Jump to content

Painelaakeri irtoilee...


Guest Markus

Recommended Posts

Guest Markus

Rupeaa syömään miestä kun tästä viasta ei meinaa päästä eroon. Just äsken kun olin ajanut hymy korvissa 130km, pysähdyin aabeeceelle kun pois lähtiessä ajoin toisen kerran kahden viikon aikana saman vian esille, FAK. Eli ongelma on sellainen, että painelaakeri ei pysy kiinni haarukassaan. Klipsit on olleet ainakin asennettaessa ehjät ja suht napakat. Haarukan akselissa on sivusuunnassa pari milliä väljää, onks siinä normisti yhtään välystä?, johtusko tästä tämä miun onkelma?

 

Oisko tuollanen uusi HD-haarukka + HD-klipsit hyvä ase seuraavaan taistoon? Näyttäävät sellaisilta, ettei pitäs laakerin irtoilla. Vai pitäiskö vikaa ettiä jostain muualta?

 

Nii juu auto on vanhan mallisella painelaakerilla oleva kuplan rohjake.

Link to comment

Akselissa on yleensä sivusuunnassa jonkin verran väljää, eli ei varmaan johdu siitä. HD akselissa on parempi kiinnitys kuin vakiossa, mutta hassulta tuo ongelma kuulostaa kuitenkin, eli kyllä pitäisi vakiossakin pysyä jouset kiinni, kun ovat tarpeeksi napakat. Pihdeillä vaan jouset hieman kasaan ja myös pihdeillä asentaen. Riuhtomalla ei pitäisi painelaakerin irrota akselistaan.

Link to comment

Sama vaiva - mitä ilmeisemmin - ei pysy...

 

Meikäläisellä vaihdettiin noin kk sitten uusi HD-painelaakeri uusin klipsuin sekä Kennedyn asetelma ja levy vakioon kolkin 1600 koneeseen.

Edellinen painelaakeri oli rempsahtanut toiselta puolelta irti ja pikkasen saanut kipeetä.

Noh, 250 km ajelleena tuon jälkeen eilen sitten meno loppui kesken parkkiksella ykköseltä kakkoselle vaihtaessa --- eipä ollut enää painetta kytkinpolkimessa. Tänään tarkastelin tilannetta ja vaijeri ja poljnpuolin on kunnossa, joten siis "maksimiharmintapaus" jälleen edessä... auto jonnekin vieraaseen talliin nöyränä (joskus tänän vuonna), kone irti jne..

Lienee siis syy tuon haarukan...

 

Mistä ja millaiset uuden haarukaan saan???? Ja nopeasti... tietty... onko Tompalla apuja tähän?

-J

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...