Jump to content

Etelän Hetelmä

Members
 • Content Count

  740
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 • Ajoneuvot
  1302, 914, T2b, T36

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heh-he... Me mennään omaehtoiseen karanteeniin Ivalon Sovintovaaraan juhannukseksi. Mutta kyllä VW-Weekend on sen arvoinen...
 2. Hyvältä näyttää. Tulossa ollaan - ekaa kertaa Oulusta.
 3. Tämän full flow harjoituksen itsekin tehneenä... suurinpiirtein noista paikoista otin itsekin pois. Monta kertaa piti hieman ottaa pois ja koeasentaa. Lopulta löytyi se pois oton määrä, ettei jäänyt mistään kantamaan. Ja öljynippelien asennolla on suuri merkitys. Mutta kyllä työ mielestäni kunnon öljynsuodatuksen saamiseksi kannatti.
 4. Jos "keulimisella" tarkoitetaan sivutuuliherkkyyttä ja kevyttä keulaa, niin sehän on näiden waunujen viehättävä ominaisuus. Miksi pitäisi poistaa tämä asia saksalaisen insinöörin loppuun asti ajattelemasta kokonaisuudesta, heh-he?
 5. Näyttää Pihliksen "voimakas ehkä" muuntuneen ilmottautumiseksi. Nyt näkyy olevan 555 vahvistettua ilmottautumista.
 6. Hessisch Oldendorfiin on jo 144 vahvistettua ilmottautumista. Kaikkiaan 750 hyväksytään virallisiksi osanottajiksi.
 7. Useimmat touko-kesäkuun volkkaritapahtumat peruutettu: https://www.vwshows.com/shows.php?year=2020
 8. Ruotsalaiset kuulemma (www.boxerville.se) tekevät päätöksen tapahtuman pidosta viimeistään heinäkuun lopulla.
 9. Järjestäjiltä tietoa: https://www.fvwa.fi/?x118281=205389
 10. "Alustaa nostettu"... etkö enää olekaan niitä miehiä, että mitä matalempi sitä parempi?
 11. Oletan, että käytät Helsinki-Travemünde lauttaa. Silloin reitti: Travemünde - Hampuri - Bremen - Dortmund - Aachen - Liege - Charleroi - Chimay. Jos aiot myös Hessisch Oldendorfiin, niin sitten pitää kaartaa idemmäksi, koska se on Hannoverista etelään. 3. Internationales VW-Treffen Schallbach on Etelä-Saksassa Baselin pohjoispuolella, joten sinne tulee ajomatkaa peräkärryllä.
 12. Tanssahduksiahan on tehty European Bug In:ssä paljonkin. Aluksi jopa kaatosateessa telttakatoksien alla, myöhemmin isossa järjestäjien pystyttämässä partyteltassa. Mutta 2019 ekaa kertaa skotti soitti säkkipilliä bussin katolla. Olisiko 2021 paikalla ekaa kertaa suomalaiset saunomassa?
 13. Tässä on hyvä video EBI#8:sta vuonna 2019: https://www.youtube.com/watch?v=Pclin_jF8k "European Bug-In 8 - Aircooled Junkies" Alla on norjalainen matkakertomus EBI#8:sta. Matkanteko on olennainen osa tapahtumareissua: https://www.youtube.com/watch?v=mElo--Utybw "Road trip to European Bug-In 8 2019" EBI#8:ssa säkkipillin soittaja esitti skottilaista kulttuuria bussin katolta. Silloin syntyi ajatus näyttää suomalaista kulttuuria EBI#9:ssä ottamalla saunateltta mukaan. Tästä on ollut puhetta joidenkin harrastajien kesken... --------------------------- Ei näytä linkit toimivan - olisiko jotain oikeuskysymyksiä. Joka tapauksessa youtubessa löytyy noita videoita, kun kysyy 'european bugin 2019´.
 14. Mainiota, että pääkokki Urbantoy tulee mukaan varmistamaan ruokahuoltoa.
×
×
 • Create New...