Jump to content

Etelän Hetelmä

Members
 • Content Count

  592
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  1302, 914, T2b, T36

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Etelän Hetelmä

  Vetokoukku typ3

  Tämä ei ole ihan helppo nakki. Purettavista romuista voisi saada kohtuuhintaan. Paruzzilla on myytävänä jälkituotantoa kalliimpaan hintaan. Itse löysin Variantiin vanhalta volkkarikaverilta Norjasta.
 2. Etelän Hetelmä

  BC2019 & EBI8

 3. Etelän Hetelmä

  BC2019 & EBI8

  XTeme; Chimay on 158 km Spa Francorchampsista, jonne tie sulle tuttu. Norjan 'nuori kaveri' ilmoitti sikälaisellä volkkaripalstalla (vwnorge.no) jo alaikäisenä 10.04.2016, että hän osallistuu omalla kuplallaan vuonna 2019 Bad Cambergiin ja EBIin. Sen jälkeen hän on kerännyt osallistumislupauksia lähes kaikilta VW reissuilla tapaamiltaan harrastajilta... Jollekin näyttää tulevan 'ylivoimainen este', mutta älä sä, XTeme, sorru sellaiseen. Sähän olet käsittääkseni facebook-ystävä 'nuoren kaverin' kanssa... saisit digitaalista kuittailua hamaan tulevaisuuteen asti...
 4. Etelän Hetelmä

  BC2019 & EBI8

  Nyt on - lauttaliput 19.06. Trelleborg > Sassnitz - European Bug In pääsyliput 28.-30.06. - Puttgarden > Rödby lautta, Kööpenhamina-Malmö silta 01.07. maksettu. Miten muiden osallistujien matkajärjestelyt edistyvät?
 5. Etelän Hetelmä

  Mitä ostit tänään?

  Ahaa... Aki Roadrunner alkaa vetämään bussin perässä pientä peräkärryä...
 6. Etelän Hetelmä

  BC2019 & EBI8

  Lipunmyynti European Bug In:iin on alkanut. Innokkain norjalainen autokunta on jo ostanut... Näillä näkymin Norjasta tulee kaksi autokuntaa mukaan reissulle Bad Camberg > Schallbach > European Bug In. Norjalaisia tulee rutkasti Bad Cambergiin, mutta useimmat ajavat kotiinsa sen jälkeen.
 7. Etelän Hetelmä

  Vintage VW Garage kinkeros at Uleåborg

  Joo, ilman alkolukkoa voi olla vaarana, että palsta kehittyy yleiseksi juomis- ja huumoripalstaksi se sijaan, että täällä keskusteltaisiin ilmajäähdytteisistä Volkswagen-autoista, heh-he...
 8. Etelän Hetelmä

  Vintage VW Garage kinkeros at Uleåborg

  Alkaakohan se 'Helppo elämä' CD olla menossa puhki? Kestääköhän se Sirkus Vinlandian kaikki kesän esiintymiset?
 9. Etelän Hetelmä

  SCC Gardermoen 16.-18.08.2019

  Autolauttaliput varattu: - iltalaiva keskiviikko 14.08. Turku > Tukholma - iltalaiva maanantai 19.08. Tukholma > Turku
 10. Etelän Hetelmä

  Tyyppi 3 tapahtuma 9.-11.8.2019 Oslo

  Työasioiden takia en pääse tapahtumaan. Ihan ystävän palveluksena vanhalle volkkarikaverille välitin tämän ilmoituksen. Hankittuani tyyppi 3 Variantin olen pannut merkille, että Suomessa on jonkin verran volkkaristeja, joille tyyppi 3 on kiinnostavin vaihtoehto. Heille tämä saattaa olla kiintoisa tapahtuma.
 11. Etelän Hetelmä

  DAS presenterar Aircooled#2

  No niin, nyt kun on saatu pissapullo ja -kanisteriasiat kohdalleen... Alkaa ihan näyttämään siltä, että tästä reissusta tulisi Sirkus Vinlandian pääesiintyminen kaudella 2019. Boxerville.se:ssä Tirehtööri Urbantoy kertoi, että "melkein 15 VW:tä" olisi tulossa... Mikähän luku on nyt, kun Lehmikangaskin on ilmottautunut mukaan?
 12. Etelän Hetelmä

  BC2019 & EBI8

  Kuulin yhdeltä mukaan tulevalta harrastajalta, joka ei ole kirjoittanut tässä ketjussa, että Finnlinesiltä saa vielä tänään ja huomenna alennettuun hintaan Helsinki > Travemünde > Helsinki autolauttalippuja. Joten kun nyt ostaa, niin säästyneet rahat voi käyttää matkalla muuhun tarpeelliseen.
 13. Etelän Hetelmä

  Volkkariaiheiset linkit

  Tuosta viimeisestä tulee sellainen olo, että 'liian hyvää ollakseen totta'...
 14. Etelän Hetelmä

  Tyyppi 3 tapahtuma 9.-11.8.2019 Oslo

  Tämä on välitetty ilmoitus tapahtuman järjestäjä Magnelta, joka on Norjan kovimpia volkkariharrastajia. Tapahtuma on itse asiassa saksalaisen tyyppi 3 kerhon vuotuinen kokoontuminen, joka 2019 järjestetään Norjassa. Yöpymiset ovat leirintäalue Utvika Campingissa Oslon kupeessa: http://www.utvika.no Saksalaisen kerhon nettisivut: https://typ3.de Tapahtuman ohjelmasta: - perjantaina ajo letkassa Drammeniin, jossa yhteinen lounas. Sitten illalla leirintäalueella yhteistä grillausta. - lauantaina ajo letkassa Osloon, jossa käynti Holmenkollenilla, Oopperatalossa ja Bygdöyssä, jossa lounas. Illalla leirintäalueella grillausta yhteisine illallisineen. - sunnuntaina yhteinen aamiainen. Osa lähtee kotimatkalle, osa ajaa letkassa Ruotsiin kuuluisalle autoromuttamolle. Lisätietoja Magnelta englanniksi, ruotsiksi tai norjaksi: +47 90508914 magneb914@gmail.com
 15. Etelän Hetelmä

  DAS presenterar Aircooled#2

  Kesäkauden Päättäjäisissä Pohojosen pojat ovat monena vuotena antaneet pitkämatkalaisen palkinnon Saksassa lähellä Sveitsiä asuvalle pepixille - poikkeukselliset saavutukset vaativat poikkeuksellisia konsteja, joskus pissapulloja... Mutta ne eivät siis passaa Pohojosen pojille itselleen, heh-he... Ei sen puoleen... ei Reissubussissakaan ole toistaiseksi käytetty pissapulloja. Mutta Gibraltal cruisingilla sekin saattaa tapahtua. Vai mitä, Urbantoy? Onko Valkovalaassa pissapullo Gibraltar cruisingilla?
×