Jump to content

jolkkon

Members
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Joensuu DWL
 • Ajoneuvot
  bussi -73, kupla -72, tölkki -84

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vanteita hipistelin hieman eteenpäin. Aikamoinen urakka oli kaikki maskata, maalata ja sitten vielä korjata huonot maskaukset. Huoh.
 2. Minulla olisi 4kpl Spritstareja vähän näyttävämmällä offsetilla. Laita YV.
 3. Hei, Tarjoa hyvää, tai huippuhyvää, etupuskuria 1972 vuosimalliseen 1300:een pystäriin. 0405294028 Yv jani.p.olkkonen@gmail.com DWL Joensuu
 4. Minusta tämä on todella surullista. Millään muulla foorumilla en ole törmännyt tällaiseen pöljäilyyn. Mielenterveyspotilaat pitää ohjata hoitoon ja karkottaa täältä. Se mikä on potilas Maasturin pirullisen nerokas markkinointistrategia niin se aukenee meille ehkä joskus tulevaisuudessa. Nyt se tosin vaikuttaa lähinnä surulliselta ja huolestuttavalta pahalta ololta.
 5. Purjevenettä ei ole juuri nyt ylimääräisenä kotilaiturissa, mutta käykö traktorivetoinen perunannostokone vaihdossa? Sijainti: Liperi, Finland?
 6. Joensuusta löytyy myös. Tosi tanakka!
 7. Etsin 3-pistekelavöitä, niin eteen kuin taaksekin, vuoden 1972 pystäriin (VW 1300) . Jani.p.olkkonen@gmail.com YV DWL, Joensuu, Finland
 8. Kiitos jrasi ja muut! Olisiko jrasilla mahdollisuutta jakaa kuvia sisäpuolen asennuksista?
 9. Voisko joku ystävällinen sielu jakaa kuvia onnistuneista turvavyöasennuksista samanlaiseen pystäriin? Minulla on tarkoitus laittaa eteen ja taakse 3-pistevyöt. Tallissa on vöitä joku sekalainen vyyhti, mutta mitkään niistä ei taida istua tarkoituksen mukaisesti. Kummassakaan omistamassani korissa eivät olleet vyöt kunnolla paikoillaan ja niinpä olenkin vähän uunona mihin tuotteisiin nuo minun vyöt ovat. Mahdollisesti Taunukseen? Ainakin etuvöiden kelasysteemin laittaminen paikoilleen niin että takapenkkikin mahtuu vaikuttaa olevan mahdotonta.
 10. Minulla on vakioputki, jolla on ajettu 8000km ja peili varmaan löytynee myös. Ajovalokromien varastosaldoa en muista ulkoa. Rojut ovat Joensuussa.
 11. Löytyy Joensuusta. Kyse on vain miten hyvät ne pitäisi olla.
×
×
 • Create New...