Jump to content

Urbantoy

Members
 • Posts

  4012
 • Joined

Everything posted by Urbantoy

 1. Varhaispallikseksi lasketaan vielä -71, crossover oli -72 ja siinä earlyn etuvilkut, laten takavalot -71sessä on jo levyt
 2. Taitaa Krissu joutua aika paljon korottaan tarjousta jos meinaa haaviin jäädä, kuulemma kaupat aika pitkällä jo.. Ja ihan ilman höpöhöpö tarjouksia, en siis tarkoita HöpöHekaa vaikka siltäkin kyllä ny hyvät höpötarjoukset saiskin tarvittaessa 😁
 3. Aivan oikein, niinhän se oli, laiskuudesta sakotetaan ku ei jaksanut tarkastaa tallista omasta räbästä.. No sinnepäin ja Kimmolle varmaan asia selvisi ku varmistit.. Mutta oon nähnyt niitäkin missä tuota muovi/kumilistaa ei ole, silloin varmaan vaatii vahvikkeen verhoilukankaaseen
 4. Eikö sinne väliin laiteta vaan se verhoilukangas ja sitten taputellaan väkäset alas ja sitten siitä ruvetaan asentaan verhoilua perää kohti..
 5. Villi veikkaus että ei lähe, mutta voinhan mä olla väärässäkin
 6. Tuli tuossa katottua/silmäiltyä futiksen ohessa PikkuPedon peli Lukkoseppiä vastaan.. Nyt taas peli näytti ihan ok:lta eikä LukkoSepät saanut PikkuPetoa häkkiin vaikka johtoon menivätkin aluks.. Hyvä merkki että kampesivat voiton.. Mutta kyllähän tuo seuraaminen oli vähän niinkuin taustalla ku futis vie nyt voiton seuraamisessa.. Qatar:in pippalot on kyllä vähän inflaatiota kokenut mulla ku paikka ja kulttuuri persiistä ja sitten Fifa kieli ählyjen peräröörissä.. mutta money talks.. Ei oikein vakuuta tämä Inflantti-kaveri Fifan johdossa, tainnut tulla ruskeeta kuorta huolella rättipäiltä..
 7. Lätkän seuraamisen voitkin lukea yllä olevasta vastauksesta, mutta joo kyllä keskellä talvea on nyt harvinainen tilanne että futis ajaa lätkän edelle.. Kaikki pelit katottu, kokonaiset kolome, vielä yks tänään..
 8. Vähissä on hypetykset.. ollut syys/alkutalvihommia että ei ole oikein kerennyt seurata livelähetyksiä.. lähinnä txt ja sitäkin vähän miten sattuu.. Mutta paskaahan tuo taas on ollut, välillä hyviä hetkiäkin mutta aivan liian epätasaista PikkuPedon touhu tällä hetkellä.. Mutta eiköhän se sieltä löydy ku palikat kolahtelee paikalleen, ei tässä ole vasta kahlattu ku kolmasosa kaudesta..
 9. Kyllä tämä on Dacapo tai kaveripiirissä Missgebrut eli Hirviö Rohmu oli se ihana savon lahja.. Joka ui jokunen viikko sitten Schallbach:iin
 10. Mistä se Mikan ostaa kokonaisen pohjalevyn korille? Vai rupesitko viisasteleen 😝 Kyllä mä HoonnoSuomesta sen verran tulkkasin että puoliskoista ois kyse, sen mukaan vastaus.. Voinhan mä taas tulkita asioita väärin..
 11. Voi olla tiukassa nuo, koska itekään en ole noihin törmännyt ainakaan uutena myytäviin vaikka koittanut etsiä.. Tuolla porinaa noista jarru reguista: https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=616064&start=0 https://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=536829&postdays=0&postorder=asc&start=0
 12. Jeps, PikkuPeto petti.. Onneton esitys taas kerran.. SortavalanPallo haki pinnat ihan tylysti..
 13. Tupsukorvat näyttää piristyneen pikkuhiljaa.. eli sieltä voitto tulossa jos eivät sössi huolella loppua.. Muuten kohtuullinen listaus.. LukkoSepät Kirves on mulle vähän arvoitus..
 14. TupsuKorvilta hyvä reissu SveaMamman Poikien luo, kuokkaan kylymästi 4-1.. Kannattaa vaihtaa koutsi paalupaikalla alkukaudesta ihan selkeesti.. Mutta jos muutosta haluttiin, se on mennyt kuten piti..
 15. Kannattaa jäädä sinne omaan koppiin köllöttään ku peli alkaa.. Aivan sekoilualku eka erään PikkuPedolta.. Huono pelata ku ku ilmaseks päästetään LukkoSepät tiirikoimaan lukot.. Ei viddu..
 16. Ei huonosti Tupsukorvilta, voittivat kummiskin IsonKissin.. No mittarina tietysti on mitä on.. Marko voi vetää vilttiä helteessä ihan hyvin niskaan.. IsoKissi on sitten taulukon viimeinen.. Jokohan Peltonen lähtee tänä iltana.. Myrrähän on sopivasti vapaana..
 17. Kyllä PikkuPeto näytti että se on Peto.. Tupsukorvat jatkaa samalla hyvällä linjalla mikä alkanut valmennusvaihdon jälkeen. Miten se peli voi mennä noin sekaisin.. Kuinkahan pitkää tota Tupsukorvien toimistolla katotaan.. Varmaan hamaan tappiin..
 18. Ei pitäs olla mitään hätää, Tupsukorvat sekasin..
 19. Olipas taas köykänen esitys PikkuPedolta, ei mitään jakoa LinnanVartijoita vastaan.. Suorastaan paskaa oli Pedon yritys Tupsukorvien valmennusvaihto näyttää toimivan, kärjestä sukellus on alkanut jo ennen Joulukuuta.. Isäntänä toimi avaruusmiehet joka on pahnanpohjilla.. hyvin menee
 20. Siis eikö noita ollut kuin yks myynnissä.. Harmi..
 21. Osta mattopuut ja tekase ite jos Himmelservice:n hyvälaatuinen kangas ei kelpaa, ainakin yhdellä reissulla sitä näpertelin ja ois ollut mulle sopivaa kuuskolmoseen.. Siis en tiedä onko Himmelillä just oikeaa sun Karmann:iin..
 22. Ei saatana.. Kukahan tässä sukeltelee.. Oli kyllä köykänen esitys PikkuPedolta Avaruusmiehiä vastaan.. Kuokkaan ihan ansaitusti 3-2, mutta niin se vaan menee, jos et oo hereillä erän alussa niin nokkaa niistetään.. Aivan unessa koko porukka toisen erän alussa, pitäskö lopettaa ne erätaukounet..
×
×
 • Create New...