Jump to content

Etelän Hetelmä

Members
 • Content Count

  690
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  1302, 914, T2b, T36

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hienoa kun kerroit syyn... moni olisi jättänyt tuollaisen syyn kertomatta. Sattui kerran mullekin, kun vaihdoin kaverin bensapumpun - uudessa pumpussa letkut menivätkin erilailla. Meni reilu puoli tuntia ennen kuin hoksasin.
 2. On kyllä liian riskiä lähteä tammikuussa reissuun tuollaisessa kunnossa olevalla Valkovalaalla. Jos se hajoaa, niin hymy hyytyy pakkasessa ihan oikeasti. Eiköhän ole parasta lykätä reissua vuodella, jolloin Valkovalas on huippukunnossa.
 3. Saatko vaihdettua vaihdelaatikon ja vetoakselin suojakumin ennen reissua? Kerrot toisessa ketjussa, että viimeisellä Ruotsin reisssulla nämä pitivät uhkaavaa ääntä...
 4. Puolethan Urbantoyn suosikkitapahtumista on jo Ruotsissa... nyt on vissiin tarkoitus kohottaa Suomen entisen emämaan osuutta entisestään. On kyllä aika vaativaa muuttaa kesäkäyttöön säädetty Valkovalas talvikeliin soveltuvaksi. Mutta mähän olen lähestulkoon aina valmis kaheleihin reissuihin VW-ilmajäähyillä...
 5. Lämmönvaihtimista pitää saada tehot irti tukkimalla kaikki mahdolliset ohivuodot. Paljon vaatteita päälle - rattia ja polkimia kuitenkin täytyy pystyä käyttämään. En ajelisi VW-ilmajäähyllä tammikuussa 20W-50:llä - paljon sopivampi on 10W-30.
 6. Omia harrastewaunujani en lumisuolassa aja. Mutta jos Urbantoy saa Valkovalaansa liikkeelle tammikuussa 2020, niin voisin ajatella tulevani kartanlukijaksi tai kuskiksi, ihan miten sopii. Tietysti edellyttäen, että Neito ei tee tätä tehtävää. Kempeleestähän ei ole kuin 850 km tapahtumapaikalle.
 7. Voi juku jos Suomenlahden rannikolta tulisi lisää porukkaa! Hienoa.
 8. Tirehtööri Urbantoy on hämmästyttävällä tavalla saanut harrastajia mukaan tähän tapahtumaan eri puolilta Suomea... Kajaanista, Kokkolasta, Jyväskylästä... Mutta Joensuun seutu näyttää olevan haasteellinen. On vinoutunutta jos Die Wolfgränze Luftwaffe VW-Klubi ry tyytyväisenä toteaa että harrastajia tulee DWL Open Airiin, mutta kun heidän pitäisi lähteä muihin tapahtumiin niin peffat laitetaan penkkiin, joka ei ole neljän pyörän päällä... Eiköhän susirajan volkkaristien olisi aika syyskuussa 2020 näyttää mistä he on tehty? Välietappiapua saa varmastikin Kempeleen keisarikunnassa...
 9. Ajankohta on 31.07.-02.08.2020. On muuten #10 - ties vaikka vähän juhlistaisivat. https://www.facebook.com/events/342768993333063/?ti=icl Voisi laittaa otsikkoon.
 10. Olen nyt laittanut ideani boxervilleen. Aika harvat suomalaiset siellä kirjoittelevat... Tirehtööri Urbantoy; älä nyt sensuroi ideoimista ideoiden esitys vaiheessa. Sitä ei koskaan tiedä miten hyviä ajatuksia voi tulla... Ties vaikka oikein hyvästä tapahtumasta sukeutuisi huippuhyvä... Ja järjestäjäthän joka tapauksessa päättävät mitä säätöjä tekevät. Mutta en ole tavannut tapahtuman järjestäjää, joka ei edes haluaisi kuulla kehitysideoita.
 11. Tätä tulevaa tapahtumaa voisi kehittää vielä paremmaksi esim.: - sauna päällä koko viikonlopun. Sunnuntaiaamun sauna voisi auttaa hikoilemaan viikonlopun viihdejuomat siten että paluumatkan letkan saisi kokoon hieman aikaisemmin... - Esa jatkaisi joukkoruuan tekemistä; joko paellaa tai jotain muuta herkkua - yhtye ei lähtisi puolen tunnin tauolle juuri kun on lattialla saatu rokkaaminen käyntiin onko muita ehdotuksia?
 12. Onhan tämä hyvä tapahtuma, erityisesti tunnelmaltaan. Mutta #2 on nyt jo menneisyyttä. Jatkan #3 ketjussa...
 13. www.sccevent.com Saas nähdä meneekö taas päällekkäin Kesäkauden Päättäjäisten kanssa... Jos menee, niin oma tie vie viime mainittuun.
 14. Hienoa kun löytyy sellaisia varmuustoimia, että uskaltaudutte mukaan reissulle.
 15. KimmoH; aiotko ihan oikeasti uskaltautua pallokeulallasi Suomen rajojen ulkopuolelle? Noin kauas...?
×
×
 • Create New...