Veijo Esso Posted September 17, 2023 Posted September 17, 2023 Uusiakin saatavilla, mutta kokeillaan josko jollain nurkissa pyörisi ylimääräisenä. - Roiskeläpät vw logolla - Kookos/ juutti kuramattosarja tan-värisenä - Tavarahylly kojelaudan alle, joko ra-bambus muovista tai bambu/rottinki versio Tarjoa yv, wa Numero profiilissa Quote
Veijo Esso Posted September 18, 2023 Author Posted September 18, 2023 Roiskeläpistä kaupat tehty. Muut vielä hakusessa. Lisäksi voi tarjota jos löytyy oikean aikakauden työkalupussukkaa työkaluineen. Quote
Timo Varis Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Turvavöiden lukkojen pidike käsijarukahvaan,löytyy Quote
Veijo Esso Posted September 20, 2023 Author Posted September 20, 2023 58 minutes ago, Timo Varis said: Turvavöiden lukkojen pidike käsijarukahvaan,löytyy Sellainen löytyy jo ennestään. Kiitos kuitenkin tarjouksesta. Haussa vain tavarahylly, työkalut pussissa ja nuo kuramatot. Quote
Veijo Esso Posted November 19, 2023 Author Posted November 19, 2023 Roiskeläpät, matot ja tavarahylly hommattu. Työkalupussukka vielä etsinnän alla. Jos jollakulla järkevän hintainen setti pop-out ikkunoita, niin sellaiset myös kiinnostaisi. Quote
Stidi Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Mulla on tollanen työkalupussukka. 20€ +postit jos kiinnostaa. Quote
Veijo Esso Posted November 19, 2023 Author Posted November 19, 2023 (edited) Kiitos tarjouksesta, mutta etsin kuplan työkalupussia. Ja vielä mieluiten työkalujen kera. Edited November 19, 2023 by Veijo Esso Quote
Recommended Posts