Jump to content

Jyrki Toivanen

Members
 • Content Count

  293
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  - 61 paku

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Näistä Framin letkuistakin on jonkun kerran täälläkin kyselty. Kipaisin täällä Kuopiossa juuri Painetehossa ja kymmenessä minuutissa mulla oli mittojen mukaan tehdyt letkut kourassa. Maksoi 19,58 euroa.
 2. Öljyntäytöstä on muutkin kyselleet, mutta en millään pysty muistamaan mistä se tuli, sen verran on aikaa vierähtänyt.
 3. Fram ja puola nöpöttävät tuossa nyt vieretysten. Hyi kun ruma on muuten tuo muovinen pensansuodatin. Mitäs sille tekisi? Onko hyviä ehdotuksia? Pärjäisiköhän sitä ilmankin, onhan tankissa sihti ja pumpussa kans? Tankkikin on vuoden vanha, joten ei siellä (vielä) kovin paljoa kakkaa voi olla...
 4. Apulaitteet ja ahdin on suurinpiirtein saatu asenneltua. Vielä pitää näprätä puolalle ja Fram-pöntölle teline. Mystery Oiler tulee sitten auton runkoon kiinni. Kaasarin vivusto on vähän epämääräinen - pitää katsoa saako sen toimimaan ja hommata joskus vaikka uusi. Kohta täytyykin ryhtyä mukiloimaan moottoria tuonne peräaukkoon.
 5. Joo muistankin tapauksen! Silloin taisi olla vielä kunnon vesisade, joten noista alatuikuista näkynyt senkään vertaa kuin ylleensä.
 6. Maalaamoreissu vähän venähti, joten nyt vasta pääsee homma etenemään. Seuraavaksi apulaitteet vasemmalta oikealle:
 7. Tämä on hienoa! Ihan lapsuudenkotipitäjässä vielä. Kalenteriin!
 8. Tämä möykky on vielä hyllyssä näköjään.
 9. Liittyy edellisen postin aiheeseen: Kuhl-Tek Ram Air Scoops. Maalataan vielä korin väriin.
 10. Pikkuisen ollut projekti hiljaiselolla, kun olen odotellut aikaa maalaamoon. Pitää tuo katon maalivaurio korjata. En ole viitsinyt pudottaa konetta pois, koska toosaa on helpompi kuljettaa maalarille omalla motilla. Nyt on kuitenkin maalari luvannut ottaa auton sisään ennen vappua, joten kunhan sieltä selvitään, pääsen täysillä Judsonia asentamaan. Tässä sivussa olen keskittynyt ylikuumenemisen ennaltaehkäisyyn.
 11. Liimalla se on alunperinkin. Orkkis on toki ohuempaa materiaalia. Lennelköön sitten tuulettimeen mutta reikiä en viitti porailla.
 12. Hyvä linkki mutta muuhun yhteyteen. Tässä on niittaus poissuljettu. Araldiitti on varmaan jees.
 13. Tuo on alukilpi. On mulla se ohut alkuperäinenkin mutta se on vähän rutussa.
 14. Liimalla kai se alun perin on ollut?
 15. Nyt on möykky taas nipussa uusine sisuksineen. Milläs liimalla laittaisin tuon tyyppikilven paikalleen? Pitäisi kestää kuumeneminenkin ettei lennä tuulettimeen.
×
×
 • Create New...