Jump to content

Etelän Hetelmä

Members
 • Content Count

  802
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 • Ajoneuvot
  1302, 914, T2b, T36, 1200

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ohjelman mukaan perjantaina panostetaan seitsemän (7) tuntia saunomiseen... Eiköhän sieltä löydy pettymykseen helpotusta.
 2. Peruutus tuli lopputulemaksi, vaikka viimeisen viikon aikana lippujen myynti kapusi asetettua vähimmäismäärää kohti. Korona vuonna norjalaiset eivät tarpeeksi tahtoneet suurinta VW ilmajäähy tapahtumaansa. Mutta ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin... Nyt voi ajaa Kesäkauden Päättäjäisiin.
 3. Tapahtuman järjestäjät ovat päättäneet pidentää lippujen ennakkomyyntiä 01.08.2021 klo 24:00 asti. 160 viikonloppulippua pitäisi saada myytyä vielä - kova tavoite. Täytyy kunnioittaa järjestäjien sitkeyttä.
 4. http://www.bugrun.com Paikan nimi on nyt Malmby.
 5. Tapahtuman pitää saada tietty määrä lipputuloja, jotta radan vuokra, radan huoltohenkilöstö, pelastushenkilöstö jne. saadaan maksettua. Aluksi myytiin vain torstai-sunnuntai lippuja, mutta nyt on saatavissa myös lauantai-sunnuntai lippuja ja vain sunnuntai lippuja. Joten ihan oikeasti yrittävät saada tapahtuman järjestettyä. Elokuun alussa sitten tiedetään, onko lippuja myyty tarpeeksi.
 6. Norjalaiset näyttävät muuttavan sääntöjään melkein viikon välein. Mutta se on pysynyt samana, että "täysin rokotettu" Norjassa tarkoittaa yhtä viikkoa toisen rokotteen saamisesta.
 7. Kyllä info@ruovesicamping.com toimii. Koettaessani varata vaunupaikkaa sain vastauksen: "Olemme sopineet tapahtumajärjestäjän kanssa että emme varaa paikkoja etukäteen, jotta alueen tehokas täyttäminen toteutuu kun täytetään saapumisjärjestyksessä".
 8. Olisiko ohjelmasta tarkempaa tietoa? Tiedoksi sitten, että Ruovesi Campingin toimiva sähköpostiosoite on info@ruovesicamping.com.
 9. Onko akku yleisesti ottaen hyvässä kunnossa ja varmasti täydessä latauksessa?
 10. Kuinkas sattuikaan, että perjantai-illan bändi osasi soittaa ’Helpon elämän’, kaksikin kertaa...
 11. Kyllä sun kannattaisi tehdä ainakin yksi pidempi reissu kirpullasi. Olisi sitten harmaahapsisena muisteltavaa ja kerrottavaa lapsenlapsille, että VW-ilmajäähyllä, jossa ei ollut edes kattoa, tehtiin NIIN perhanan pitkä reissu...
 12. ”Ja koska Heinolasta on vähän liian hazardia lähtä ajeleen kirpulla Kemiin”... Meinaatkos vain pientä pyöritystä tallin lähettyvillä jatkossakin? Muistan kun tavattiin kolme kirppua, jotka olivat reissulla Hollanti - Nordkapp - Hollanti... Kyllä ne pitemmätkin reissut onnistuvat kirpulla, kun on asennetta.
 13. Olisiko ohjelmasta jotain tarkempaa? Torstaina ei liene mitään virallista ohjelmaa, mutta paikalle saanee tulla jo silloin?
 14. www.fhi.no Kyllä se näyttää siltä, että Tanhis on oikeilla jäljillä. Norjaan tulijan oma asuinalue ratkaisee, ei se miltä alueelta ylittää rajan Norjaan. Tänään on norjalaiset taas löysänneet sääntöjään. Katso yllä olevaa nettiosoitetta; siellä säännöt englanniksi.
 15. Maksettu SCC lippu, joka pitää etukäteen ostaa. Muita lähdössä?
×
×
 • Create New...