Jump to content

Etelän Hetelmä

Members
 • Posts

  949
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 • Ajoneuvot
  1302, 914, T2b, T36, 1200

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Etelän Hetelmä's Achievements

 1. Ohhoh… hyvä, että antoi ravistamalla merkkiä siitä, ettei kaikki kunnossa. Jos noin pehmeätä, niin yksi mahdollisuus olisi ollut spoorien häviäminen. Noh, reissun saitte joka tapauksessa tehtyä.
 2. Eihän siinä pitkää aikaa mennyt, kun tämän todella suotuisan ajankohdan, 23.-25.06.2028, varasi toinen vanhoihin volkkareihin keskittyvä tapahtuma; Ben Pon Show, Vintage Volkswagen Treffen and Barndoor Gathering. Mahdollisesti tästä tapahtumasta ja European Bug In:sta tulee tulevaisuudessa parivaljakko, johon monet matkaavat volkkarilomallaan. https://www.benpon.nl
 3. Juhlapuheessaan 22.06.2024 Markus Lottermann ilmoitti, että seuraavan kerran Bad Camberg järjestetään 2029, sen sijaan, että noudatettaisiin totuttua neljän vuoden väliä. Tämä sen vuoksi, että 2029 on tasan 50 vuotta ensimmäisestä Bad Camberg VW tapahtumasta. Toteutuessaan tämä rikkoisi totutun Bad Camberg - Hessisch Oldendorf - European Bug In järjestyksen. Omasta mielestäni huono ajatus, mutta järjestäjäthän päättävät, milloin järjestävät.
 4. Perjantaiaamuna lähdetään Oulusta kiertueen ekaan tapahtumaan.
 5. Palkintojen jaossa kerrottiin, että tulee Bug Run Mantorp nro 41.
 6. Nyt täällä on aika monta jonoa odottamassa porttien avautumista perjantaina 08:00.
 7. Eka suomalainen volkkari hollilla odottelemassa muita Suomesta. Edessä olevat ruotsalaiset yöpyivät tuossa ke-to yön.
 8. Samaa mieltä Tanhiksen kanssa siitä, että puolan ei kuulu olla kuuma. Kerran pääsin reissulta kotiin heittämällä säännöllisesti viileää vettä puolan päälle. Uusi puola korjasi tilanteen lopullisesti.
×
×
 • Create New...