Jump to content

Jyrki Toivanen

Members
 • Content Count

  282
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  - 61 paku

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. EDIT: Olikin jo, enpä huomannut:
 2. Jyrki Toivanen

  Typ 2 + Judson

  Liimalla se on alunperinkin. Orkkis on toki ohuempaa materiaalia. Lennelköön sitten tuulettimeen mutta reikiä en viitti porailla.
 3. Jyrki Toivanen

  Typ 2 + Judson

  Hyvä linkki mutta muuhun yhteyteen. Tässä on niittaus poissuljettu. Araldiitti on varmaan jees.
 4. Jyrki Toivanen

  Typ 2 + Judson

  Tuo on alukilpi. On mulla se ohut alkuperäinenkin mutta se on vähän rutussa.
 5. Jyrki Toivanen

  Typ 2 + Judson

  Liimalla kai se alun perin on ollut?
 6. Jyrki Toivanen

  Typ 2 + Judson

  Nyt on möykky taas nipussa uusine sisuksineen. Milläs liimalla laittaisin tuon tyyppikilven paikalleen? Pitäisi kestää kuumeneminenkin ettei lennä tuulettimeen.
 7. Jyrki Toivanen

  Typ 2 + Judson

  Joo oli se kiilakin pois jo. Annoin systeemin olla pari tuntia pakastimessa. En tiedä oliko se apu vain henkistä laatua, mutta lähtihän tuo sieltä sen jälkeen. Tai sitten mä vaan uskalsin hakata kovempaa.
 8. Jyrki Toivanen

  Juniksen tyhjästä konehuoneesta kuvia?

  En tiedä auttaako mitään, mutta siellähän on tuommoinen reikä, kuten videon kohdassa 2:00 näkyy. Reiän kohdalle tulee tiiviste: http://www.aircooled.fi/tuote/5794/polttoainetankin-tiiviste-koriin-t2-355767-ww
 9. Jyrki Toivanen

  Typ 2 + Judson

  Hyviä vinkkejä siihen, miten irroittaa roottori etukannesta. Ohjeessa akselin päähän vain raputellaan söpösti: https://www.thesamba.com/vw/archives/lit/judson/tech/2003 Judson Supercharger Rebuild by Dave Cormack.pdf . Mutta ei se siten lähde. Kai sitä voisi jollain lekalla tömäyttää, mutta en viittis tuota kantta särkeä.
 10. Jyrki Toivanen

  Typ 2 + Judson

  Ne on hienoja heppoja nääs nämä hepat.
 11. Jyrki Toivanen

  Typ 2 + Judson

  Ongelma ratkaistu (tai yksi monista):
 12. Jyrki Toivanen

  Typ 2 + Judson

  Pumppupa pumppu joopa joo, kirjoitin hulimattomasti. Kiitos vinkistä.
 13. Jyrki Toivanen

  Typ 2 + Judson

  Tuo kiihdytyspumpun putoaminen Judsoniin ei kai ole mitenkään kovin ainutkertaista. Miten se kannattaa muuten varmistaa? Tänään purin ja putsasin Marvel Mystery Oilerin ja kiinnitin uuden siirtokuvan. Siellä se kaapissa odottelee:
 14. Jyrki Toivanen

  Typ 2 + Judson

  Nuo Aulankosken ja Armisen Judson-kuplat olen nähnytkin, sen pinkin joskus 90-luvun alkupuolella. Onkohan noita ahtimia 50 - 60 -luvuilla montakin myyty? Kyllähän niitä joku maahan toi, koska olen suomenkielisiä mainoksiakin nähnyt. Täällä palstalla ilmeisesti pyörii kavereita, joilla kyseisiä vehkeitä on ihan autoonkin asennettuna, ja kiinnostaisi tietää esim. katsastusviranomaisten suhtautumisesta asiaan. Tuntuu vaihtelevan "No jopas" -kommenteista muutoskatsastus- ja dynolappuvaatimuksiin. Olisi mukava kuulla vähän vinkkiä kuinka toimia - vähällä vaivallahan sitä tietysti ihmislapsi haluaa päästä. Yv:täkin voipi asiasta laitella. Tänään muuten sain vähän lisää karkkia: Marvel Mystery Oilerin vesisiirtokuvia:
 15. Jyrki Toivanen

  Typ 2 + Judson

  Niinpä muuten kuvassa näyttää. Sopivasti oon reissussa mutta tarkistanpa tuon huomenna kotona. Sittenpä onkin homma ratkennut jos se halki on: pääsen ostoksille 😀
×