Jump to content

Urbantoy

Members
 • Content Count

  2194
 • Joined

Everything posted by Urbantoy

 1. Nyt ajettu jonkun verran ajoa DWLään ja takas sekä muuta hupia ja Aatsipoppaa mittaili lämpöjä laserilla pitemmällä retkellä Joinsuuhun, mittatikkuanturi näytti sitä 90, lohkon lämpö oli satakaks, eli mullakin heittää kympin ala suuntaan mittarissa.. Ei rupee enää ähräileen ton mittarin kanssa, mulle riittää ku tiedän suurinpiirtein missä menee lämpötila.. Eli jos pljon yli mun mittarin 90 menee yli sitten ähräillään parkissa, satku on kummiskin ihan soppeli lämpö mitä viisaammat moottorimiehet sanonu..
 2. Luulen että ku Sirkus Vinlandia saapuu 10 ja päälle ilmajäähyn + yhden vesivessan (HanttaPuljaaja) kera niin hurlumhei on valmiina, Sveamamman poijat on jo varanneet toisen puolen kentän että Sinivalkoisilla on tilaa tehdä temppuja
 3. Onko nämä niitä traileriautoja.. hinaamalla paikalle ja hinaamalla pois.. eli rikkoontumisella ei ole oletetvasti muulle kuin lompsalle merkitystä.. Toiset ne vaan ajaa ja lujaa.. mäkin pidän valaan parkissa mielummin ku tota kattoo: https://www.youtube.com/watch?v=G2HkrbA4fRg&t=7s
 4. Urbantoy

  -58

  Pasi, noihin joutuu maalaan vielä detaljit tyyliin orkkisfukki.. Pirullinen teipattava mutta kannattaa.. Ennen Skelleä
 5. Iron persus kova jätkä.. No hyvin ruokittuna ainakin pääsee matkaan.. kenpeleen keisari on valmistellut huomisiin loskinkeroksiin kuus killoo läskiä salaattien kera.. naposteltavaa riittää söndaagiin asti..
 6. https://www.csp-shop.com/en/engine/oil-pump-with-in-and-outlet-115-260-238-30667a.html?cache=1560459117&sort=400041 Onko tämmönen ratkaisu ihan yhtä hyvin soiva ratkaisu valaan öljynjuoksutukseen suotimelle kuin se perinteinen eli lohko kairaukset niille full flow liittimille.. ku mähän tajuan näistä motor jutuista todella paljon, mutta oppii aina jottain joka päivä.. ihan selkeesti prooksi matkalla..
 7. Laita sinn tankin ulostulon lähelle pois näkyvistä.. Pelkällä letkulla pumpulle.. EDIT: Mistä löysit tuon öljyntäytön.. etsinnässä ollut jo tovin ja jo kysellyt josko www.aircooledaccessories.com tekis kopsun tuosta, siellä selvityksessä asia
 8. No sitten ei, eikä varmaan saa soittaa sitä lempimusiikkia 😉 hiljaasella
 9. Myö taijetaan läväyttää meidän ratasmökki Aatsipoppaan pihaan..
 10. Vähän blintblingiä ku huomenna leimalle, käsjarru säädetty ja samalla pikku puleeraus valaan takaeville.. Katsuri ei aiheuta paineita ku DWLään pääsi.. eiköhän leima irtoo ennen seuraavaa leikkiä..
 11. Täältä tullaan mökillä missä rattaat nurkissa.. Vetästään kärry perässä jonkin sähkötolpan tuntumaan ja leiri siihen.. Rlli valmiiks ribsejä varten siihen ja kylymät kaljat laatikossa jaloissa.. Nukkuminen on toissijainen suunnitelma joka tuskin taaskaan toteutuu.. Ei DWLssäkään oikein kerenny luomia leppuutella, päikyt riitti siihen huvviin
 12. Kenpeleen Keisarikunnassa nukutaan kosteissa lakanoissa jos meinaa liian kuumaksi yö käydä, muuten poroalueen rajoilla nautitaan kuumuudesta, ei sitä kovin usein ole.. Eli ei tarvetta puhaltimille, No ehkä valaan mahassa se tekis hyvvää..
 13. Home Sweet Home, vaikka kyllä Joinsuussa ois noisen apinapoikien kaa voinut viettää pitempäänkin.. on pikkuusen mahtavaa sakkia ja settiä.. Kenpeleen Keisari kiittää js kumartaa..ja ihan varmaan ens vuonna uusiks..
 14. Matka jatkuu, valaalle lisää mehua vaalassa... Tinasotilaat kaatuu matkan saatossa tiet on ku kinttupolkuja..ja jaffaa kuletetaan aina rekvisiittina.
 15. Kyllä metriookken takkutukka tarvii suokuivaimen.. Keisarkunnan karavaani Sotsissa, passia ei kyselleet kunnan rajalla..
 16. Häänön näkösta.. Edit: onko metriookkella suokuivain mukana..
 17. Lyhyt on letka nyt, yks sinnikkäästi perässä roikkuu...
 18. Matka etenee, Juukassa valaan mahan täyttö, gasoa massuun ja öljyä pikkusen persiiseen.. helppo lemmikki..
 19. Kotimatka Keisarikuntaan alkanut perinteitä unohtamatta eli ajovuoro ei osunut tälläkään kotimatkalla..
 20. Ymmärrän htvin, no me nähdään paikan päälä..
 21. DWL pikkuhiljaa hiljenee. Olipa taas ihanaa, ihan.ykköstä..kiitos koko Joinsuun sakille, isäntä Samia unohtamatta.. Törkeen hienoa järjestelyä ja porukkaa.. nyt ymmätää mistä jäi paitsi vuosi sitten..
 22. Ei mitään merisairautta vaan Kenpeleen Keirasikunnan kautta.. noheva letka suunnitteilla, 2018 oli 11 ilmajäähyä..
 23. Täällä perussettiä.. olutta musaa ja jonninjoutavaa pasjanjauhantaa.. Ihanaa..
 24. Karvanaama jo varmisti..löytyyy ruokaa, saunaa ja yöpaikkaa.. keisari kunnan majatalo on auki alamasille...
 25. Juuka ohitettu, karavaani kulkee..
×
×
 • Create New...