Jump to content

Tölkki Westfalia ?


Guest sippo

Recommended Posts

Onko tietoa tai kokemuksia?

 

EU:sta noudettu Tölkki Westy poptop. Mihin ajoneuvoluokkaan tämmönen Suomessa menee? Lähinnä liittyy tuontiin, rekisteröintiin ja käyttökuluihin.

Link to comment
Guest sönteri

Nettiautossa oli juuri myynnissä siisti Westy-tölkki, hinta oli 1600e. Ei ne verot kovin paljoa tuollaiseen ole, mutta taitavat olla autot itsessään olla kalliimpia ulkomailla kuin kotimaassa. Kunto on tietysti ?, mutta kyllä tuo Nettiauton yksilö näytti varsinkin aika siistiltä.

Link to comment

AP:n vaunu on kyllä kätevän oloinen, mutta yhdistemä ei mulle käy vaikka pikku E kortista löytyy. Tota nettiauton westyä en saanu haulla kiinni mutta kallis se ei varmaan olis tai jos survois verottamattoman westyn kamat (Ajoneuvo Id: 1082471)suomisyncroon???

Link to comment

Sen verran vielä, että Nettiauton peli on kai tämä: http://www.nettiauto.com/viewVehicle.ph ... rch=Hae&PN[0]=simp_search&PL[0]=simpleSearch.php?id_vehicle_type=14@id_make=84@id_model=@id_car_type=@id_fuel_type=@id_gear_type=@pfrom=@pto=@yfrom=@yto=@search=Hae ; alkuperäisessä viestissähän oli ajatuksena nostokattoinen, ei korkea.

 

Ja tuosta pelistä kannattaa ehkä vielä varmistaa, että se on varmasti matkailuautoksi rekisteröity ...?

Link to comment

Tosiaan "haaveena" poptop eikä pahkamalli. Diesel-etuja en oo hakemassa vaan nimenomaan gasolin versio. Vaunulla olis tarkotus kevyesti retkeillä keskeisessä euroopassa, missä bensa ja diesel on saman hintaista, turha on Suomeen käyttövoimasta maksaa. (Ja helpompi swapata Subarun ruiskukonetta autobaana köröttelyyn;) )

 

Toi jäljempi linkki on vähän kaapeiltaan vajaa, tavoitteeseen verrattuna. mutta onhan näitäkin varmaan eri varustetasoisesti toteutettu jo Wille Westfalian toimestakin.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...