Jump to content

Etelän Hetelmä

Members
 • Content Count

  603
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  1302, 914, T2b, T36

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tämä on huippujuttu! Nyt loppuu vuosia kuultu valitus ratin vatkauksesta ja tummelin käytöstä ranteisiin... Nyt vain ripeä paikalleen vaihto.
 2. Alicanten seudulla asuva suomalainen volkkaristi on ottanut yhteyttä ja tarjonnut apua seutuun ja seudun VW harrastajiin tutustumiseen. Olemme kiittäen tarttuneet tarjoukseen. Nyt on lisää kaikkiaan kolme reissusta kiinnostunutta autokuntaa. Siis letkassa olisi nyt yhdeksän volkkaria, jos kaikki lähtevät. Tällä hetkellä reissu näyttää paremmalta kuin odotin sen tässä vaiheessa olevan.
 3. Heh-he... niin mä ajattelinkin, että Urbantoylla on rohkeus loppunut tähän ulkomaiseen VW tapahtumaan. Ehkäpä joku ihan uusi volkkari tuttavuus innostuisi tästä.
 4. SCC:een tulee yleensä enemmän suomalaisia kuin näiden ketjujen kirjoitteluista voisi päätellä. Olen tekemässä reissun tyyppi 3 Variantilla, ja kartanlukijan paikka on vapaana. Kartanlukija majottuisi omassa teltassa, kun mä nukun Variantissa. Mahdolliset yhteydenotot yksityisviestillä.
 5. Hienoja ovat European Bug In:in pääsyliput
 6. Valmisteluita on jatkettu. Tuo eka reissusta kiinnostunut on saanut kakkoskuskinkin mukaan, ja heillä on halua käydä Berchtesgadenissa mm. Hitlerin Kotkanpesässä. Eiköhän käynti siellä saada sovitettua reissuun. Roadrunner löysi Barcelonasta kiintoisan VW putiikin, ja sähköpostitiedustelun jälkeen meidät toivotettiin tervetulleeksi käymään. http://www.busandroll.com/default.aspx Espanjalaiseen VW kerhoon ei toistaiseksi ole saatu yhteyttä. Pepix on parantanut 'tukikohtansa' valmiutta terassilla.
 7. Päätitkin sitten myydä? Ajan puutteen vuoksi? Se mun sulta ostama tyyppi 3 Variant oli kovempi projekti kuin tämä.
 8. 22.04.2018 tämän ketjun sivulla 33 selostin 1970 tyyppi 3 Variantin kunnostusta. Waunu oli viimeksi katsastettu kesäkuussa 1994. Ajelin sillä 4713 km kesällä 2018 ilman isoja pulmia, mutta sitten käynnistäessäni syyskuussa konetta autotallissa, venttiili meni poikki. Talvikaudeksi olin suunnitellut muita volkkarihommia, mutta tämän koneen kunnostus meni kaiken edelle. Todella kokenut harrastaja suositteli koko koneen purkamista, ja niin tehtiin. Varastossani olleista, mitat täyttävistä osista otettiin käyttöön mm. Reissubussin alkuperäinen kampiakseli ja Belgiassa 2015 hajonneen 1776 koneen sylinterit, männät ja kannet. Aivan uudet venttiilinnostajat ja nokka-akseli ostettiin. Kone saatiin kasaan tammikuussa ja nokka-akseli ajettiin sisään samantien. Suurin muutos oli full-flow öljynsuodatuksen asentaminen, mistä ohessa pari kuvaa. Olen asentanut full-flown kuplaan ja pallokeulaan, mutta tyyppi 3:ssa se oli kaikkein haasteellisinta tilan vähyyden takia. Sai todella monta kertaa koeasentaa ja viilata tiellä olevaa metallia pois ennen kuin kaikki oli kunnolla paikoillaan. Mutta onpahan nyt moottoria suojaavaa öljynsuodatin. Maaliskuussa toivottavasti päästään säiden puolesta tien päälle, ja huhtikuussa sitten koeajo Helsinki - Oulu - Helsinki. Kemin Karavaanari; oletkos ostellut etelästä peräkärryjä? Voitaisiin taas hinata sinne Pohojoseen, kuten vuoden 2018 koeajolla... IMG_0122.MOV
 9. Logo on valmiiksi taputeltu. Ei muuta kuin kamppeet tuotantoon, jotta ehtivät jakeluun kauden alkuun mennessä.
 10. Missä Vintage VW Garagen Kesämiittinki #2 järjestetään?
 11. Tämä ei ole ihan helppo nakki. Purettavista romuista voisi saada kohtuuhintaan. Paruzzilla on myytävänä jälkituotantoa kalliimpaan hintaan. Itse löysin Variantiin vanhalta volkkarikaverilta Norjasta.
 12. XTeme; Chimay on 158 km Spa Francorchampsista, jonne tie sulle tuttu. Norjan 'nuori kaveri' ilmoitti sikälaisellä volkkaripalstalla (vwnorge.no) jo alaikäisenä 10.04.2016, että hän osallistuu omalla kuplallaan vuonna 2019 Bad Cambergiin ja EBIin. Sen jälkeen hän on kerännyt osallistumislupauksia lähes kaikilta VW reissuilla tapaamiltaan harrastajilta... Jollekin näyttää tulevan 'ylivoimainen este', mutta älä sä, XTeme, sorru sellaiseen. Sähän olet käsittääkseni facebook-ystävä 'nuoren kaverin' kanssa... saisit digitaalista kuittailua hamaan tulevaisuuteen asti...
 13. Nyt on - lauttaliput 19.06. Trelleborg > Sassnitz - European Bug In pääsyliput 28.-30.06. - Puttgarden > Rödby lautta, Kööpenhamina-Malmö silta 01.07. maksettu. Miten muiden osallistujien matkajärjestelyt edistyvät?
×
×
 • Create New...