Jump to content

Rattiputkien eroavaisuudet?


Recommended Posts

Guest Toheltaja

käypi ne aika pitkälle. Tosin, jos sulla on jo niin uus pallonivelellinen että on vilkkuviiksi ja pyyhkimet siinä jeesuksen isossa mötissä kiinni ratin takana virtalukon kaverina, niin siinä on lyhyempi putki jossa on vielä kiinnityskorva tolle möntille.

Link to comment

Tarvii myös sen rattiakselin kiinnityspannan ja siihen kumin, se on vanhemmassa irtonainen. Ja tuo rattiakselin yläpään kiinnityskohta näyttäis karvan erilaiselta, sopiikohan vanhempi panta siihen suoraan?

 

Edit: Ja siinä vanhemmassahan ei ole sitten virtalukolle paikkaa? Eli sekin pitää vielä jotenkin askarrella jotta ohjauslukko pelittää.

Link to comment
Guest Toheltaja

ee o joutilaita. Itekin justiin heivasin ton -72 paketin svidduun, ja vaihtelin ovaalin systeemit tilalle kun oli setti jouten. Joku 64-66 vilkkuviiksipaketti on kyl, se on sentään isompi ku edelliset, mutta paljon pienempi ku tuo virtalukollinen.

 

Too rattilukko on vissiin pakollinen paskavaruste noissa alkaen 68 jotain eikö? Hitollako sen toteuttaa sitten ku ei halua noita möttejä kojelaudan nurkkiin. Laitanko ruuvarin aina simpukan rättinivelen väliin, kun lähden autosta? :D

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...