Jump to content

Jyrki Toivanen

Members
 • Content Count

  284
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  - 61 paku

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Liittyy edellisen postin aiheeseen: Kuhl-Tek Ram Air Scoops. Maalataan vielä korin väriin.
 2. Pikkuisen ollut projekti hiljaiselolla, kun olen odotellut aikaa maalaamoon. Pitää tuo katon maalivaurio korjata. En ole viitsinyt pudottaa konetta pois, koska toosaa on helpompi kuljettaa maalarille omalla motilla. Nyt on kuitenkin maalari luvannut ottaa auton sisään ennen vappua, joten kunhan sieltä selvitään, pääsen täysillä Judsonia asentamaan. Tässä sivussa olen keskittynyt ylikuumenemisen ennaltaehkäisyyn.
 3. Liimalla se on alunperinkin. Orkkis on toki ohuempaa materiaalia. Lennelköön sitten tuulettimeen mutta reikiä en viitti porailla.
 4. Hyvä linkki mutta muuhun yhteyteen. Tässä on niittaus poissuljettu. Araldiitti on varmaan jees.
 5. Tuo on alukilpi. On mulla se ohut alkuperäinenkin mutta se on vähän rutussa.
 6. Liimalla kai se alun perin on ollut?
 7. Nyt on möykky taas nipussa uusine sisuksineen. Milläs liimalla laittaisin tuon tyyppikilven paikalleen? Pitäisi kestää kuumeneminenkin ettei lennä tuulettimeen.
 8. Joo oli se kiilakin pois jo. Annoin systeemin olla pari tuntia pakastimessa. En tiedä oliko se apu vain henkistä laatua, mutta lähtihän tuo sieltä sen jälkeen. Tai sitten mä vaan uskalsin hakata kovempaa.
 9. En tiedä auttaako mitään, mutta siellähän on tuommoinen reikä, kuten videon kohdassa 2:00 näkyy. Reiän kohdalle tulee tiiviste: http://www.aircooled.fi/tuote/5794/polttoainetankin-tiiviste-koriin-t2-355767-ww
 10. Hyviä vinkkejä siihen, miten irroittaa roottori etukannesta. Ohjeessa akselin päähän vain raputellaan söpösti: https://www.thesamba.com/vw/archives/lit/judson/tech/2003 Judson Supercharger Rebuild by Dave Cormack.pdf . Mutta ei se siten lähde. Kai sitä voisi jollain lekalla tömäyttää, mutta en viittis tuota kantta särkeä.
 11. Ne on hienoja heppoja nääs nämä hepat.
 12. Ongelma ratkaistu (tai yksi monista):
 13. Pumppupa pumppu joopa joo, kirjoitin hulimattomasti. Kiitos vinkistä.
 14. Tuo kiihdytyspumpun putoaminen Judsoniin ei kai ole mitenkään kovin ainutkertaista. Miten se kannattaa muuten varmistaa? Tänään purin ja putsasin Marvel Mystery Oilerin ja kiinnitin uuden siirtokuvan. Siellä se kaapissa odottelee:
 15. Nuo Aulankosken ja Armisen Judson-kuplat olen nähnytkin, sen pinkin joskus 90-luvun alkupuolella. Onkohan noita ahtimia 50 - 60 -luvuilla montakin myyty? Kyllähän niitä joku maahan toi, koska olen suomenkielisiä mainoksiakin nähnyt. Täällä palstalla ilmeisesti pyörii kavereita, joilla kyseisiä vehkeitä on ihan autoonkin asennettuna, ja kiinnostaisi tietää esim. katsastusviranomaisten suhtautumisesta asiaan. Tuntuu vaihtelevan "No jopas" -kommenteista muutoskatsastus- ja dynolappuvaatimuksiin. Olisi mukava kuulla vähän vinkkiä kuinka toimia - vähällä vaivallahan sitä tietysti ihmislapsi haluaa päästä. Yv:täkin voipi asiasta laitella. Tänään muuten sain vähän lisää karkkia: Marvel Mystery Oilerin vesisiirtokuvia:
×
×
 • Create New...