Jump to content

Ilma-alusta


Recommended Posts

Koittanut googlella suomeksi ja englanniksi mutta suoraan vastausta omilla hakusanoilla en saanut. Linkatkaa jos on olemassa aiheesta juttua. 
Monroen tai vastaavien edullisten ilmaiskareita olen asentamassa kuplaan. (Jos paskat niin mitkä paremmat?) ilmatankki on valmiina letkuineen sekä liittimineen. 
mietin minkä kokoista kompuraa tarvii että riittää paineet eteen ja taakse? Riittääkö 1 n.150 psi? 
toiset käyttää 2 ja toiset 1. 
sitte mietin vielä että pitääkö iskareissa olla aina täydet paineet vai voiko ajella ns. Puolilla paineista? Jos voi niin vaikuttaako ajettavuuteen? 
 

 

Link to comment

Jotenkin muistelin että joku olis puhunut tämän rakentelun vaikeutumisesta joku 7 vuotta sitten mutta käsittääkseni niitä autoja kuitenkin kokoajan rakennetaan.Mä kääntyisin tuossa vaiheessa johonkin pajaa mikä noiden kanssa leikkii päivittäin.Omasta kokemuksesta jos lähtee soitellen sotaan voi tulla tuplaten ellei triplaten kalliimaksi.Mutta tämä aihe myös kiinnostaa muakin jos valmiita sarjoi jostain maailmalta olis tarjolla.

Link to comment
  • 1 month later...

Paineiden osalta ainakin täällä ajeltu välillä ulkonäöllisyyden vuoksi hyvin pienillä paineilla. Tosin kuoppaisilla osuuksilla jytisee pohja kiinni huolella, ja liian jyrkissä käännöksissä pullahtaa etuvalot ulos lokareista jos auto liian ala-asennossa 😂. Liian alhaisilla paineilla siis vahingoitat alustan osia jos lyö pohjaan asti. Itsellä ei pohjaanlyöntikumeja joten paukuttaa kerralla alustaan jälkiä. Seisottaessa paineet aina päällä, tai sitten pukit alle ja paineet pois. Ilmaiskarit hommattu limebugilta MOA430 malliset. Ovat laadukkaat! Ensimmäiset iskarit oli mallia "hinnat alkaen" ja sen huomasi kyllä.Panosta kerralla niin säästät äkkiä rahaa. Yksi kompura (200psi) tällä hetkellä, mutta selvästi vaatisi toisen vierelle, ettei tarvitsisi odotella paineiden nousua joka kerta 1,5 minuuttia jos ajaa tankin tyhjäksi. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...