Jump to content

HSuomi

Members
 • Posts

  1180
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Mäntsälä / Sälinkää
 • Ajoneuvot
  Kuplat myyty

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HSuomi's Achievements

 1. Ohjaako mega MSD:tä? Miten MSD osasto on todettu olevan kunnossa?
 2. Ahaa. Tästä: "Kaveri on käynyt tuota laittelemassa jo varmaan kymmenen kertaa ja aina toimii hetken, sitten taas ei", sain käsityksen että se kaveri tekee sille jonkun tempun joka kerta jolla se aina toimii hyvin hetken ja sitten taas ei. Ajattelin olisiko siitä voinut päästä päätelemään pidemmälle. Onko tuosta sytkästä olemassa jotain kytkentäkuvaa millainen on? Onko oskiloskoopilla tutkittu mitä siellä tapahtuu pätkinnän ilmetessä?
 3. Jaa nii se ongelma poistuu omia aikojaan eikä sen kaverin ropailujen jälkeen?
 4. Mielenkiinosta mitä vikoja siihen aina tulee sitten jokaisen laittokerran jälkeen?
 5. Olin taannoin Nigeriassa työmatkalla ja tutustuin siellä ruokaan nimeltä "Beef Suya". Perhanan hyvää ja melko helppoa tehdä itte grillissä. Kannataa tutustua. Netistä löytyy hyvin ohjeita. Pähkinämujun voi minusta jättää pois. Mukavaa naposteltavaa punasipulin ja kaljan kanssa.
 6. Petyin makuun vaikka oli kaikkein tulisimpia pringlesejä. Miedontui lähes tunnistamattomaksi. Tekstuuri kyllä oli ihan mukava. Vaatisi ankarampaa maustamista itse fileille. Täytyy tehdä joskus uudelleen.
 7. onko tämä threadi kuopattu: ?
 8. Jokaisen myyntialustan pitäisi toimia näin. Harmillista kun monessa paikassa myydään tavaraa ties millä saatesanoilla ja kukaan ei pääse korjaamaan asiaa ja joku kokematon erehdyksissään vielä ostaa otsikon mukaisena tuotteena. Tämä ei ole kannanotto tähän ilmoitukseen vaan ainoastaan kehu siitä että palstalla saa kommentoida myynti ilmoja.
 9. Hätäsiä ukkoja kun briketit ei ole ehtiny vielä syttyä edes 😄
 10. Ainetta palaa kun afr on jotain 4-5:1 luokkaa metanolilla 😄 Putkestakin lentää raakaa satsia pihalle niin että tulee märkä läntti maahan.
 11. Suzuki PV viritysprojektia. Dyno lupaa hyvää.
 12. Kremistäkö ei enää ole olemassa? Paras ei-kiihdytys VW tapahtuma.
×
×
 • Create New...