Jump to content

Jyrki Toivanen

Members
 • Posts

  490
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Ajoneuvot
  -61 paku, -62 KG

Recent Profile Visitors

2888 profile views

Jyrki Toivanen's Achievements

 1. Semmoinen vielä tuli mieleen, että jekkaseeko tuo uudemmassa nokkakappaleessa oleva peruutusvalon katkaisin tuossa vanhemmanmallin laatikossa. Onko siellä ne sisuskalut samanlaiset, jotta katkaisin toimii?
 2. Mulla on molemmat tuossa irtaallaan, eli laitan uudempaan lootaan ne uudemman puolikuut ja ratasmutikan. Pitäs jekkasta.
 3. Kiitos paljon varmistuksesta. Tästäpä pääsee asentelemaan.
 4. Nonnii, mulla on tuossa sitten sisuskaluiltaan ehjempi laatikko (ylin kuva). Laatikko on ilmeisesti uudempi kuin -70, koska tässä on se holkki siinä paineasetelman keskellä. Nokkakappaleen pitäisi kuitenkin olla vanhempaa mallia, jonka pitäisi käydä mun vm -62-kärryyn. Vai onko? Ainakin tuo ylimmäisen kuvan nokkakappale on pitempi kuin auton orkkislaatikon kappale. Mutta haittaakse? Ja mahtaako nuo vanhat vetarit käydä tuonne uuden lootan sisuskaluihin? Ymmärtääkseni kyllä?
 5. Joo tämähän siinä oli ohjelmassa ja kipaisinkin kaupasta vähän isomman normaalin ulosvetäjän, kun mulla oli vain ihan pikkuruinen. Sillähän se laakeri ja suojaputki irtosivat ihan helposti. Tarkoituksena on siis vaihtaa laatikko toiseen ja käyttää näitä vetareita ja suojaputkia.
 6. Talvikausi alkoi aikaisin, kun en jaksanut tuota laturia ruveta vaihtamaan kone paikallaan, kun kumminkin pitää tuota laatikkoa ihmetellä ja sen takia kone taas pudottaa pois. Millaisella ulosvetäjällä tuon takapyörän laakerin muuten saa irti vai miten se sieltä tulee? (Kumma kun ei koskaan aiemmin ole tarvinnut tuota tehdä.) EDIT: Eiku siis joo tota, vetoakseliputki pitää saada vedettyä irti juu... ulosvetäjä pitää kehitellä.
 7. Tuon mukaan pyöreä säädin ollut ainoastaan vuosina -54 ja -55.
 8. Ihan vaan mielenkiinnosta kysäisen, minkä ikäisestä mahtavat olla kuvan kaltaiset umpinaiset, reiättömät 6-volttiset laturit. Mulla kun on yleensä ollut sellaisia, joissa on ne aukot, josta näkyy hiilet. Toisessa on pyöreä säädin ja toisessa on ollut tavanomaisempi neliskanttinen. Pyöreäsäätimisessä lukee LJ/REH 90/6 / 2000 L4. Neliskanttisäätimisessä muuten sama mutta lopun L4:n tilalla AL6.
 9. No tämä on näitä juttuja. Olis heti keväällä, tai talvella, testannut tuon laturin, niin olis säästynyt monelta jumpalta. Mutta onpahan nyt ne kunnossa sitten toisaalta. Laturi ei siis lataa juuri ollenkaan. Kumma kun kylmänä lähtee niin hyvin käyntiin. Vois ostaa varastoon toimivamman kuuden voltin laturin, vaikka saahan tuonkin varmaan kunnostettua.
 10. Sepä menee testiin tuokin vinkki.
 11. Onko tämmöisten kanssa ollut ongelmia? Äsken tossa yritin käyntiin mutta ei oikein lähtenyt kun pyöritti huonosti. Tuo vekotin tuntui lämpenevän. Otin tuon pois, niin pyöritti taas hienosti. Oliko tuuria vai onko tuo susi?
 12. Sehän tässä on kans humoristista, että mulla on kaikki johdot uusia. Siis kaikki. No pensamittarin johto ei ole...eikä muuten johdot, jotka tulevat vilkkuviiksestä. Mutta muut on. Torstaina menen ammattiauttajalle, joka lupas mittailla. Onpa jännä kuulla mitä se sanoo.
 13. Jossainhan se vika on, ehkäpä jompikumpi noista tai joku tässä ketjussa aiemmin mainittu. Kaikki edellämainitut olen yrittänyt pois sulkea ja tarkistaa, mutta johonkinhan se ruttu on kuitenkin jäänyt siitä huolimatta. Mutta ensi viikolla mittaillaan, jolloin luulisi homman selviävän.
×
×
 • Create New...