Jump to content

Jokkis net foorumi lopetettu.


Recommended Posts

Mitä *ittua!!! Kyllähän tuolla aistittavissa oli vittuilua porukalla keskenään niin kuin muillakin foorumeilla,mutta menty sitten lopettamaan koko juttu,Hienoa taas prkle samas meni monen tyypin puhelinnumerot kesken olevista jutuista hukkaan ja "tietopankki" jossa oli moneen asiaan tietoa mitä olis tarvinnut muissakin hommissa.

Link to comment

Jokkis.netin loppumisessa ei ollut niinkään kaiketi kyse porukan keskinäisestä kränästä vaan suuren ja mahtavan AKK:n mahtailusta. Pitkän hiillostamisen jälkeen Pohjan Timo lopulta luovutti ja jm-väki on nyt aika lämpöisenä. Rallia vuosia seuranneena ja nyt jo vähän ajaneenakin voin kertoa että ***seestä on koko Mahosen lafka, kaikki paitsi Neste Rally on turhaa kun ei tirehtöörit pääse riittävästi paistattelemaan. Saa nähdä kauanko on pystyssä.

 

Jokkis.netin hommasta lisää mm. Ralli.netissä:

 

http://www.ralli.net/modules.php?name=F ... sc&start=0

Link to comment
Guest veewee

Ruvetkaa jokkismiehet ajamaan wrc:lla ja kattomaan motor forumista kimin kuntopyöräilyä ja tutustumaan henning sohlbergin ruokavalioon. Eiköhän jokkis ja f-cuppikin kannata jo lopettaa kun on niin rahvaanomaista ja halpaa.

 

kolme eläköön huutoa akk:lle ja mahoselle

Link to comment

Oikeasti se ei ole halpa harrastus. 10.000 euroa alkubudjetti hommat kärryn ja 5 VALMISTA autoa+niihin kaikkiin varaosaautot. Hyvän auton tekeminen aihiosta maksaa sen yli 3 tonnia. Ja saat siitä päälle tonnin kisassa kun myyt. Ja jos et tee autoa viimesen päälle saat ajella kierroksen muiden jäljessä ja katsella varikolla sitä väsynyttä 85.5 männillä ja keskidellortolla olevaa kolisevaa vw myllyä. Tämä ei ollut Koivi:lle tarkoitettu kommentti sitten suoraan vaan yleisesti.

Usko pois Sprintti tai Krc tulee halvemmaksi loppuviimein ja saat tehdä auton "kunnolla" ja sitä ei tarvitse myydä. Hyvin läheltä muutaman tutun harrastusta seuranneena,kaikenlaista nähneenä sekä autoissa että kisoissa. Lisäksi koko vapaa-aika menee kisojen välillä sen paskan oikomiseen ja säätämiseen ja sitten kun rehaat sen vihdoin sinne 400km päähän viivalle niin se leviää viivalle tai vähän ennen ruutulippua.

 

kerran kun olin kisoja kattomas sai nauraa kun yhdellä tunnetulla kuskilla meni hermot kun auto meni penkkaan potkaisi oveen ja heitti kypärän kaaressa metsään...

Link to comment
Guest koivi

kieltämättähän jokkistaki voi harrastaa erinlaisilla budjeteilla.iteläki tuossa just valmistunu alusta asti tehty uus jokkis vw:ee,hinta menee väkisinki kolmosella alkavaa lukua kohti,jos meinaa et se suunile alkaa liikahteleenki ja et auto on kunnola tehty kaikin puolin... Mutta onhan Jokkis mahtava harrastus!! ;)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...