Jump to content

levari

Members
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Mustasaari
 • Ajoneuvot
  T1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hakusessa Kuplaan nelosen rattaat kiilalla. 1.26 olis jees. Tero primax ät hotmail.fi
 2. Syyksi paljastui yksi hajonnut pikkuratas. Palat oli pysynyt suht hyvin paikallaan, eikä tehnyt pahempaa tuhoa. Nyt on uudet rattaat paikallaan ja perä nipussa.
 3. Tasasta oli teidän kesken 👍 Kumpikaan ei silti parantanut tuolla listalla?
 4. Uskon kyllä osien olevan oikeita ja toiminut aiemmin ok. Mutta tuo Esan kuvaus on osuva. Pitää jossain välissä avata ja tutkia.
 5. Tuossa takaiskareiden ja renkaiden vaihdon jälkeen tuli sellainen ongelma, että mutkassa joku kolahta/muljahtaa ja tasauspyörästö menee lukkoon. Nopeudella ei vaikutusta ja auto yrittää mennä suoraa, ihan kun olis spooli. Suoraa menee normaalisti, eikä mitään outoja ääniä kuulu. Mietin olisiko puolikuu pyörähtänyt väärään paikkaan, mutta molemmat pyörät pyörii normaalisti. Perä ilmassa pyörät pyörii samaan suuntaan ja kun toisen lukitsee, niin toinen pyörii puoli kierrosta ja menee lukkoon. Kuinka tuon superdiffin pitäis oikein toimia? -napamutterit on kiinni -renkaat ei osu mihinkään Ideoita?
 6. Olisko toinen map-pohjainen ja mulla tps-pohjainen. Ja noita mun karttoja ei oo hinkattu vielä juurikaan.
 7. Lauantain penkityksestä dataa. Perusasetuksista lähdettiin ja parissa tunnissa osaava tekijä sai mukavasti toimivan lelun. 183hp@6164rpm 234nm@4794
 8. Juu, lambda on listassakin 😉 En tiedä miksi iat on noin laitettu. Olisko ajateltu että ilma ohjataan muualta🤔
 9. Vielä näistä antureista. Omasta kikottimesta löytyy kuvan mukaiset anturit ja boxina ms3. Suuremmin ei ole vielä kokemusta näistä, mutta selvinnee kesän mittaan. -kannenlämpö -pakolämpö -hall -tps -imulämpö -lambda -ö-paine -ö-lämpö
 10. Ei nää 4-tuumaset oo Summitilla ku 600€/pari, mutta siihen rahdit, tullit ja verot niin tonni ei oo kaukana. Harvakseltaan näitä on käytettynä Suomessakin. Pitää kysästä vielä mörkömoottorimiehiltä.
 11. Mulla oli tässä uudessa tulokkaassa takana Convot ja eteen huutais samanlaisia🤔 Ei kellään olis jääny nelituumasia joutilaaksi? Jaolla ei niin väliä. Jenkeistä sais, mutta aika hintoihin tulee.
 12. Olisko kellään ylimääräisenä itetehtyä, tai tehdastekosta jigiä laatikon säätöön. Tero o5o 54 93 744
×
×
 • Create New...