Jump to content

Etelän Hetelmä

Members
 • Content Count

  669
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  1302, 914, T2b, T36

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. metake; näistä kärjettömien hyödystä... muistatko kun paluumatkalla Gardermoenista yksi kupla lakkasi käymästä? Ja sä sait sen käymään palauttamalla välin kärkiin?
 2. Aamusauna voisi olla kova juttu. Mutta mites varmaa sen lämpeneminen on? Tirehtööri Urbantoy nukkuu tavallisesti pitkään, kun ilalla ja yöllä on ollut niin paljon tekemistä...
 3. "Maurin tykönä käyminen" tarkoittaa tässä VW-liikkeessä käymistä: https://www.classicvw.se Liike juhlii 15 vuottaan perjantaina 30.08. avoimien ovien päivänä, ja välipalaakin on tarjolla. Varastossa olevia waunujen osia myydään 15% alennuksella. Kun liike on Skellefteåssä ja Bureå Camping Skerllefteåstä etelään, niin matkan varrella on. Etelän hetelmät käy ostamassa ainakin yhden varaosan sieltä.
 4. Kiihdytystä tai viihdytystä - molemmat sopii mulle. Suomalainen Teijo - rantakirppu -yhdistelmä keräsi huomiota ja palkintoja.
 5. Koko sunnuntai kiihdyteltiin. Muilla on ehkä kuvia.
 6. Kiitokset mainiosta seurasta parhaalla katselupaikalla leiriytyneille suomalaisille. Ajo Gardermoenista Tukholmaan kuuden VW-ilmajäähyn letkassa oli myös makeeta.
 7. Lauantain satoi koko päivän. Mutta tänään päästään itse aiheeseen. Sehän sopii, kun maanantai on varattu paluumatkaan.
 8. Suomalaisten leiri. Parhaalla katselupaikalla.
 9. Perille tultiin eilen. Matkalla piti Variantiin vetää akku>puola johto, kun virtalukko ei enää antanut sytytysvirtaa. Sääennuste on ollut surkea, mutta viimeisimmän mukaan sunnuntaina kiihdyteltäisiin. Norjalaisten asenne on positiivinen: jos ei pystytä ajamaan, niin sitten juhlitaan sitäkin enemmän...
 10. Onko tänne tulossa muita Suomesta torstaina?
 11. Älä pyöritä moottoria sen jälkeen kun otat virranjakajan ylös. Kun virranjakaja on ylhäällä, niin lukituskiinnike on vielä 13 mm pultilla kiinni kampikammiossa. Kun sen pultin ruuvaat irti, lähtee lukituskiinnike irti, ja voit laittaa siihen uuden pultin. Kun laitat virranjakajan takaisin, niin pyörität virranjakajan akselia, kunnes virranjakajan pohjassa olevat ulokkeet osuvat kampikammiossa olevan akselin koloihin.
 12. Norjalaiaisten sääntöjen mukaan öljynkeräys kaukalo täytyy olla. Sori, täähän on Ruotsissa, mutta arvelisin, että sääntö on sama.
 13. Oho... Siis Le Bug Show Spa Francorchampsissa - teillä on hyvä VW reissu.
 14. Mistä volkkaritapahtumasta te olette tulossa SCC:een?
×
×
 • Create New...