Jump to content

Etelän Hetelmä

Members
 • Posts

  867
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 • Ajoneuvot
  1302, 914, T2b, T36, 1200

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Etelän Hetelmä's Achievements

 1. Tämä on mun suosikki; talvella huolletaan ja korjataan, jotta kesällä voidaan ajaa ilman ruuvaamista.
 2. Talvivarusteina Talvikuplassani ovat nykyaikaiset talvirenkaat, led kaukovalot , sisätilanlämmitin (ennen ajoon lähtöä), öljypohjanlämmitin ja lämpöpelti, jota myös talvipelliksi kutsutaan. Olen lämpöeristänyt vuotamattoman vakiolämmitysjärjestelmän lämmönvaihtimista alkaen, joten mitään polttoaineella käyviä lisälämmittimiä en tarvitse. Takaikkunan alle olen tehnyt luukun poistoilmalle. Kummastelen harrastajien intoa tavaratilasta tilaa vieviin lisälämmittimiin, kun vakiolämmitysjärjestelmänkin saa toimimaan täysin riittävästi. Huolehtinut siitä, että kaasuttimen imuilman esilämmitys toimii suunnitellusti. Asentanut toisen akun takapenkin alle. Puolana on korkeajännite puola. Moottoriöljynä synteettinen 5W-40 ja vaihdelaatikossa normaalia ohuemmat öljyt. Todettu, että paketti toimii -30 asteessa. Meneillään on Talvikuplan kolmas ajokausi.
 3. Tässä ei ole enää kyse harrastuksesta, vaan intohimosta. Oikein hyvää menestystä jatkossakin.
 4. Ei mene ilman yöpymistä. Yhdellä yöpymisellä mahdollista yhteen suuntaan. Montako kertaa höpö heka aikoo yöpyä?
 5. Jos ostat ja käytät näitä, niin kerrohan kokemuksista.
 6. Koronan vuoksi tätä ei ole järjestetty kolmeen vuoteen 2020-2022. Puutostila tähän parhaimpaan volkkaritapahtumaan on nyt kova... Nyt voi ruveta suunnittelemaan reissua F1-radalle, Spa Francorchamps, Belgia. https://www.vwbugshow.be/en/info/bug-show-2023-en
 7. Mutta menee päällekkäin VW West Festin kanssa. Ja luultavasti Belgian Le Bug Shown kanssa - tästä saamme varmaa tietoa joulukuussa.
 8. https://www.sccevent.com Kerrankin näyttäisi siltä, ettei menisi päällekkäin Kesäkauden Päättäjäisten kanssa.
 9. Miehellä kyllä energiaa riittää... syököhän jotain pillereitä...?... Ajetaan sitten yhdessä Mäkistarttiin. Talvikuplani katsastus tiistaina 11.10.
 10. Ei siellä ole kieroon katsottu VW vesijäähyllä Suomesta tulleita. Muuan oululainen harrastaja on entisellä armeijan Transporterilla osallistunut pari kertaa.
 11. https://boxerville.se/forum/viewtopic.php?id=58309
 12. IKWWanroij, Hessisch Oldendorf ja European Bug In eivät riittäneet täksi kesäksi…
 13. ”Valitettavasti ei kiihdyttelyä” kerrotaan.
 14. Ei mulla ole koskaan ollut ’ei ikinä enää’ tunnelmaa Skellefteån reissun jälkeen. Mutta ei ollakaan osallistuttu menomatkan letkaan usein toistuvine pysähdyksineen… Ei äkisti uskoisi, että tämä tapahtuma kokonaisuutena on niin mukava.
 15. Kotiuduttiin tältä 5953 km reissulta tänään. Osallistuttiin paluumatkalla vielä Kesämeetinkiin; ts. neljä volkkaritapahtumaa perättäisinä viikonloppuina. Tiettävästi kenelläkään ei ollut mitään isompia VW teknisiä ongelmia. Olo aika väsynyt, mutta toisaalta tyytyväinen. Kesän 2023 pääreissuksi ehkä Le Bug Show Spa Francorchampsissa…
×
×
 • Create New...