Jump to content

droppiolat


Guest Viljami-

Recommended Posts

Guest Viljami-

onkos kukaan laittanut rumpujarrulliseen levyjarrullisen droppiolkia, tai verrannut, kuinka paljon niissä on eroja? onnistuuku levyjarrullisen olista tekemään rumpuihin sopivat ilman järjetöntä työmäärää?

Link to comment
Guest Viljami-

ei ole olkia, ei ole levyjä, ajattelin vain kun missään ei ole droppiolkia rumpujarruille varastossa, on vain tieto että joskus hamassa tulevaisuudessa tulee, ja levyihin en haluaisi siirtyä, koska joutuisin vaihtamaan vanteita. Tammikuussa alkaa valtion velvoittama vähintään 6kuukauden loma, jona aikana ei hirveästi kerkeä rakentelemaan, joten olisi mukava saada auto kuntoon ennen sitä.

Link to comment

osta multa pois vähän ajetut etujarru kilkkeet!?! on otettu irti -72 kuplasta ja on siis isot rummut. paikallaan on siis olat, kengät, jouset, sylkyt, rummut. näihin on tehty remppa vähän ennen pois ottoa ja nyt ovat olleet lämpimässä tallissa 4-vuotta tyhjän panttina. pistä yv:tä jos kiinnostaa

 

vai onko toi -74 jo macpersoneilla?

Link to comment

Voi olla ettei rumpujarrujen jarrukilpi käy levyjarrudroppiolkaan. Ei siinä ainakaan kiinnityspulteille ole reikiä, että ne joutuu ainakin tekemään. Mutta voi olla myös että kilpi kantaa jostain pokkauksesta olkaan. Rälläköimällä saattaa selvitä jos kanittaa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...