Jump to content

kuplan etuvalot


Guest kupla73

Recommended Posts

Guest kupla73

ikinä en oo pois ottanu ja nyt yritin laittaa paikalleen niin onko normaalia että kiinikkeet ei oo ruuvien kohdalla eli joutuu laittaa ruuvit vähä vinoon ja vääntämään valon paikalleen? Onko kummankin puolen valo samanlainen? pystyvalo kyseessä.

Link to comment

Pystylampuissa määrävä osuus on kehyksen yläosassa, jossa on kiinnityshahlo. Joskus jälkituotantokehykset ovat niin vinksallaan, ettei niitä tahdo saada kunnolla paikalleen, joten vääntämistä yms. saattaa vaatia.

 

Yleensä kuitenkin kiinnitysruuvi, eli alhaalla keskellä sijaitseva sellainen kiinnittyy ihan suoraan. Säätöruuvit ovat sitten asia erikseen.

 

Mikäli autosi on esim. mallia 1303 on valon kiinnitys hieman erilainen, mutta siitä en kerro mitään, kun en siitä mitään tiedä ;)

Link to comment

Onkos sulla uudemman mallin lamput, eli erillinen pohja ja siihen "umpinainen" umpio ja sitten erillinen kehys vai onko sulla vanhempi malli, jossa koko roska on kehyksessä kiinni ja umpio purettavissa erikseen lasiin ja heijastimeen?

Link to comment
Guest kupla73

joo sitä hahloa joutui vähä vääntelemään ja silti meinas valo jäähä ihan toiseen laitaan ja säätö ruuvit on ihan vinossa.... Kyllä se kiinitys ruuvi kävi aikalailla suoraan... ajattelin vaan kysellä että saa selvyyden onko vika asentajassa vai valoissa. Mutta jospa se siitä. Niin ei muuten oo 1303 mallia..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...