Jump to content

Konehuoneen tietsikka pistoke.


Guest Metu2

Recommended Posts

Guest Metu2

Onko kukaan poistanut moisen.Uskaltaako pistää piuhat kylmästi poikki,toki meinasin käyttää sen startille menevän paksun kaapelin vaihtis laturille mut ne muut ohkaset piuhat häviääkö toimintoja jos katkasee.

Link to comment
  • 1 month later...

Eikö samalla vois nykiä ne ylimääräset piuhatkin pois. Vai minkä takia pelkkää pistoketta on ilo poistaa? Ei sen kautta mitään vitaalia kulje, jos katkoo piuhat, kunhan varmistaa etteivät ne osu toisiinsa tai maahan.

Link to comment
Guest Mika Raussi

No johonkin tulee muistaakseni virta, eli ei kannata vetää vaan kutistesukkaa päälle. Saattaa tapahtua kummia. Mut saa ne piuhat tietty pätkiä vaikka molemmista päistä. Netti on pullollaan sähkökaavioita, joita luulis tyhmemmänkin osaavan lukea.

Link to comment

tavallaan poikkihan ne johdot on siinä pistokkeessakin.siis miksi se pitää poistaa / katkasta piuhat???jos se häiritsee niin ota irti ja siirrä sivuun tai katko johdot.

Link to comment
Guest Tuoppi

eli tuli itse poistettua tommonen piuhoineen kaikkineen...

 

piuhoja meni:

 

startille, maihin, sulake rasialle eteen, valoille eteen, takapenkin alle latausreleelle ja taka valista tuli neljät piuhat purkille.

 

suosittelen piuhojen pois vetämistä, ei ollu kaverin kanssa kun 45 min homma ja ei tarvii enää arpoo tulekoo kipunoita ymym.

 

syy miksi otin sen pois oli se että tilalle tuli öljynsuodatin :)

Link to comment

hmm sen startille menevän piuhan voi vissiin ihan huoletta poistaa!

en taida kumminkaan repiä sitä kokonaan pois ku siihenhän tulee virtaa siihen pistokkeeseen ,niin siitä saa stropoon tarvittavan 12v näppärästi saa sytkän säädettyä. ei tartte akkulaturin kaa leikkiä....

Link to comment
Guest Metu2

Sen paksun piuhan laitoin vaihtislaturille siihe se tuntu passelilta. Tosiaan se menee startille ja jatkaa akulle.Itse laitoin pistokkeen paikalle sähkö pumpun mikä ei ehkä viisas paikka mut toimii hyvin.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...