Jump to content

Urbantoy

Members
 • Posts

  3904
 • Joined

Everything posted by Urbantoy

 1. Hieno ostos.. Eikös tää ollut Sepin vanha?
 2. Ei tuo mene vieläkään.. Pari kolme tonnia ainakin veks hinnasta niin joku hurjapää vois ruveta savottaan Jo näkyviin pelteihin mitkä pakko uusia tuhraantuu yli tonni + sitten mitä ei näe x määrä eeroja + työt mihin ei löydy edes peltejä.. Aika savotta mutta joku varmasti tekee tosta soivan pelin, mutta ei ihan pikku homma..
 3. Ja ku en ole mikään leipurimestari niin jälkkärikakan kanssa mentiiin vanhan hyvän leipomomestarin mukaan, valmis kakkupohja, kermavaahto purkista ja mansikat niskaan.. Rinsessat kyllä teki mun ohjeilla ku neuvoin että tällä ei voi epäonnistua kiireessä jos jälkkäri on unohtunut.
 4. Täällä mentiin vanhan juhannuskaavan mukaan vaikka koitin ehdotella uusia reseptejä.. Isin rinsessat sano että hyvää ei vaihdeta ja vanhalla mennään.. No siinäpä ei sitten ollut nokan koputtamista..
 5. Nuo taitaa olla vähän paksumpia ku mitä ite tuli ostettua, eli ei oo babyribsejä.. Miten pitkään saunotat noita..
 6. Kohta kaks vuotistarkastus Löbroille kuhan kerkeen kaivaan Maitovalaan talviunilta.. sitten saat arvion ku vaihdan Konin punaset alle kulmiiin niin samalla tsekkaan ne..
 7. Sitä ongelmaa ei ole laatujakajalla joka 123nen on.. Eikä se moduli kyllä tykännyt bensastakaan ku sai sitä vahingossa.. Ja kyllähän tuo sytkäpuoli on vihoviimeinen paikka missä kannattaa säästellä ku lukee kaiken maailman käyntiongelmista tästäkin palstalta..
 8. Hyvä ja halpa on vähän huono yhdistelmä jos semmoista edes löytyy.. Mulla vastaava ku Peruskalliolla ja milloin vain uuden ostasin tarvitessani enkä mitään muuta edes miettis..
 9. Ja eihän siinä mittään ku aamu koitti ja Herr Pihliksen kärrystä ruvetiin kaivaan aamutarpeita.. vittu siellä oli luokkaa 5 makkuupussia siististi pakattuna.. Just joo.. No se meni miten meni
 10. Kyllä me Kurre vielä keretään, mulla MaitoValas vieläkin nukkumatouhuissa tallissa.. Elähän vielä syö kaikkia käpyjä..
 11. Ostakaa nyt joku tämä että pala historiikkä ei karkaa pois täältä.. Itse ostaisin mutta ku ei ole hilloa enkä tarvi toista retkikampetta.. Muutaman yön nukkuneena voin sanoa että vitun soiva peli.. Nukkumaolosuhteet oli mitä oli, Pihlis turisi tyytyväisenä, ei ottanu samaan makkuupussin vaikka koinka ruinasin, oli kylmä yö EBIssa.. Pihlis heitti mulle farkut löysät, ison miehen farkut, nuku noissa.. no mähän järkipankkina tungin itteni toiseen lahkeeseen sitten nukkumaan.. kylmä yö oli ja tämäkin on totta.. Herr Pihlis voi tämän vahvistaa
 12. Tsekkaa tuolta, siellä ainakin jotain ohjetta ja kuulemma hyviä pussi-iskareita https://limebug.com/category/suspension-tech-articles/
 13. Piti lisätä otsikkoon vielä Sweden että topiakset tietää että ollaan menossa Sweamamma hoteisiin, eli joutuu lähtee ulkomaille..
 14. Mitä tututstunut Kamadoon netin syövereistä niin ruvennut kiinnostamaan.. Ja se löytys vaikka heti toimitukseen, Joen toimitus menis kuukauden parin päähän mitä minä katoin.. Ja tuo Kamadon talvimahdollisuus tuo lisää vaihtoehtoja sekä plussaa siihen suuntaan..
 15. Ja tähän alle saa ilmoitella jos letkaan mielii tai sitten YV tai muilla kommunikointi välineillä..
