Jump to content

Vw 1967 oven lukko ja muut osat sopivuus keskenään vuosimalleittain


Recommended Posts

Tervehdys!

Ostin ensimmäiseksi harraste Volkkariksi Kuplan 1967 mallia ja projekti on edellisen omistajan jälkeen siinä vaiheessa että kori on hitsattu ja maalattu, pohjalevyt vaihdettu, kone laakeroitu, hoonattu ja rengastettu, sisusta tekemättä ja sähköt kesken.

 

Eli edessä paljon opettelua!

 

Osia selatessa ja metsästäessä tuli ensimmäisenä eteen tämän vuosimallin osien saatavuus, osia puuttuu jonkun verran. Oven lukko avaimineen tuntuu olevan kiven alla, eli 1966 asti löytyy vaikka minkä hintaista lukkoa ja 1968 eteenpäin sama juttu, 1967 jostain syystä vesiperä monella osa-valmistajalla.

Käykö 1966 asti tehdyt ovenlukot ja ulkokahvat suoraan 1967 malliseen Kuplaan?? Tarkoitus on tehdä ajoautoa kesäksi, museorekisteri asiat eivät tässä rajoita.

Tiedän että nämä lukko asiat ovat sitten sitä "sipistely" osastoa lopuksi, kun kaikki muu on tehty, mutta tähän törmäsin nyt ekana. Ja jos osaatte neuvoa muittenkin osien suhteen, keskenään sopivuutta tarkoitan.

Auttakaa viisaammat aloittelijaa! Kiitän etukäteen!

Link to comment

Pyöreänappinen kahva vaihtui kesken vuosimallin-66,se kahva on ulkoisesti samannäköinen kuin-67 kahva mutta mekanismiltaan erilainen,eikä ainakaan suoraan vaihtokelpoinen-67:kaan,siis vuosimallin-67 ovenkahvat ovat omansa niinkuin monet muutkin-67 osat.

Link to comment
Guest -sippo-

Off Topic, mutta sopii tähän. Aikoinaan, kerran,  pääsin "loistamaan" volkkari tietoudellani. Kaverin sekkupojan puolituttu oli väkertäny "komean" rälläkkälookersekotuksen: kaikki sheivattu, silee kojelauta, pystärin etulokarit, 50-lukunen konepelti. nelipulttiset mangelsit, jne. Tokasin kaverille, että "67:sta sitten tämmösen teit" . Kaveri vähän hämmästeli, että millä ..itulla ton tiesit....  No ovenkahvoista tietenkin. (Vahva veikkaus, joka osui.)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...