Jump to content

PayPal??


Recommended Posts

sattumanvaraisesti olen käyttänyt silloin tällöin, vuosikausia. Ei ongelmia.

 

HUOM! Sähköpostiini tulee PALJON paskapostia jossa varoitellaan PayPal -tilini tietoturvaongelmista, milloin joku on luvatta käynyt siellä ja milloin se uhataan sulkea jne jne jne... AINA kyseessä on ollut joku kusipää joka koittaa saada minut klikkaamaan omaa, PayPalin NÄKÖISTÄ linkkiä emailissa ja loggautumaan sielä sisään. Kyseessä on poikekuksetta ollut VARAS, joka koitta ahuijata sinua antamaan tunnuksesi itse kyhäämälleen webbisivulle. Tunnukset otetaan talteen, ja kuka tahansa siellä sitten onkin kaiken takana, saa ne selväkielisenä (ehkä?) itselleen ja pääsee käyttämään sun PayPalia.

 

Vitun kusipäät.

 

Vihje 1: Paypalilta tulevissa emaileissa vastaanottajaa puhutellaan aina NIMELLÄ. Näissä huijausposteissa ei lue sinun nimeäsi (se on vain PayPalin tiedossa)

 

Vihje 2: Katso TARKKAAN URL osoitetta. Jotkut ovan osanneet peittää osoiterivin selaimessa klikkauksen jälkeen kuvatiedostolla jossa on KUVA PayPalin URLIsta. Sen ALLA on sitten tämän veijarin oikea URL, piilossa.

 

 

Luota ainoastaan URLIIN joka alkaa www.paypal.com Vie hiiri osoitteen päälle ja katso selaimen alareunan palkista mihin se linkki OIKEASTI vie.

 

Tämä koskee kaikkia linkkejä mitä vastaan tulee.

 

Paypal linkkien kyseessä ollessa, älä IKINÄ klikkaa MITÄÄN linkkiä sähköpostiviestissä.

 

Avaat vain tyynen rauhallisesti selaimen, ja kirjoitat itse osoitekenttään www.paypal.com ja loggaudut sitä kautta sisään. Käy vaihtamassa salasana jos epäilet että se on vuotanut vääriin käsiin.

 

 

SAMA JUTTU KOSKEE EBAYTÄ!

 

 

Jan

Link to comment
Guest fastghia

Hyvä ja luotettava systeemi, olen käyttänyt paljon. Tuota kautta on myös väärinkäytöstapauksissa mahdollisuus saada rahansa takaisin. Se on aina etuna (suhteessa käteismaksuun) luottokortilla maksettaessa. Kaikkein parasta siinä on nopeus, eli maksu näkyy saajalla sama tien.

 

Noita huijausviestejä ovat varmaan kaikki saanet. Ensimmäisen saamani jaksoin minäkin raportoida eteenpäin Paypalille. Joka muuten on osa Ebayta.

Link to comment

VISAlla tehdyt maksut ulkomaille saa peruutettua milloin vain, ilman todisteita väärinkäytöksistä. Vaikka maksu olisi jo mennyt saajan tilille asti.

 

Kaverini US firma on tästä syystä rajoittanut ulkomaisten visa-tilausten maksimisumman 300 dollariin vuodessa.. eli ei paljon mitään. He ovat menettäneet tuhansia dollareita kun jengi on tilannut tavaraa, maksanut visalla, ja tavaran saatuaan ilmoittanut luottoyhtiölle tulleensa petetyksi.. saivat rahansa takaisin, ja myyjän tililtä veloitettiin pakolla summa pois.

Pari hemmoa on jopa lähettänyt emailia perään, jossa vittuilivat ja haukkuivat hyväuskoisiksi hölmöiksi, ja kiittivät ilmaisista osista.

 

Hieno systeemi. :(

 

Jan

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...