Jump to content

öljysihti


Recommended Posts

Tuollaisen toimintaa voi aina spekuloida, tuskin kukaan osaa esittää absoluuttisia totuuksia kun tossa on vähän eri idea ku alkuperäsessä. Alkuperänen sihti menee öljytilan pohjalle johon kaikki roskat muutenin kasaantuu ja ö-pumpun imuputki tulee sihdin läpi.

 

Toi kuvan laitos ilmeisesti jää imuputkeen kiinni ja pohjaan nähden jää rako. Eli periaatteessa moskat edelleen jäis pohjalle mutta sihtiin ei jää moskaa ainakaan silloin kun putkessa ei ole imua sillä toihan tulee toisinpäin. Tiedä sitten kuinka paljon se imu vaikuttaa sihtiin tarttuvaan roskaan. Periaatteessa tää vaikuttaa tiiviimmältä kun liitos sihdille tulee suoraan putkeen? Sihdissä ei tosiaan ole yhtä paljon alaa, voisi olla isompikin toi niin vaikuttaisi pätevämmältä, nyt jos moskat jää ton sihdin alle niin voisi ajatella että tukkeutuisi aika nopiaan?

 

Joku syy volkkarilla on varmasti ollut tohon nykyiseen ratkaisuun kun tollanen kuvan kaltainen ratkaisu ois ollu jo aikonaan helpompi toteuttaa. Veikkaisin itse että vaihdettavuus on yksi suurimpia niistä. Kai tuokin tukkeutuu aikanaan vaikka olisi miten sijoitettu. Tota linkin osaa ei ilmeisesti oo tarkoitus joka kerralla vaihdella mikä antais mun äänen tavan sihdille. Onpahan sitten aina puhdas sihti eikä noi niin paljoa maksa edes.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...