Jump to content

Kansi remppaa


Guest Leppish

Recommended Posts

Pakoventtiilit on syytä vaihtaa aina remontin yhteydessä,imuja ei tarvitse vaihtaa jos varret ovat mitoissaan ja lautasissa varaa hioa eikä päät ole hakkautuneet pilalle,ohjureiden kunto täytyy tarkastaa ja vaihtaa tai kunnostaa muuten(holkitus tai manglaus)tarvittaessa,istukat koneistaa ja lopuksi vielä läpätä venttiilit/istukat.

Sylinteriputkien vastinpinnat tarkastaa,tarvittaessa oikaista.

Tarkastaa kannet halkeamien suhteen,tämä on ensimmäinen toimenpide.

Link to comment
Guest Leppish

Joo lueskelin jotai ohjetta minkä netistä löysin ja halkeamia en viellä ainakaan löytänyt, tosin täytyy viellä putsata toista kantta sen verran et näkee onko halennu mistää.

 

Koneistamossa vissii osaavat arvioida onko ohjurit ym kunnostettava/vaihdettava? paljonkos tollanen projekti kustantaa kahelta kannelta yleensä?

Link to comment
paljonkos tollanen projekti kustantaa kahelta kannelta yleensä?
Nyrkkisääntö on että kahden kannen täys elvyttäminen (oikasu, vena hionta, seeti kunnostus, k-linerit ohjureihin) maksaa suunnilleen saman verran kuin yksi uusi kansi. Lisäksi kannattaa huomioida ettei enää isovena kansi aihiotkaan ole enää hinnan kiroissaan, jos olet tiukempaa mosaa tekemässä.

 

Huomaa myös että koneistamoilla on SUURET erot hinnoissaan. Selvitä hinnan ennen osien sinne kiikutusta, niin ei tule yllätyksiä. Halvimmillaan olen saanut em hommat tehtyä kansipariin n.15e kustannuksella, mutten valitettavasti enää tolla hintatasolla :/

 

Jos et ole kovin allerginen pikku halkeemille, niin 130e hintaan olis pari tutulla kaupan. Tuossa on halkeemat naputettu jollakin tuurnalla + vasaralla umpeen. Sitten kanteen lotastu täys poka (muistaakseni oli myös oikastu). Jos kiinnostaa nakkaa rivaatilla...

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...