Jump to content

Renkaat/vanteet 67 junikseen


Recommended Posts

Kiinnostaisi kuulla kokemuksia/näkemyksiä tästä yhdistelmästä: Nyt alla 195/75 R14 ja vakio 5jkx14 vanne. Jos oikein olen ymmärtänyt niin valmistajan mukaan vanne tulisi olla 5,5(tai ehkä 6). Tollaisia alkuperäisen näköisiä ei kai ole saatavissa? Tarkoitus olis säilyttää alkuperäinen ulkoasu ainakin. Levitys olis kai mahdollista tehdä? Mahtuisko pyörimään?Toisaalta kiinnostais kuulla että olisko moisesta operaatiosta mitään hyötyä vakion ajettavuuden parantamiseksi tolla renkaalla?

Link to comment

Jäi kertomatta, että nuo renkaat tuli otettua kun ovat valkosivulla ja löytyi lähikaupasta. Rättirenkaita näyttäisi löytyvän valkosivulla alkuperäisen kokoisena, mutta niillä nuo ajo-ominaisuudet ei taitaisi ainakaan parantua. Ulkonäkö kylläkin tulisi lähemmäs alkuperäistä.

Link to comment
  • 3 weeks later...

Tuosta 185R14C renkaasta, että on kai isommalla kantavuudella ym kuin tavallinen? (täytyy kysellä tyhmiä,kun en näistä paljon mitään tiedä) . Lienee rungoltaan jäykempi myös? Olisko silloin myös suuntavakavuudeltaan parempi? Onko kukaan verrannut käytännössä?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...