Jump to content

mistä hyvät tarvikeloksut


Guest Hotvws1

Recommended Posts

Guest Hotvws1

tein yhden kuplan johon tuli kaikki uudet tarvikelokasuojat ja kyllä sai kirota noita tarvike paskoja jotta sai ne suht hyvin istumaan ja sitten ne olivat vielä lommoisia, vääntyneitä ja hätäsesti prässättyjä kokeilin kolmea eri merkkiä eikä mikään tyydyttänyt

IGB vajaa reunan pokkaus, reikiä joutui muokkaamaan ja lommoinen. RHINO (tai joku sinnepäin) eteen istui jotenkin reikiä suurentamalla, mutta lommoinen.

joku brasialainen pelti 0.5mm tai ohuempaa, lommoinen, vääntynyt ja vajaat reunan pokkaukset.

eli onko kokemuksia onko parempia tarvike lokasuojia saatavilla tuntuu vaan niin tyhmältä että jos ostaa lokarit joka nurkkaan ja ne maksaa esim.300€ niin sen hinnan voi kertoa huoletta 2:lla tai jopa enemmällä että lokasuojista saadaan hyvin istuvat ja suorat ja maalaus siihen vielä päälle.

keiteleen koneelle terveisiä tilasin teiltä yhden takalokasuoja johon oli tullut aikamoisia kuljetus vaurioita matkan aikana eli vois pakata vähän huolellisemmin en viitsinyt palauttaa kun oli jo kolmas lokasuoja ja kiire painoi päälle oli jo pakko tehdä siitä (kaks muuta lokasuojaa oli tilattu muualta) tuli myös usa ajovalot jotka olivat eriparia sisäpinnan harmaat eri sävyisiä ja toisesta kromipinnasta oli lähtenyt jo valmiiksi kromia irti ei millään pahalla mutta kun tilaa kalliita osia ja niistä löytyy vikoja ja joutuu palauttelemaan ja vaihtelemaan ja siinä menee yleensä muutama päivä ennen kuin saa uuden tilalle ja asiakas/kiirekkin pukkaa päälle niin ketuttaahan se. joka hommallehan on jonkinmoinen aikataulu minkä aikana se pitäis tehdä koska seuraava homma pukkaa aina päälle.

 

KYLLÄ ORKKIS ON AINA ORKKIS HELV..TIIN NOI TARVIKE OSAT!!!

 

ps.asiakashan siinä joutuu eniten kärsimään kukkarosta meinaan.

Link to comment
Guest Keiteleen Kone

Vastuu kuljetusvahingoista siirtyy rahdinkuljettajalle esim. MH:lle kun osa on laitettu liukuhihnalle tai vastaanottopöydälle.

Kyllä lokasuojakin voidaan pakata samalla tavalla kuin esim. tuulilasi, mutta kuka on halukas maksamaan lähes tuplahintaa rahtimaksussa ?

Se vaatimus pitäisi ilmoittaa jo tilausvaiheessa.

 

Kun vastaanottaa lokasuojan, niin siinä vaiheessa on ilmoitettava korvausvaatimuksista, myöhemmin on turha valittaa.

Kai tässäkin tapauksessa on tehty valitus ja saatu ainakin rahtimaksu takaisin ?

Otanko selvää Matkahuollosta millainen tämä tapaus on ollut ?

Kukkarossa joutuu kärsimään jos ei ilmoita kuljetusvahingosta ja hae korvausta.

 

Keiteleen Kone ei ole koskaan lähettänyt lommoisia lokasuojia, jos lommoja on ollut vastaanottovaihessa ovat ne syntyneet jossakin muualla rahtimatkan aikana.

IGP:n lokasuojat ovat sopineet korirakenteiltaan virheettömiin autoihin kohtalaisen hyvin, pieniin sovitustöihin kannattaa kuitenkin varautua.

 

On muistettava, että sovittaminen on tehtävä jo ennen osan pohjamaalausta.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...