 16. Tämäkin järjestetään taas pitkästä aikaa KoronaRotan takia.. Eli Bureå, Skellefteå syyskuun eka vkl.. https://www.google.com/maps/place/Bureå+Camping/@64.617481,21.1763702,14z/data=!4m8!3m7!1s0x0:0xdc5576416893b78e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d64.617481!4d21.1851249 Magnus från DAS soitteli tänään että onko Suomipoppoota tulossa ku Magnuksen sanoja lainaten "Suomalaiset tekee tästä tapahtuman" Perjantai-iltana saapuville järjestäjät tarjoaa ruokaa ku nälissään ollaan ajettu paikan päälle.. Lauantaina on sitten tarkoitus taas olla yhteisruokailu koko porukalle.. Perinteiset palkintojuhlallisuudet ja arpajaiset sitten ruokailun jälkeen tai miten ne nyt aikatauluttaakan sen.. Sauna löytyy ja pikkulämpäre vettä missä hyvä raapia ruho naarmuille. Aircooled#2sessa oli ihan Suomikokit touhuamassa paellaa (jota vieläkin kehuttiin, eikä kyllä huonoa ollut), Kainuun pääkokki vanhalla armyrutiinilla hoiteli tommosen pikkuporukan mitä normisti joutuu hoitaan (mulla ei ollut mitään tekemistä sen kanssa) Allekirjoittanut meinaa suunnata Skelleen, letkaa koitetaan järjestellä tälläkin kertaa.. Viimeks meni päälle 20 waunua sinne eli paha panna paremmaksi, mutta onhan se letka jo kolmestakin waunusta.. Alle päivitettää Update kenttää montako mukana Ja pitkämatkalaisille on tarjolla KenpeeleenKeisarikunnassa välikuoleman paikka, niin perjantaina aamupäivästä voi lähteä suuntaan SweaMamman syliin.. Update: 4 waunua lähössä tällä hetkellä letkaan (päivitys 12.6)
 17. Tässä ruvennyt vähän himoittamaan hiiligrilli, tyyliin Kamado XL (vai mikä se munasoitin on) tai sitten WPeellä oleva Joe's savustin.. Kertokaahan kokemuksia käytöstä jollain noita on.. hiilen menekki, lämmön säätely, savun säätely jne..
 18. Uusia löytyy kohtuu hintaan ja vielä Saksalaista eli ei mitään Kiinanshittua: https://www.csp-shop.com/en/wheels-brakes/brake-rotor-front-without-bolt-pattern-407-075-000-13226a.html https://www.csp-shop.com/en/wheels-brakes/brake-drum-rear-without-bolt-pattern-501-615-000-13231a.html
 19. Mulla MaitoValaan katsastuksessa töötin johto oli irti, sanoin että kyllä se toimii.. Koitetaanpa, tökkäsin piuhan kiinni ja jonkun sortin pihaus sieltä kuulu joka riitti.. Katsuri kyseli että miten tää pissapoika, sanoin että toimii ku rekisteröitiin samalla konttorilla, sen jälkeen ei ole lisätty vettä enkä lisää.. Kysyin että jos haluat niin laitetaan vaan mutta kotona tyhjennän sen ettei valu sitten jos jotain rupee vuotaan.. Ei kuulemma tarvinnut..
 20. Pannaampa muistiin ku syksy lähestyy.. Nyt on ihan kiva ku ei tarvi kuullakkaan lätkästä, tuli kevään aikana vähän ähkyä jo.. No en mä kyllä ole pystynyt olemaan kattomatta Yleltä Änärin loppupelejä.. mutta onneks tulee ihme aikaan yölllä välillä, niin ekat 5min just pysyy hereillä ja sitten onkin jo nukkamattilaulu menossa.. Emäntä ihmettelee "miten sä pystyt nukkumaan vaikka töllö pauhaa kovalla" Se ku on unenlahjat kohdillaan eikä häiriinny pikku metakasta niin VW tapahtumissakaan ei tarvi ettiä sitä "hiljasta parkkia" 😄
 21. Juniksessa omat, 50-60, 61-65, sitten 66-67 Palliksessa sama 68-79 itellä GeneBerg , voin suositella.. CSPeen kepukkaankin kehuttu
 22. Onko mualimalta tullut kyselyitä ku huomasin että kaupan Sambassa.. Harmi jos näin hieno lähtee veks tulevasta Nato maasta Tiedä vaikka ambua tarvittas.. noh se oli vaan leikkiä..
×
×
 • Create New...