Veijo Esso Posted September 17 Share Posted September 17 Uusiakin saatavilla, mutta kokeillaan josko jollain nurkissa pyörisi ylimääräisenä. - Roiskeläpät vw logolla - Kookos/ juutti kuramattosarja tan-värisenä - Tavarahylly kojelaudan alle, joko ra-bambus muovista tai bambu/rottinki versio Tarjoa yv, wa Numero profiilissa Quote Link to comment
Veijo Esso Posted September 18 Author Share Posted September 18 Roiskeläpistä kaupat tehty. Muut vielä hakusessa. Lisäksi voi tarjota jos löytyy oikean aikakauden työkalupussukkaa työkaluineen. Quote Link to comment
Timo Varis Posted September 20 Share Posted September 20 Turvavöiden lukkojen pidike käsijarukahvaan,löytyy Quote Link to comment
Veijo Esso Posted September 20 Author Share Posted September 20 58 minutes ago, Timo Varis said: Turvavöiden lukkojen pidike käsijarukahvaan,löytyy Sellainen löytyy jo ennestään. Kiitos kuitenkin tarjouksesta. Haussa vain tavarahylly, työkalut pussissa ja nuo kuramatot. Quote Link to comment
Veijo Esso Posted November 19 Author Share Posted November 19 Roiskeläpät, matot ja tavarahylly hommattu. Työkalupussukka vielä etsinnän alla. Jos jollakulla järkevän hintainen setti pop-out ikkunoita, niin sellaiset myös kiinnostaisi. Quote Link to comment
Stidi Posted November 19 Share Posted November 19 Mulla on tollanen työkalupussukka. 20€ +postit jos kiinnostaa. Quote Link to comment
Veijo Esso Posted November 19 Author Share Posted November 19 (edited) Kiitos tarjouksesta, mutta etsin kuplan työkalupussia. Ja vielä mieluiten työkalujen kera. Edited November 19 by Veijo Esso Quote Link to comment
Recommended Posts