Jump to content

strokerkampuroita edullisesti


Guest ritariässä

Recommended Posts

Saattaa olla mielenkiintoista kyllä. Ainakin väite, että olisi kaikki samasta paikasta kotoisin.

 

Kaikki Scatin kammet mitä mulla on/on ollut, sekä mun omat että muiden omat, ovat jokatapauksessa olleet erilailla koneistettuja.

 

Jos billet aihiot tulee samasta paikasta, niin sitä en tiedä. Scatilta tuon näköistä kampea en ole koskaan saanut/ostanut.

Link to comment
Guest ritariässä

nii, tilanne noiden kampuroiden suhteen on ehkä viime vuosina muuttunut... chiinan kampuroiden tarjonta laajentunut cb performancen ulkopuolellekin... tuskin sentään kaikki one piece takoset chinasta nykyisinkään?! billetit on eri jutzka kun nää takoset, kuten mikko tietänetkin varsin hyvin.

Link to comment

Tuskinpa.

 

CB:ltä tulevat meidän kampurat ja heidän sivuillaan puhutaan 4340 Billet kampuroista (Super Race) 78,4 - 84mm kokoluokissa, eli kaikki Aircooledin myymät tuon kokoiset (myös 86mm) kampurat ovat 4340:sta tehty. Kampuroissa on CB:n leimat, myös pienemmissä, joten jonkinlaista laatutaetta tulee nimenkin mukana. Lisäksi kaulojen muodot ovat selvästi erilaiset noissa kuvissa kuin ne mitä meille on tullut (pyöreämmät kuvissa).

 

Myymämme 86mm akseli saattaisi olla vastaavaa alkuperää, se on 4340 matskua ja ominaisuuksiltaan (paitsi iskultaan) samankaltainen kuin mitä tuolla mainostetaan.

 

4140 kampuran ympärille en ihan heti uskaltaisi rakentaa sika-kallista moottoria toimittajalta joka ei kerro kampuran alkuperää. Noh, en ainakaan sellaista moottoria, jota uskaltaisi surutta polkea.

 

Onhan totta, ettei toimittajan nimi mitään takaa, mutta kumma kyllä "periaatteessa saman näköiset" tuotteet voivat usein olla laadultaan kovin erilaiset ;)

 

EDIT -> kaulojen muodot ja 86mm akseli

Link to comment
Guest ritariässä

jeps, mut olihan ton linkin myynti-ilmossa tota parempaa 4340 materiaalista tehtyy. uskoisin ton kampuran tulevan joltain isolta strokerplantaasilta ja laittavat tilaajien mukaan leimat kampuroihin. tää on vaan arvaus. monasti samaa tavaraa myydään eri paketeiss ja erona voi olla vaikka kumiosista pois jyrsityt autotehtaan leimat ja numerot. en osaa sanoa olisko noi akselit sitten berttalaatuu, tosin en okein usko moiseen. tuskin kiinakaan kovin täynnä kuplan kampuroita valmistavia tehtaita on, tai mistä sen tietää.

 

kuka tilaa ekan ja laittaa kampuran mittauksiin?

Link to comment

Täytyypä kommentoida, kun tuo kiinalainen tuotanto on tullut viimevuosina aikalailla tutuksi... Kyllä siellä osataan tehdä kampia, H-profiili kiertokankia,kansia, vaihdekeppejä ym ym. Laatuakin saa. Tuotantoa tehdään sekä OEM/ODM asiakkaille (listalta löytyy "yllättäviäkin" brändejä). Hinnat ovat todella kohdillaan kun ostetaan sopivissa erissä :)

 

Kuka ostaisi tuhat "Scat"/"BugPack"/"omanimi" kampea...halvalla! Tammikuun kontteihin mahtuisi vielä.

 

-kalle

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...