Jump to content

Kärkien kulma


Recommended Posts

Hain retkibusaan Motonetistä "parasta laatua" olevat kärjet, merkki Bosch (made in Brazil), ja toiset varalle. Molemmissa ne pyöreät kosketuspinnat osuvat toisiinsa vain kauimmaisesta reunasta. Vanhoissa piikittyneissä kärjissä (sama merkki), kuten muistaakseni aina ennenkin, nuo osat ovat olleet kiinni-asennossa tasaisesti koko pinnaltaan.

 

Tyhmä kysymys: Rupeanko vääntelemään noita samansuuntaisiksi tai vienkö takaisin ja vaihdan halpoihin suorempiin - vai onko mitään väliä, että ovat vinossa...?

 

04E3FD14-D6E6-4326-9734-2F3AF1382581.jpeg

Edited by Bussfest 2018
Link to comment

Eipä tuolla paljon merkitystä ole..aina se kosketus on jotenkin pistemäistä...ja tuohan vaan katkoo maayhteyttä, ei se tajuu hyvän päälle. Teoriassa saattaa olla että joutuisi aiemmin (jo 15..20oookm) säätämään kärkivälin uudelleen, mutta hyvähän näitä on välillä huollella. Enempi on toivottavaa että kärkien nokkakappaletta seuraava laahain olisi kunnon ainetta(bakeliittiä tms.) eikä jotain huonoa muovia...se huonolaatuinen laahain lopettaa matkan nopeammin kun tuo. Eli mielestäni ..ei tarvi olla huolissaan...

  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...