Jump to content

Etelän Hetelmä

Members
 • Posts

  858
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu
 • Ajoneuvot
  1302, 914, T2b, T36, 1200

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Etelän Hetelmä's Achievements

 1. Ei siellä ole kieroon katsottu VW vesijäähyllä Suomesta tulleita. Muuan oululainen harrastaja on entisellä armeijan Transporterilla osallistunut pari kertaa.
 2. IKWWanroij, Hessisch Oldendorf ja European Bug In eivät riittäneet täksi kesäksi…
 3. ”Valitettavasti ei kiihdyttelyä” kerrotaan.
 4. Ei mulla ole koskaan ollut ’ei ikinä enää’ tunnelmaa Skellefteån reissun jälkeen. Mutta ei ollakaan osallistuttu menomatkan letkaan usein toistuvine pysähdyksineen… Ei äkisti uskoisi, että tämä tapahtuma kokonaisuutena on niin mukava.
 5. Kotiuduttiin tältä 5953 km reissulta tänään. Osallistuttiin paluumatkalla vielä Kesämeetinkiin; ts. neljä volkkaritapahtumaa perättäisinä viikonloppuina. Tiettävästi kenelläkään ei ollut mitään isompia VW teknisiä ongelmia. Olo aika väsynyt, mutta toisaalta tyytyväinen. Kesän 2023 pääreissuksi ehkä Le Bug Show Spa Francorchampsissa…
 6. Me rokotetaan koiramme Ruotsissa, joten me ajetaan edellä, eikä osallistuta letkaan menomatkalla… mutta ehkä paluumatkalla.
 7. Aika mukavaa säätä ennustetaan viikonlopuksi. Sunnuntain vesisade ei niin paha juttu.
 8. Reissun toistaista palkintosatoa; yksi IKWWanroijssa ja yksi HO:ssa. Palkintojensaajat kertokoot itse lisää.
 9. Tällä hetkellä waunuja liikenteessä Oulun seudulta ja Joensuusta. Reissubussi ja Westy nyt Wolfsburgissa.
 10. Tälle reissulle - eritoten HO:on - tulee reippaasti enemmän harrastajia kuin tämän ketjun vuoden 2022 kirjoittelusta saa kuvaa. Useimmat eivät välitä täällä kirjoitella. Aiemmin suunniteltu telttasaunominen jää kyllä pois, koska koronaa on vielä liikenteessä. Pikku hiljaa matkakuumetta pukkaa...
 11. Roadrunnerin kanssa maksettu/varattu lauttalippuja Turku-Tukholma ja Trelleborg-Rostock. Samoin maksettu/varattu tapahtumalippuja ja leirintäaluepaikkoja. Nyt sitten viimeiset huollot pallokeuloihin.
×
×
 • Create New...