisällä jo pari kuukautta!
 13. Tipi: Tarkoitin juuri noita vihreitä. Oransseissakin oli ihan tarpeeksi takomista, saatikka Klokkerholmeissa tai muissa Kikkerbilleneissä.
×
×
 • Create New...