Jump to content

Empin camber compensator mutkalla


Guest KAAPO

Recommended Posts

Huomasimpa,että kesän aikana toi vakaaja on taipunut molemmista päistä.

Rakoa on latakan päissä olevan nylonpalojen ja vetarien suojaputkien välillä reilut 5 cm molemmilla puolilla - asennettaessahan nylonpalat on tiukasti kiinni suojaputkissa.

Kyllähän ton "jousilatan" pystyy tietenkin taivuttamaan orkkis muotoon mutta ensi syksynä se on todennäköisesti taas samassa kunnossa kuin nyt.

 

Orkkis EMPIn vakaajassa kuten nykyään esim CB:n vastaavassa vakaajassa on lenkit joilla vakaajan päät on kiinnitetty vetoakselien suojaputkiin.

 

Oma vakaajani näyttäisi olevan paksummasta materiaalista tehty kuin nuo CB:n vastaavat - ajatuksena olisi laittaa tuohon omaa tuollaiset lenkit joilla se pysyisi tiukasti kiinni suojaputkissa - mutta mahtaako toi kiinteä asennus aiheuttaa vaihdelaatikossa olevaan vakaajan kiinnitykseen sellaista vääntöä,että kohta on lootan kuori hajalla sillä mun vakaajanhan pitäisi toimia ilman noita kiinnityslenkkejä??

Tuleeko hengenvaarallinen "viritelmä"? Onko kellään samanlaisia kokemuksia?

Link to comment

En usko että lenkit tekevät systeemistä yhtään sen vaarallisempaa, mutta hyötyä niistä tuskin on. Koska jousi antaa periksi, menettää se tehonsa. Eli vaihtoehtoina sulla on reklamoida susi tuote, tai vaihtaa se jousi oikeaan jousiteräkseen. Kuulemma lehtijousen norrasta saisi tehtyä semmoisen.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...