Jump to content

Keravan non stop kats.asema boikottiin


Guest ana wastapuu

Recommended Posts

Guest ana wastapuu

Tää asema joka on Lidlin vieressä. Syy: Vaikka autosi saisikin leiman, niin konttori ei välttämättä ilmoita sitä poliisin tietokantarekisteriin.

 

Kevät 2007. Auto katsastettu.

Poliisit tuli vastaan. Teki näyttävän U-käännöksen ja veti Polon puskuriin kiinni. Seuras muutaman sata metriä ja veti majakan päälle. Ajoin tien sivuun ja veivasin fönärin auki. Mikäköhän nyt oli pielessä? Korvarenkaat ja huiviko teki musta avointa riistaa? Kumpikin tuli auton viereen ja näin niiden ilmeestä että tämä-ei-tiedä-hyvää—virnistys oli vedetty naamalle. Ne laittaa mut rautoihin ja vähintään hakkaa, oman talon edessä (naapureiden nähden). Puhallappas-reilusti-ajokortti-rekisteriote-kiiiiiiiiitos! Kuuntelin toisella korvalla: "Hä, täähän on katsastettu!" Kumpikin oli hämillään. "Tota, sun pitäs nyt ilmottaa tähän katsastuskonttoriin että ne ilmottas sun autos katsastetuksi myös poliisin rekisteriin".

 

Kesä 2007

Polosta varastettiin rekisterikilvet. Tein tarvittavat ilmoitukset ja sain uudet kilvet + uuden rekisteriotteen (ja unohdin koko tapauksen).

 

Joulukuu 2007

Vaimo ajeli muutama päivä sitten autolla ja yllätys, yllätys vuokot kiilas tiensivuun ja huusivat auton olevan katsastamaton. Vaimo selitti että auto on katsastettu ihan ajallaan tän vuoden alussa. Poliisit sanoivat sakottavansa tyhmää vaimoa kun ajaa katsastamattomalla autolla (rek. otteessa ei ollut enää leimaa 2007 katsastuksesta). "Katsastamattomasta autosta viedään nyt kilvet", virkamies uhosi. Otti jopa pihdit joilla tarttui kilvestä kiinni ja yritti vetää reksterikilven pulttejen läpi irti siinä onnistumatta (koska olin liimannut ne ´sikaflexillä´ kiinni, heh, heh). Sakkoja ei tullut ja kilvet jäivät autoon, mutta rekisteriotteeseen oli kirjoitettu harakanvarpailla "AUTO ON AJOKIELLOSSA KUNNES VUOSIKATSASTUS ON SUORITETTU".

Menin Keravan Non-Stoppiin reklamoimaan asiasta (jouduin ottamaan vapaapäivän). Mut laitettiin odottamaan n. 20 min. ja katsastuspaperit löytyivät lopulta koneelta. Kukaan ei ollut tehnyt virhettä. Tiedot olivat vain jääneet puuttumaan ajoneuvohallintokeskuksen tietokannasta. Kysyin miten tämä on mahdollista? Näin nyt oli vaan käynyt (ohjelma kaatunut tai jotain)… Anteeksipyyntöä en saanut. Jos haluan jonkun korvauksen/hyvityksen niin sitä on haettava ylemmältä taholta (näin mua neuvottiin). Jos virkamies mokaa (jota ei edes tunnusteta) niin hyvitystä pitää hakea ylemmältä virkamieheltä (jolla ei ole osaa eikä arpaa kyseiseen asiaan). Varoitan vakavasti kyseisestä konttorista. Sisustuskin on kuin Aki Kaurismäen leffoista. Paikka ja katsastusmiehet on pikkuvirkamiehiä jotka on jäänyt 80-luvulle.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...