Jump to content

HSuomi

Members
 • Content Count

  1145
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Mäntsälä / Sälinkää
 • Ajoneuvot
  Kuplat myyty

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olen havainnut saman että tynnyrin kyljessä oleva mittari näyttää jotain lämpötilaa sen mukaan tuuleeko, sataako tai paistaako aurinko. Ritilän päällä pakko olla oma mittari ja lihassa omansa. Ja tuo tuuli tuntuu hukkaavan pöntön lämpöjä oiken toden teolla. Kesällä jouduin kerran kovalla tuulella laittamaan villaa pöntän ympärille kun ei lämmöt tuntunu nousevan oikeen millään. Mittaile joskus tason lämpötilat imuaukon ja pakoaukon päistä, että onko paljon eroa tossa offset mallissa.
 2. Kuka ehtii? https://www.nettimoto.com/muu-merkki/muu-malli/2608460
 3. Paljastelua odotellessa. Kuulostaa kiinostavalta.
 4. Nerokas juttu toi pallonivel! Millaista tekniikkaa tulossa?
 5. Mutta silti olisi kiva seurata yhdestä threadista hyvää tekemistä. Tein itsekin aikanaan vaijerivivustot ZX12R rungoille ruisku-kupaani. Myinkin yhden setin noita rullia Neitsytsaarille 😄 Ei ihan yhtä ammattimaiset kuin sinun setit. https://www.youtube.com/watch?v=XHrhkxyA008
 6. Tee jo projektitopikki. erittäin kiinnostavaa tekemistä
 7. Kannattaa alkaa idättämään heti vuoden vaihteen jälkeen ni ehtii kesäksi hyvään kokoon. Tämmönen kaveriksi tuon heijastimen kanssa. Riittää minusta ihan hyvin 2-4 kasville jotka 10l ämpäreissä. https://pavunvarsi.fi/esl-125-w-kukkimiseen.html
 8. Jarrupenkki edistyy. Nyt alkaa saamaan jo luettavaa käppyrää kun lisäsi RC suodattimen kuormasignaliin.
 9. Hyvin kulkee. Vauhtipäiviä suosittelen. Olin itse ekaa kertaa tänä vuonna ja mukavaa oli. Tulokset ei kovin häävejä kylläkään.
 10. Hyvä homma! Ilmeisesti lähtökohta muistuttaa enemmän autoa kuin ruosteista katiskaa? Jos ei ole sitä mätähommaa ni sittenhän se voi olla vaikka mukavaakin välillä.
 11. Milläs mallilla alkaa harrastus olemaan?
 12. Kuinka edistyy? Onko jo huippuja mittailtu?
 13. Googleen cola bbq kastike. Erinomaista.
 14. Täähän se olis. Pihvi kannattaa moukaroida mahdollisimman leveäksi koska se kumminkin kutistuu. Mutta on sitten mukava syödä käsin kun burgeri mahtuu suuhun. Visuaalinen puoli toki on kohdallaan noissa torniburgereissa.
×
×
 • Create New...