Jump to content

Etelän Hetelmä

Members
 • Content Count

  769
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 • Ajoneuvot
  1302, 914, T2b, T36, 1200

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. "Mäkistartti järjestetään taas, mikäli koronatilanne näin sallii" https://www.fvwa.fi/tapahtumat/?x118457=212265 Tarkoituksenani on osallistua ekaa kertaa, nyt kun on Talvikupla.
 2. En kykene minäkään löytämään Hessisch Oldendorfin Facebookista tai nettisivuilta tietoa, että 2021 tapahtuma olisi lykätty. XTeme; onko sulla muualta tietoa, että HO21 olisi lykätty? Vai onko niin, että tulkitsit väärin Unkin kuvakaappauksen osoittaman viestin?
 3. www.sccevent.com Menee sitten päällekkäin Kesäkauden Päättäjäisten kanssa.
 4. Tunnesyistä tuosta voi auton teettää, jos rahaa kerta olisi, mutta ei järkisyistä. Tuntuva osa meidän ihmisten tekemisistä kuitenkin perustuu tunnesyihin.
 5. Lidl Münchausenring 6 31840 HESSISCH OLDENDORF aukioloajat: ma-la 7-21 Eiköhän täältä löydy nälän torjunta-aineita... Kehittääköhän Pääkokki uusia reseptejä talven aikana?
 6. Olishan aikoihin eletty, jos Valkovalas olisi tapahtumapaikalla ennen Reissubussia... Perusruoka-aineet jostakin Lidlistä, ja loput läheisestä ruokakaupasta Hessisch Oldendorfissa. Ruokailua haluavat saavat sitten lähempänä tiedottaa osallistumisestaan.
 7. On tuumittu menomatkaa... taidetaan lähteä matkaan Oulusta sunnuntaina 20.06.... Haaparannan ja Ruotsin läpi Trelleborgiin, jonne saavutaan tiistai-iltapäivällä. Lautalla Sassnitziin, josta rykäistään viimeiset 500 km Hessisch Oldendorfiin keskiviikkona. Leirintäaluehan aukeaa 12:00 keskiviikkona. Reissubussi saa pysyä parkissa sunnuntaihin 27.06.
 8. No jos kerran niin on sovittu... ei mitään esileikkejä, vaan yöllä ekaa kertaa Saksan autobaanalle useammaksi tunniksi... ajelkaahan varovasti. Meillä on tarkoitus saapua Hessisch Oldendorfin leirintäalueelle torstaina.
 9. Meinaatko laittaa Neidon ajamaan keskellä yötä autobaanalla Travemündestä Hessisch Oldendorfiin?
 10. Valkovalaasta ei ehkä löydy paljon volkkariteknistä tietotaitoa, mutta sitäkin enemmän ravitsemuksellista ja sairaanhoidollista.
 11. Volkkaripalstalla "keskustellaan ilmajäähdytteisistä Volkswagen-autoista". Siten minusta ei ole Palstan toiminta-ajatuksen mukaista ohjata neuvoa kysyviä ostamaan nestejäähdytteisiä Volkswageneita. Kukin auton ostaja tietystikin päättää mitä ostaa.
 12. Hyvin osaatte rationalisoida harrastuksen ohjaamisen tällä palstalla nestejäähdytteisiin Volkswageneihin.
 13. Näin saatiin ilmajäähdytteisten Volkswageneiden keskustelupalstalla ohjattua mahdollinen uusi harrastaja nestejäähdytteisiin Volkswageneihin...
 14. Olemme päättäneet lykätä reissun vuoteen 2022. Varsinainen yhteinen matka Schallbach > Gibraltar > Cabo da Roca > Schallbach ajetaan 4.-19. kesäkuuta 2022.
×
×
 • Create New...