Jump to content

HSuomi

Members
 • Posts

  1176
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Mäntsälä / Sälinkää
 • Ajoneuvot
  Kuplat myyty

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HSuomi's Achievements

 1. Olin taannoin Nigeriassa työmatkalla ja tutustuin siellä ruokaan nimeltä "Beef Suya". Perhanan hyvää ja melko helppoa tehdä itte grillissä. Kannataa tutustua. Netistä löytyy hyvin ohjeita. Pähkinämujun voi minusta jättää pois. Mukavaa naposteltavaa punasipulin ja kaljan kanssa.
 2. Petyin makuun vaikka oli kaikkein tulisimpia pringlesejä. Miedontui lähes tunnistamattomaksi. Tekstuuri kyllä oli ihan mukava. Vaatisi ankarampaa maustamista itse fileille. Täytyy tehdä joskus uudelleen.
 3. onko tämä threadi kuopattu: ?
 4. Jokaisen myyntialustan pitäisi toimia näin. Harmillista kun monessa paikassa myydään tavaraa ties millä saatesanoilla ja kukaan ei pääse korjaamaan asiaa ja joku kokematon erehdyksissään vielä ostaa otsikon mukaisena tuotteena. Tämä ei ole kannanotto tähän ilmoitukseen vaan ainoastaan kehu siitä että palstalla saa kommentoida myynti ilmoja.
 5. Hätäsiä ukkoja kun briketit ei ole ehtiny vielä syttyä edes 😄
 6. Ainetta palaa kun afr on jotain 4-5:1 luokkaa metanolilla 😄 Putkestakin lentää raakaa satsia pihalle niin että tulee märkä läntti maahan.
 7. Suzuki PV viritysprojektia. Dyno lupaa hyvää.
 8. Kremistäkö ei enää ole olemassa? Paras ei-kiihdytys VW tapahtuma.
 9. Mulla oli sisällä ikkunalaudalla ja tuli niin paljo kirvoja ettei tahtonu nähdä ikkunasta ulos enää. Tänävuonna ikkunalauta on tyhjä.
 10. Kuinka savu tarttui etukäteen kypsytettyyn?
 11. Paljonko on hetki? Lähteekö heti käyntiin uudestaan sammumisen jälkeen vai pitääkö odottaa ja kauanko? Auttaako kaasun pumppailu mitään siinä sammumisen hetkellä? Sammuuko myös kesken ajon tasakaasulta?
 12. Koitin savustaa briskettiä viime kesänä. Erittäin haastavaa hommaa. Ihan syötävää ja hyvää siitä tuli, mutta jotenkin se pääsi kuivaksi osittain. Poistin ehkä liikaa rasvaa siitä. Kallista hommaa, se oli australiasta tilattu black angus ja makso 80€ 😄
×
×
 • Create New...