Jump to content

Taka-akselin puslat


Recommended Posts

Kohta pitäisi kasata Kuplan -74 takajousitusta. Otin jousilattojen kannet tarkasteluun ja totesin, että uusiksi meni, sekä kannet että puslat. Nyt vaan askarruttaa hankittavien tarpeiden mallit ja materiaalit. Vanhat puslat on semmoiset, että sisempi on varustettu ulkokehän pykälillä ja ulommaiset on pyöreät.

Pitääkö nyt pitää asetelma samana, vai voinko laittaa ulommatkin pykälämallisilla puslilla ja vastaavilla kansilla? Onko noissa jokin vissi toiminnallinen tai mitoituksellinen ero? Kannet on tässä siis umpinaiset.

Sitten puslien materiaali; mitä iloa on uretaanipuslista verrattuna kumisiin? 

Selailin tuossa vanhoja keskusteluja ja löysin ketjun, jossa keskusteltiin puslien voitelusta asennettaessa. Joillain videoillakin olen nänyt laitettavan kumipusliin ihan reippaasti vaseliinia asennusvaiheessa. Tuossa keskustelussa ei näytty päästyn mihinkään kunnolliseen lopputulemaan siitä, miten tämä voiteluhomma menee ja mikä on puslien tarkoitettu toimintaperiaate. Nyt vois käynnistää vättelyn asiasta uudestaan, mutta koetetaan päästä johonkin rakentavaan ratkaisuun, että tuleville remppaajillekin olisi ihan kunnon neuvo miten tehdä.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...