Jump to content

Etelän Hetelmä

Members
  • Content Count

    776
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Oulu
  • Ajoneuvot
    1302, 914, T2b, T36, 1200

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 23.-25. heinäkuuta aiotaan Bug In Finn järjestää. https://buginfinn.fi Britanniassa yksi isoimmista tapahtumista, BugJam, on uskaltautunut ilmoittamaan ajankohdan heinäkuussa. https://bugjam.co.uk Aika paljon keskisemmässä Euroopassa on tapahtumia siirretty elo-lokakuulle. https://www.vwshows.com Vaikka koronasta eroon pääsemisessä voi vielä tulla vakaviakin takaiskuja, olisin samaa mieltä Tuomo Lehmikankaan kanssa siitä, että ainakin loppukesästä VW-tapahtumia olisi.
  2. Ollaanpas siellä pääkaupunkiseudulla ronkeleita... +12 ja auringonpaistetta pitäisi olla ennenkuin volkkaria tallista ulos. Täällä Oulun seudulla Talvikupla on ollut ajossa läpi talvikauden...
  3. Koronaan voi suhtautua monella tapaa. Itse kunnioitan tapahtumien järjestäjiä, jotka jaksavat tehdä valmisteluja, vaikka läpivientiin liittyy epävarmuutta. Volkkarismissa on kyse harrastuksesta ja sillä tavalla henkisen vireyden ylläpitämisestä. Siten en suosittele talvikauden aiottujen huoltojen ja muiden toimien tekemättä jättämistä. Itse olen tehnyt suunnitellut huollot ja parannukset, jotta waunut ovat iskussa, kun ajamaan pääsee... joko tapahtumiin tai omiin reissuihin.
  4. Fvwa:n nettisivuilla annetaan tietoa kaikkiaan 11 erilaisesta tapahtumasta. Muiden suunnittelu on ilmeisestikin kesken.
  5. Niin... onkohan nämä Sea-Laplandin volkkarit kesäkaudella ajokunnossakaan, kun talvikaudella talleissa tärkein puuha näkyy olevan syöminen...?...
  6. Nyt kun sulla ei ole erillistä bensamittaria... mulla on kuplissa vakiojärjestelynä, että mekaanisen bensamittarin tilaan kierroslukumittari ja öljynlämpömittari. Vaatii askartelua, mutta harrastamisestahan tässä on kyse.
  7. Peruttu https://www.facebook.com/events/2783139488565428
  8. "Mäkistartti järjestetään taas, mikäli koronatilanne näin sallii" https://www.fvwa.fi/tapahtumat/?x118457=212265 Tarkoituksenani on osallistua ekaa kertaa, nyt kun on Talvikupla.
  9. En kykene minäkään löytämään Hessisch Oldendorfin Facebookista tai nettisivuilta tietoa, että 2021 tapahtuma olisi lykätty. XTeme; onko sulla muualta tietoa, että HO21 olisi lykätty? Vai onko niin, että tulkitsit väärin Unkin kuvakaappauksen osoittaman viestin?
  10. www.sccevent.com Menee sitten päällekkäin Kesäkauden Päättäjäisten kanssa.
  11. Tunnesyistä tuosta voi auton teettää, jos rahaa kerta olisi, mutta ei järkisyistä. Tuntuva osa meidän ihmisten tekemisistä kuitenkin perustuu tunnesyihin.
  12. Lidl Münchausenring 6 31840 HESSISCH OLDENDORF aukioloajat: ma-la 7-21 Eiköhän täältä löydy nälän torjunta-aineita... Kehittääköhän Pääkokki uusia reseptejä talven aikana?
  13. Olishan aikoihin eletty, jos Valkovalas olisi tapahtumapaikalla ennen Reissubussia... Perusruoka-aineet jostakin Lidlistä, ja loput läheisestä ruokakaupasta Hessisch Oldendorfissa. Ruokailua haluavat saavat sitten lähempänä tiedottaa osallistumisestaan.
  14. On tuumittu menomatkaa... taidetaan lähteä matkaan Oulusta sunnuntaina 20.06.... Haaparannan ja Ruotsin läpi Trelleborgiin, jonne saavutaan tiistai-iltapäivällä. Lautalla Sassnitziin, josta rykäistään viimeiset 500 km Hessisch Oldendorfiin keskiviikkona. Leirintäaluehan aukeaa 12:00 keskiviikkona. Reissubussi saa pysyä parkissa sunnuntaihin 27.06.
×
×
  • Create New...