Jump to content

-72 Kuplan ongelmia


Guest Jussii

Recommended Posts

Guest Jussii

Terve! Kysyisin sellaista että mistäköhän kannattaisi lähteä hakemaan vikaa kun 1302 kuplan laturin valo palaa ja laturi ei lataa. Johdot näyttäisi olevan ihan ehjät! Sitten lisäksi akulle tulee pieni punakeltainen johto joka ei ole missään kiinni niin mihinkäs kyseinen johto mahtaa kuulua? Ostin kuplaan myös uuden kaasarin 30/31 pict-1 niin täytyykö virranjakajan sen vakuumin putki kytkeä uuteen kaasariin kun siinä on valmiiksi peitetty se liitin mihin putki tulee?

Link to comment
Terve! Kysyisin sellaista että mistäköhän kannattaisi lähteä hakemaan vikaa kun 1302 kuplan laturin valo palaa ja laturi ei lataa. Johdot näyttäisi olevan ihan ehjät!

Vaihtovirtalaturi vai tasavirtalaturi? Jos vaihtovirta niin sisäisellä vai ulkoisella säätimellä? joka tapauksessa kannattaa tarkistaa ensimmäiseksi hiilet, että pituutta on riittävästi jotta osuvat kollektoriin.

 

 

Sitten lisäksi akulle tulee pieni punakeltainen johto joka ei ole missään kiinni niin mihinkäs kyseinen johto mahtaa kuulua?

Liittyy konehuoneen diagnostiikkapistokkeeseen, eli ei mitään tekoa nykypäivänä. Ota irti myös akun päästä.

 

 

Ostin kuplaan myös uuden kaasarin 30/31 pict-1 niin täytyykö virranjakajan sen vakuumin putki kytkeä uuteen kaasariin kun siinä on valmiiksi peitetty se liitin mihin putki tulee?

Täytyy.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...