Jump to content

kärjetän sytytys 009


Recommended Posts

009 ja Pertronix on toiminut monessa koneessa seka kisassa etta kadulla moitteetta, puolen tusinaa on itella ollu kaytossa ja kadulla sama yksilo kestany useamman vuoden ennenkuin autot myytiin.

 

Compufirea olen myos kokeillut, nayttais olevan sama vekotin kuin Accufire.

Toiminnallista eroa ei noissa kolmessa ole.

Compu/accufiren piuhat ja lapivienti ovat halvempilaatuiset kuin Pertronixissa. Yhden Compufiren sain rikki liikennevaloista lahtiessa, kierroksia oli aika reilusti, ja magneettilautanen halkesi kappaleiksi. (Tama ei ole mahdollista Pertronixissa erilaisen muotoilun takia)

Epailen siina olleen halkeaman joka hiljalleen paheni, tuskin se yhdesta rykaisysta antautuisi? Kello 3 aamulla ei niin mukavaa, mutta onneksi Kotten pelasti pulasta ja hinasi mut parempaan paikkaan missa sain auton korjattua samana yona. Mita tasta opimme: pida minigrip-pussissa hanskalokerossa mukana uudet karjet ja kondensaattori, niin matka jatkuu parin minsan sisaan.

 

Mun valinta on Pertronix. Mutta suuria eroja noissa ei varmaan ole.

 

Jan

Link to comment
Guest T-Bag

Itellä 034 ja Pertronix Ignitor , lähtee käymään ja kiertää rutkasti paremmin. Aika iso ero verrattuna 009 + kärjet vs. 034 + Ignitor. Ei nyi ei nytkytä.

Link to comment
Guest Raggare

asiasta kolmanteen, kone ja etenkin kaasari varmaan, jotka on suunniteltu käyttämään isolla alipainekellolla olevaa jakajaa, vaatii vähemmän alipainetta kuin esim nuo uudet pikkukellolla olevat, onko ollu huomattavaa eroo toiminnassa? toisaalta nää uudemmat on yleensä tupla ennakonsäädöillä vs vain alipaine..

 

 

 

jatkakaa :)

Link to comment

Itse äpöstin viimesyksynä itelle ihan omanlaisen kärjettömän. Hyvältä se näin aluksi vaikuttaa, saa nähdä miten pelaa kesän ajoissa. Syksyllä ainaki ihan ok pelas. Jäähdytys on vedetty senverta isoks siinä että pitäs kestää järeääkin puolaa. Tai jos unohtaa virrat päälle......

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...