Jump to content

Mikä alipainekello jakajaan?


Guest Gentex Willer

Recommended Posts

Guest Gentex Willer

Morjensta vaan.

 

Kuplaani on joku joskus asentanut Typ 3:n virranjakajan, Bosch no. 0 231 167 014, VW 311 905 205 T. Käsittääkseni tuossa pitäisi olla kaksitoiminen alipainesäädin kiinni, vaan eipä ole näkynyt. Eikä sinne kaasariltakaan (Weber 28/36 DCD) mitään letkua mene. Kone kyllä käy ja kukkuu ilman alipainekelloakin mutta kaikille olisi varmasti parasta jos se siinä olisi. Vaan mikä alipainesäädin tuohon sitten olisi sopiva? Tuo: http://www.aircooled.fi/tuote/774/virra ... painekello vai tuo: (lienee sama kampe) http://www.paruzzi.com/verkkokauppa/?zo ... ubgroup=05 vai jotain ihan muuta? Ja onko vaarantava virhe ajella ilman sitä kun auto kuitenkin kulkee? Talven aikana sytkäpuoli uusitaan kyllä mutta jospa loppukesäksi laittaisi jakajan iskuun kun ei nuo alipainekellot nyt maltaita maksa.

Link to comment

Pitäs olla oikeanlainen kaasari oikeanlaisilla alipaineen ulosotoilla.

 

Alipainesäädin aikaistaa sytytystä osakaasulla josta seuraa pienempi kulutus (ja saattaa se muutenkin toimia nätimmin). Toinen alipainesäätö kaksitoimisessa myöhäistää sytytystä tyhjäkäynnillä, tämä on ilmeisesti lähinnä päästöasia.

Näistä ei kannattane välittää jos on tommottinen veeperi kaasarina.

Link to comment

Itse en tiedä millainen jakaja on kyseessä mutta jos on vain alipainesäätöinen ennakko niin olisihan se hyvä että se kello siellä olisi vaikkakaan ei olisi juuri oikeanlainen. Mutta muuttaa varmasti koko koneen luonteen jos tällähetkellä ajat kiinteällä ennakolla.

Link to comment
Guest Gentex Willer

On siellä kai keskipakosäätökin, mikäli en aivan väärin ole tulkinnut intterwebin ihmeellistä maailmaa. Tilaukseen meni yllä mainittu alipainekello. Katsotaan miten se siihen jakaja kylkeen oikein asettuu, ja ennen kaikkea onko siitä mitään iloa. Alipainekellon kanssa ennakko vissiin kannatanee säätää 7,5 asteeseen?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...