Jump to content

Stidi

Members
  • Posts

    1309
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stidi

  1. Ostetaan vaaleansiniset kuvankaltaiset ida 48 tötteröiden suojat. yv tai viestillä 0407312706
  2. Vaikka kelit on vielä mitä on, reilun kuukauden päästä paistaa varmasti! Laittakaahan tapahtuma kalenteriin.
  3. Siistin tollasen empin huohotinboxin ajankuluksi tallilla.
  4. Tuskin kannattaa edes vaivaantua, tuntuu olevan yleinen teema tällä sivulla.
  5. Joku Arto näitä tarjoili, mutta ei ole paljon äijästä kuulunut. Joten edelleen hakusessa.
  6. Vaihda Jere maalikauppaa, ei se pitäisi noin hankalaa olla. Mä kävin joskus skannauttamassa -65 kuplan seablue tuhkakupin että sain kakskomponentti maalia pieniin paikkamaalauksiin. Ja tuhkakupissa ei nyt paljon pintaa ole.
  7. Uudet kilvet on alle 20€ muistaakseni. Halvimmalla/helpoimmalla pääset kun tilaat taas uudet kilvet ilman reikiä, ja teet ite oikeaan paikkaan.
  8. Mutta ajattele kuinka helvetin tylsä peli se olisi entisöitynä😉 Tosi hyvältä näyttää!
  9. Stidi

    Bug in finn 24

    Sähköpostissasi on tietoa, jos olet yhdistyksen jäsen. Lehti tulee ensi viikolla.
  10. Jos jollain on pari, niin mä voin ottaa sen toisen 😊
  11. Jo viidenne kerran järjestettävä volkkari sunnuntai Sipoon Boxin cafe & grillillä. Tapahtuma on meet and greet tyylisen päivätapahtuma. Tule tapaamaan tuttuja, tutustumaan uusiin ihmisiin ja näkemään kaiken kattavaa vw kalustoa. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja se on tarkoitettu niin ilmajäähdytteisille kuin vesijäähdytteisille volkkareille, ikään ja kuntoon katsomatta. Box Café & Grill:n piha-alueella on hyvin pysäköintitilaa ja sisältä löytyy uudenmaan parhaat burgerit suurempaankin nälkään omakustanteisesti. Ohjelma jos sellaista keksitään, tulee tarkentumaan lähempänä tapahtuman ajankohtaa. Seuraa ilmoittelua tällä sivulla, ja kerro kavereillekin! Tapahtuman ja Sipoon box café & grill osoite on uusi porvoontie 1545. Järjestäjien toive: PIHALLA PYSÄKÖINTI TAPAHTUMAN AJAN VAIN VW-HARRASTEAJONEUVOILLE. Sivummalla tilaa muillekin autoille. hox! Tapahtumassa ei tarjoilla aamupalaa, ei mökki- eikä telttamajoitusta.
  12. Ihan tämän ainaisen vitun spedeilyn takia mä en edes päästänyt tätä kauppiasta facessa moderoidaani ryhmään edes jäseneksi kun pyynnön laittoi. Mutta aiheeseen, aikuiset ihmiset lopettakaa jo tämä vitun pelleily, ihan kaikki, ja harrastetaan vaan niitä volkkareitamme omassa kuplassa kukin. Mä muistan kun palstalle oli kiva tulla lukemaan postauksia, ei ole enää.
  13. Stidi

    Bug in finn 24

    Mulla lähinnä vaan pointtina, että haapasaari alkaa olla nähty ja aika kulunut. Mua ei haittaa pidempikin ajomatka. Ei tarvitse olla viiden tähden palveluita, mutta sen verran kermaperse olen, että teltassa en enää nuku. Ja se aamiainen on mulle ihan yksi ja sama onko sitä vai ei.
  14. Stidi

    Bug in finn 24

    Riittävästi? Parhaat menee sisäpiirille ennen kun tapahtuma on edes julistettu, ja loput samana päivänä kun julistetaan. Meillä viime vuonna mökki mustien homepilkkujen peitossa sisällä monessa paikkaa, ja kuistista meni jalka läpi. Muutenkin infra aika rempallaan ja suurin osa vessoista ollut epäkunnossa 3-4 vuotta jo. Vois olla jossain muualla tänä vuonna.
  15. Myynnissä kaksi Ålands postenin keräily volkkaria, ovaali ja umpi junis. Virheettömät laatikot ja autot. Koko jotain luokkaa 1:43. 25€ kpl yv tai viestillä 0407312706
  16. Joo noita an4 liittimiä löytyy helposti.
  17. Ebaysta löytyi useamman tunnin etsinnän jälkeen se juuri oikea liitin (an6 to 1/4 hardline) eli homma tällä kertaa selvä.
×
×
  • Create New...