Jump to content

Sähkökaavio


Recommended Posts

Moro!

Pitäis rueta vetää uudet johdot (kaikki), onkohan tämä http://www.thesamba.com/vw/archives/inf ... bug_62.jpg nyt oikee kuva? Alustanumero 115125993-eli oisko tää nyt sitte valmistettu elokuussa -64? Rek.otteessa on käyttöönotto 00.00.1964. Miks tossa ei oo esim latauksensäädintä ollenkaa, onko näissä ollu sisäinen, vai enkö vaan huomaa? Mikäs tää "With inset for 12v turn signal relay" http://www.thesamba.com/vw/archives/inf ... hinset.jpg tarkoottaa? Mielenkiintonen rueta noi johdot vetää ku ei oo vanhoja mallina, jonkun verran oikasen ja teen oman jären/järettömyyden mukaan kuitenkin..:) Mites kun ei oo virtalukkoon avainta-eikö oo sama laittaa päävirtakatkaisija kun starttinappi on jo alunperinkin, ei kait se katsuri välitä onko siellä virtalukko vai katkasija?

Link to comment
Jep, tuo on käsittääkseni oikea kaavio. Lataussäädin on kuvassa juuri siinä missä sen autossakin kuuluu olla, eli laturin päällä.

 

Ja sun auto on -65 vuosimallia.

 

Ok-kiitos.

Tätä vähän arvelinkin mulla on tässä joku muu mallin laturi kun liittimetkin on df ja d+, sitte löytyy jonkunlaisia säätimiä pitää ettiä noille kytkennät..kyllä se siitä:)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...