Jump to content

Veijo Esso

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

About Veijo Esso

Profile Information

 • Paikkakunta
  Hollola
 • Ajoneuvot
  Kupla '66 x 2

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0408395580

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Veijo Esso's Achievements

 1. Museoleimatun kuplan. En varsinaisesti tänään, mutta tällä viikolla kuitenkin.
 2. Mattosettiä: https://www.kaeferland-shop.de/en/interior/rubber-floor-mats/7246/floor-mat-set-grey-rubber-2-pcs-year-8/59-7/67 Saksasta tilaamalla, ei ihan mahdottoman hintainenkaan
 3. Niin ne kaupat syntyvät, kun kysyntä ja tarjonta kohtaavat. Täällä siis kysyntää edelleen otsikon mukaisille kapistuksille.
 4. Jaa-a. Kyselin noita kyllä, mutta jäi vissiin myyjän osalta mietintävaihe päälle.
 5. Ei tarvitse olla virheettömät. Kohtuukuntoiset ja kaukaa kauniit käy.
 6. Lähinnä tuo hintataso muualla tarjolla oleviin listoihin verrattuna epäilyttää. Niistä harvoista paikoista mistä tuota ylempää listaa saa tai edes löytyy valikoimasta, on hinta per pari jo enemmän kuin tuolla on koko tuo setti.
 7. Mites tuo setti? Epäilyttävän edullinen... https://www.csp-shop.com/en/interior/molding-kit-for-door-panels-853-060-143-21075a.html
 8. https://airheadparts.com/vw-part/interior-door-panel-trim-molding-141-853-103/ https://airheadparts.com/vw-part/karmann-ghia-door-panel-molding/ https://www.vintagecarparts.de/liste.php?set_shop=1&set_wg=54&set_markwg=110;54 Täältä olen itse tilannut sekalaista sälää jonkin verran, mutta siellä näyttää olevan parhaillaan ei-oota https://en.hoffmann-speedster.com/karmann-ghia/interior-accessories/panels-add-on-parts/add-on-parts/6382/moulding-door-panel-below-55-66?c=146343 https://en.hoffmann-speedster.com/karmann-ghia/interior-accessories/panels-add-on-parts/add-on-parts/6383/moulding-door-panel-top-55-66?c=146343
 9. Oletko huomannut että torissa näyttäisi olevan koko setti edukkaasti. https://www.tori.fi/uusimaa/Kuplan_penkit_70492924.htm Vai olikos se nyt niin että juuri tuossa välillä kiinnitykset vaihtui?
 10. Enää uupuisi noista hantin puoleinen siipi. Muut romppeet löytyivät omalta kylältä. Olihan mielenkiintoinen paikka... yksi junakeula, yksi pallokeula ja kymmenkunta 60-lukulaista kuplaa. Aika pehmeitä tosin kaikki. Kuplista yksi alkuperäisellä peltisellä kattoluukulla. Useampia pareja oli lokasuojia mutta aina tuo oikeanpuoleinen oli vähintään lampun ympäriltä rapea. Sellaista voi siis tarjoilla yv:llä, whatsapilla tai soitolla.
 11. - Hyvät lokasuojat makaavalamppuiseen. Uudet, käytetyt tai "hyvät" tarvikkeet, kaikki huomioidaan. Värillä ei suurta väliä, värjäykseen menee kuitenkin. Älä tarjoa mätiä, hitsiä+tinaa kaipaavia on itsellänikin. Tarve olisi etenkin etuloksuille. - Toimiva vilkunviiksi valonvaihto napilla. - Lämpökanavan läpän jousi - bakeliitti(muovi)kiekko ryyppyvastuksen taakse. Lokasuojat voin hakea vaikka vähän kauempaakin.
 12. Onko pahastikkin lontillaan se yksi? Jollei niin voisin nämä lunastaa.
×
×
 • Create New...